Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Blady
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2553573#p2553573]Vix napisao:[/url]mašinovođa da budem. po celoj evropi vozove da vozim :)
:sweet:
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2516885#p2516885]Blady napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=1893495#p1893495]Blady napisao:[/url]bankar
model
modni kreator
glumica
sportista, ne mogu da navedem tacno koji je sport u pitanju, posto ih je bilo vise..
eto, to je odprilike nesto cime sam htela da se bavim, bila sam bas svestrana :)
vec sam se bojala da ovde nisam odgovarala :lol:

plus- fotograf..

Sta sve nisam htela da budem jebo me otac :drama:
carobnjak, carobnjak, pa opet carobnjak... mislim da sam ceo zivot zeleo da budem carobnjak :giggle:

sanjao sam kako bi bilo strava da mogu da letim, da se teleportujem, da prizivam vatru, menjam oblik, dizem mrtve i tako to... :mag:

Mislim da sam se zato zainteresovao za nauku... ne, siguran sam da sam se zato bacio u nauku :lol:
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
kad sam bio mali rek'o mi je deda kad sam bio mali rek'o mi je deda samo ti navali nema koja ne da samo ti navali nema koja ne da
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
Ja dugo nisam mogla da prebolim sto nisam mogla da budem neka ratnica koja nosi one kul stvari poput ljudi (borci) iz srednjeg veka (barem po filmovima sto se moze videti). Mislim da mi je cak neko vreme i Konan bio uzor. :retard:
Korisnikov avatar
By Sunce
Hteo sam da radim u TRAFICI. Ni manje ni vise. Svidjao mi se taj sareni svet koji mirise na zvake, gde je sve scucureno i toplo, kao neki skladni dom, kucica. I danas, kad setam ulicom, pomislim kako je lakse zavrsiti sa trafikom kao radnim mestom.
Korisnikov avatar
By IriS
agent tajne sluzbe.

sto je najgore, to i dalje zelim. :shrug:
Korisnikov avatar
By cornflakes
Gradonačelnik ili ambasador, a posle toga plavi moćni rendžer.
jooj ja mislm da nema zanimanja u koje se ja kao klinac nisam uneo

cak sam bio u fazonu da pobegnem od kuce i odem u holivud da postanem slavan... spakujem sta mi bitno u neku kesu i krenem, zadjem za dva coska i uplasim se da cu se zagubiti i vratim se :lol:
od cetvrtog razreda osnovne do cetvrtog srednje skole zelela sam da budem jedino informaticar programer.
a onda sam shvatila da u stvari sve te godine nisam to zelela nego web dizajner ili 3D animator.
i onda sam skroz promenila odluku i profesionalno usmerenje i izabrala sam da radim sa ljudima i humanisticke nauke. shvatila sam da ne zelim ceo zivot provedem ispred kompjutera, a i nije postojao još uvek adekvatan fakultet za web ili 3D animaciju.
Korisnikov avatar
By dr_kuper
veterinar koji leci slonove(moji mi nikada nisu kupili slona, a trazio sam im) i pevac.
Korisnikov avatar
By gossip
isto veterinar

sada zelim da se pridruzim nekom udruzenju za zastitu zivotinja
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!