Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By belch
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2595854#p2595854]scout_finch napisao:[/url]ja sam monogamna. moja devojka nije. i imamo iste svadje koje imaju kapiram svi drugi parovi, a najmanji problem, ako uopste i postoji, je to sto ona nije monogamna.
ja nisam monogamna jer je to ne znam kakav moj izbor, prosto, do sad mi se nije desilo da imam potrebu da budem s nekim drugim. to ne znaci da ja volim nju vise nego ona mene, i nikad se niam osetila nevoljeno ili zapostavljeno zbog toga.

i ne mislim da je moja veza losija zbog toga. mozda je losija zbog drugih razloga, al' zbog toga nije. :lol:
sad će ti v25 reći da je tvoja veza govno a ptica da to nije ljubav.
Korisnikov avatar
By Madonna
pa dobro i? njima jeste govno a nije ljubav, kakve to veze ima s njom

i tako
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
ne mogu da citam sve, ali to sto sam procitala..

poligamija i poliamorija NISU ISTO sto i varanje i svrljanje unaokolo i menjanje partnera
Korisnikov avatar
By V25
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2595857#p2595857]belch napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2595854#p2595854]scout_finch napisao:[/url]ja sam monogamna. moja devojka nije. i imamo iste svadje koje imaju kapiram svi drugi parovi, a najmanji problem, ako uopste i postoji, je to sto ona nije monogamna.
ja nisam monogamna jer je to ne znam kakav moj izbor, prosto, do sad mi se nije desilo da imam potrebu da budem s nekim drugim. to ne znaci da ja volim nju vise nego ona mene, i nikad se niam osetila nevoljeno ili zapostavljeno zbog toga.

i ne mislim da je moja veza losija zbog toga. mozda je losija zbog drugih razloga, al' zbog toga nije. :lol:
sad će ti v25 reći da je tvoja veza govno a ptica da to nije ljubav.
Vidim da me je ta govnena odredba obeležila :lol:
Korisnikov avatar
By IriS
ja sam mišljenja da u ljubavi ništa ne može biti crno ili belo. svi mi imamo neka iskustva, ovakva ili onakva...i sva ta iskustva na kraju krajeva dovedu do toga da shvatimo u kakvim odnosima uživamo.
ljudi su toliko različiti, na toliko mnogo nivoa, da je apsolutno besmisleno reći: monogamija je bolja ili poligamija je bolja.
ključ je u pronalaženju, pre svega sebe i onoga što svakom od nas ponaosob prija, pa onda tražiti partnera sa istim preferencijama. to je sve toliko individualno da je meni besmisleno raspravljati o tim stvarima.

monogamija može da bude super, poligamija takodje, sve dok se ljudi osećaju dobro u svojoj koži.
Korisnikov avatar
By Hys.
Ne vredi, kako vidim naslov kreće u glavi kompulsivno Cecilin glas "nije monotonijaaaaaa". Što je prilično weird kad bb poslednja postuje :lol:
Korisnikov avatar
By bas bleu
tzv guilt by association. story of my life :sigh:
Korisnikov avatar
By *deni*
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2595854#p2595854]scout_finch napisao:[/url]ja sam monogamna. moja devojka nije. i imamo iste svadje koje imaju kapiram svi drugi parovi, a najmanji problem, ako uopste i postoji, je to sto ona nije monogamna.

E, kad bi svi ovako rezonovali, stvari bi tekle k'o po loju. :up:
Korisnikov avatar
By gossip
u vezi sam uvek za totalnu monogamiju
prevaru nikada nisam niti cu ikada moci da oprostim
mozemo biti 2 meseca/mozemo biti 2 godine zajedno preko toga preci necu ma koliko god da mi je stalo do tog nekog
ja sam uvek za to "nasa veza,nasa pravila" ako je dvoje ljudi ok da imaju povremene ispade i osecaju se ok povodom toga...then go for it...but it's not my thing...
Korisnikov avatar
By Dark Walker
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2595778#p2595778]barni napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2595750#p2595750]Dark Walker napisao:[/url]Već duže vreme sam u vezi, ali muž se neće buniti ako ja jednog dana osetim potrebu da pravim belaj. Ne drži me na kratkom lancu, normalan je čovek i zahvaljujući tome mogu da pustim mašti na volju kad god sam u teranju (a njega nema u blizini ili ima važnija posla od seksa). Mlada sam, nisam za bacanje još uvek i ima to da koristim kad god sam u prilici. Muža cenim kao samog Boga, ali to ne znači da nemam dušu. Ni ja se neću buniti kad on počne da švrlja. To neće ugroziti naš brak koji je vrlo stabilan. I decu ćemo tako vaspitati.
to nije ljubav

