Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
death note definitivno nešto najbrutalnije

naruto mi je bio zanimljiv, htela sam da ispratim priču do kraja, ali me valjda mrzelo da skidam dalje epizode sa neta, stigla sam do pola. moram da nađem nekog da mi nareže
Korisnikov avatar
By PrinceOfRoses
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2573717#p2573717]EnMademoiselle napisao:[/url]death note definitivno nešto najbrutalnije

naruto mi je bio zanimljiv, htela sam da ispratim priču do kraja, ali me valjda mrzelo da skidam dalje epizode sa neta, stigla sam do pola. moram da nađem nekog da mi nareže
Naruto je jedan od onih u kojima se sve vrti oko tuce. Jednostavno, nije moj tip. Ali Bleach jeste, iako je slican zapravo, ali opet, malo dublji, a stil mi se takodje vise svidja.
Takodje, jos jedan problem kod Naruta, i jos gomile njih, jeste taj sto ne znaju kad da stanu. Imao je smisla donekle, a onda se pojavilo jos 4798246239478 epizoda. Postalo je razvuceno, nabacano, preterano,... Sta ces.
Death Note je jedan od najboljih sigurno.
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
@princeofroses

pa i nije baš sve oko tuče, tj. jeste ali nije sve u tuči. meni su se sviđali dijalozi, npr. ono na mostu sa zabuzom i haku je bila baš dobra radnja.

no kažem, nisam ispratila do kraja, pa ne mogu da donosim zaključak još uvek.
ali budem, sad bar imam vremena, pa možemo diskutovati nekad

a death note, ne može da se poredi ni sa čim. to stoji.
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Ozbiljno se razmišljam da prestanem da gledam anime. Jbt koji god počnem da gledam capnu ga pre nego što se priča završi pa se ti posle snađi. A neke sam stvaaaarno hteo da gledam do kraja.

Elem odgledao prvu sezonu Shingeki no Kyojin. Nadam se da će nastaviti da snimaju anime...

Korisnikov avatar
By cornflakes
Nastaviće kad manga sustigne produkciju anime, za nekih godinu-dve dana, obzirom da crtani ima izuzetno veliki rating :)
Korisnikov avatar
By cornflakes
sutra izlazi nova manga pa pročitaj ako je pratiš :B
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Počeo da čitam sinoć pošto sam tek juče završio anime. Sreća pa je manga prilično opširna za razliku od nekih drugih :D
Korisnikov avatar
By cornflakes
a nesreća što izlazi samo jednom mesečno, ali zato na četrdeset i kusur strana :D
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Bleach izlazi nedeljno, pa se u njemu opet za mesec dana ne izdešava koliko u SNK-u :D
Preživeću :)
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
krenula sam opet da gledam naruta tamo gde sam stala, valjda je to peta sezona, od kad sam počela prvi put da gledam htela sam da odgledam do kraja i sve me nešto mrzelo da počnem
što su meni tako lepi ti likovi ja ne znam :lol:
Korisnikov avatar
By Horcrux
Mislio sam da sam jedini koji voli anime :lol:

Gledao sam:

Yu-Gi-Oh! DM
Yu-Gi-Oh! GX
Yu-Gi-Oh! 5Ds
Death Note
Neon Genesis Evangelion
Sailor Moon
Hellsing
Shaman King
(Digimon Adventure)
(Dragon Ball Z)