ljubav se ne radja tako sto se nadju dve osobe koje vise od svega na svetu vole da jedu belu cokoladu
kad ukapiras da pored tebe lezi osoba koja vise voli belu cokoladu od tebe, vec je kasno.....obojici vam ispali zubi pa onda postajete dve osobe koje su se nasle jel oboma ispali zubi i tako u nedogled

to nije ljubav
Ti možeš da objašnjavaš šta je ljubav jedino svinjama na nekoj farmi, mada verujem da bi sve one izvršile samoubistvo čim bi ti počeo da im držiš predavanje (inteligentnije su od tebe i nije red da se muče). Meni ne možeš. Sjaši i crkni!
Korisnikov avatar
By *deni*
Ma, idi begaj, ušio je i vidovitu Kleopatru. :lol:
kad ukapiras da pored tebe lezi osoba koja vise voli belu cokoladu od tebe, vec je kasno.....obojici vam ispali zubi
:gatara:
Korisnikov avatar
By IriS
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2595971#p2595971]gossipboy8989 napisao:[/url]u vezi sam uvek za totalnu monogamiju
mozemo biti 2 meseca/mozemo biti 2 godine zajedno preko toga preci necu ma koliko god da mi je stalo do tog nekog
ja sam uvek za to "nasa veza,nasa pravila" ako je dvoje ljudi ok da imaju povremene ispade i osecaju se ok povodom toga...then go for it...but it's not my thing...
sve je to fino. samo mašiš poentu.
u poligamnim vezama se ne vara. te veze takodje imaju svoja pravila.

odmaknite se od sebe za trenutak i zamislite da neki drugi ljudi mogu da žive i ponašaju se potpuno drugačije nego vi sami.
Korisnikov avatar
By scout_finch
u poliamornim vezama je kljucna iskrenost. kao i u svim vezama doduse, ali kod ovog tipa veze, bar kod mene otvoren i iskren odnos je uslov da veza uopste postoji.to stvara osecaj sigurnosti koji imam jer recimo znam da cu sve sto se desilo ili sto ce se desiti ja prva da saznam, jer znam da nema lazi u odnosu. i zbog toga mislim da sam u zdravoj vezi, sve iako ona nije sandardna i opste drustveno prihvatljiva.

nista mi se ne namece. prosto, od pocetka znam da sam u vezi s poliamornom osobom, i to mi je od pocetka ok. pravila su unapred odredjena. sad se samo dogovaramo o stvarima logisticke prirode. :lol:
By barni
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2595981#p2595981]alexandermagic napisao:[/url]:lol:

Barnijevi slikoviti prikazi i komparacije... :setnja:
ljudi ovde na neki perfidan nacin pokusavaju da izjednace monogamnu i poligamnu vezu
one jednostavno nisu iste i razlicito se reflektuju.

niko ovde nije pomenuo tu trecu, cetvrtu, petu osobu koja je obuhvacena tom poligamnom vezom, hajde da pricamo i o njima jer i one uticu na samu vezu.

majka koja ima 3 detata, ne voli sva tri isto jer ni jedna ljubav nije ista iako je univerzalna,
nijedna majka nece pricati o tome, sto je razumljivo, ali ako to pokaze napravice neizbrisiv razdor kako medju decom tako i medju sobom i decom....je li majka onda neiskrena prema svojoj deci?

imamo dva muskarca u vezi, pretpostavimo da se vole, svaki od njih ima jos po jednog muskarca sa kojima ce takodje otvoriti neko emotivno poglavlje...mozemo se mi lagati ali mi smo ipak ljudi a ti ucesnici u poligamnoj vezi nisu nasa deca.
sta se desilo dalje sa tom vezom..... pogledati Sulejmana Velicanstvenog.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Zaboravljas da nije poligamna veza za svakoga i ne moze svako da bude srecan u istoj. Ista stvar vazi i za monogamne veze. Primer su osobe koje varaju. One krse pravila monogamne veze a ne zele u poligamnu (zato sto je drustveno neprihvacena npr).
By barni
@Anhe

Uvodjenjem pravila u bilo koju vezu govori zapravo o stanju ljubavi te veze,
Ljubav zapravo ne poznaje pravila ali je celovita!
Ne moze se voleti pola coveka a pola coveka prezirati.
Dusa se ne moze rascepati, hiruski prepraviti i podestiti tvome ukusu.
Eto kako je to moguce da tamo neka devojka lepog spoljnog izgleda zavoli coveka koji noge nema.Koliko nas bi prislo takvom momku?
Negde mi smo navikli da se podrazumeva da taj neko koga cemo zavoleti ima noge, mi smo i dalje onaj nas predak koji lovi mamuta.
Kada si rekao da ne bi mogao voleti svog decka kada bi on jednog dana poubijao tvoje blize.Ja mislim da sam ti dao odgovor zasto ti je on decko i zasto te je to iznenadilo.

i dodao bih jos da su velike razlike izmedju istopolnih veza i str8 veza...eto bas kod tih uvodjenja pravila koje si napomenuo.

u tome donekle i lezi odgovor zasto u najboljem slucaju LGBT zajednica moze samo da dobije registrovani partnerski odnos tj vazeci pisani sporazum dvoje ljude pred zakonom drzave i nista vise od toga.
Korisnikov avatar
By gossip
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2595995#p2595995]IriS napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2595971#p2595971]gossipboy8989 napisao:[/url]u vezi sam uvek za totalnu monogamiju
sve je to fino. samo mašiš poentu.
u poligamnim vezama se ne vara. te veze takodje imaju svoja pravila.

odmaknite se od sebe za trenutak i zamislite da neki drugi ljudi mogu da žive i ponašaju se potpuno drugačije nego vi sami.
shvatio sam poentu
nisam za poligamiju...kada sam u vezi sa nekim onda to moze jedino da bude monogamna veza

friends with beenfits je skroz druga prica
na to ne gledam kao vezu
Korisnikov avatar
By Anhedonie
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2596026#p2596026]barni napisao:[/url]@Anhe

Uvodjenjem pravila u bilo koju vezu govori zapravo o stanju ljubavi te veze,
Ljubav zapravo ne poznaje pravila ali je celovita!
Ne moze se voleti pola coveka a pola coveka prezirati.
Dusa se ne moze rascepati, hiruski prepraviti i podestiti tvome ukusu.
Eto kako je to moguce da tamo neka devojka lepog spoljnog izgleda zavoli coveka koji noge nema.Koliko nas bi prislo takvom momku?
Negde mi smo navikli da se podrazumeva da taj neko koga cemo zavoleti ima noge, mi smo i dalje onaj nas predak koji lovi mamuta.
Kada si rekao da ne bi mogao voleti svog decka kada bi on jednog dana poubijao tvoje blize.Ja mislim da sam ti dao odgovor zasto ti je on decko i zasto te je to iznenadilo.

i dodao bih jos da su velike razlike izmedju istopolnih veza i str8 veza...eto bas kod tih uvodjenja pravila koje si napomenuo.

u tome donekle i lezi odgovor zasto u najboljem slucaju LGBT zajednica moze samo da dobije registrovani partnerski odnos tj vazeci pisani sporazum dvoje ljude pred zakonom drzave i nista vise od toga.
ovo je teski proser isprepletan homofobijom i stvarima koje nemaju veze sa monogamijom/poligamijom. jesi pijan?

kakve veze ima invalid sa monogamijom/poligamijom? i invalidi mogu biti i monogamni i poligamni, ne znam zasto ih diskriminises.

a pravila u vezi nemaju veze sa ljubavlju vec sa vezom. i sam si rekao da si raskinuo iako si ga voleo. prekrsio je pravila pa si raskinuo.

i kakve veze sad ima istopolna veza i str8 veza sa svim ovim? iste stvari se desavaju i ovde i onde.

a istopolni brakovi postoje u mnogim zemljama u svetu, deal with it.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!