Poslednje dve sam stavio u zagradu jer sam stvarno davno gledao. Ostale sam gledao u periodu od 11-16/7 godina. Neki ljudi smatraju da je cudno sto volim anime, medjutim me ne interesuje, jer je anime za sve uzraste. Sve sam gledao na engleskom, japanski mi je nekako uzasan.
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2655114#p2655114]EnMademoiselle napisao:[/url]krenula sam opet da gledam naruta tamo gde sam stala, valjda je to peta sezona, od kad sam počela prvi put da gledam htela sam da odgledam do kraja i sve me nešto mrzelo da počnem
Pazi ovako, u Narutu ima dosta filler epizoda (izmisljene, ne pominju se u mangi) tipa razne misije koje su prica za sebe. Zbog toga ima 220 epizoda dok su klinci, bez fillera, cista prica bi stala u stotinak. Peta sezona, do koje si stigla je jako dobra, i plz nemoj da odustajes! Mozda ce ti biti smor posle nje, jer su te epizode uglavnom filleri sve do 220te. Posle toga krece Naruto Shippuden, koji je legendaran. Ne slusaj ove sto ga nisu gledali pa pricaju kako se radi samo o bitkama, prica je veoma slozena i duboka, a ponekad i jako emotivna...znam ljude koji su plakali vise puta. Znaci, samo trebas da prebrodis one filler misije posle epizode 135 (ili ih jednostavno preskoci jer nisu bitne, jer su izmisljene) i zaljubices se u anime, ukoliko vec nisi.

ps
Evo ti link sa filler guide-om. Kaze ti koje mozes slobodno da preskocis, a koje da gledas.
http://myanimelist.net/forum/?topicid=350747" target="_blank
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Ajd i ja da stavim omiljene :D

Naruto/Naruto Shippuuden
Bleach
Fate/Stay Night
Fate/Zero
Zetsuen no Tempest
K
Shingeki no Kyojin
Sword Art Online
Fairy Tail
D Gray Man
Kuroshitsuji
Hataraku Maou-Sama
Saint Seiya Omega
Fullmetal Alchemist
Devil Survivor 2
Death Note
Korisnikov avatar
By HalfJack
Hayao Miyazaki. :love: Spirited away, My neighbor Totoro (Totoro :love: mačka koja je zapravo autobus. :love: to bi trebao biti jedini način prijevoza *durenje*), Howl's moving castle. :meda: Među najdražim su ta tri baš puno. Posebni, magični blablabla.

https://www.youtube.com/watch?v=TuLX50_5UAI" target="_blank glazba iz trailera. :sweet: I bez ikakvih sinkronizacija molitćulijepo.
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2655151#p2655151]Hitsugaya napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2655114#p2655114]EnMademoiselle napisao:[/url]krenula sam opet da gledam naruta tamo gde sam stala, valjda je to peta sezona, od kad sam počela prvi put da gledam htela sam da odgledam do kraja i sve me nešto mrzelo da počnem
Pazi ovako, u Narutu ima dosta filler epizoda (izmisljene, ne pominju se u mangi) tipa razne misije koje su prica za sebe. Zbog toga ima 220 epizoda dok su klinci, bez fillera, cista prica bi stala u stotinak. Peta sezona, do koje si stigla je jako dobra, i plz nemoj da odustajes! Mozda ce ti biti smor posle nje, jer su te epizode uglavnom filleri sve do 220te. Posle toga krece Naruto Shippuden, koji je legendaran. Ne slusaj ove sto ga nisu gledali pa pricaju kako se radi samo o bitkama, prica je veoma slozena i duboka, a ponekad i jako emotivna...znam ljude koji su plakali vise puta. Znaci, samo trebas da prebrodis one filler misije posle epizode 135 (ili ih jednostavno preskoci jer nisu bitne, jer su izmisljene) i zaljubices se u anime, ukoliko vec nisi.

ps
Evo ti link sa filler guide-om. Kaze ti koje mozes slobodno da preskocis, a koje da gledas.
http://myanimelist.net/forum/?topicid=350747" target="_blank
ma ne volim ja da preskačem epizode, ako već gledam gledaću sve redom. znam da je složenija priča i da se ne vrti samo oko borbi, zato sam se i navukla, pa mi nije smor da gledam i ove random epizode nevezane toliko za glavnu radnju.
btw skontala sam zašto mi se sviđaju likovi - svima je istaknuta ključna kost :love:
Korisnikov avatar
By axel87
The Vision of Escaflowne
X
FLCL
Persona Trinity Soul
Persona 4 The Animation
Sailor Moon ceo stari serijal (200Ep) sa sve filerima xD
Sailor Moon Crystal 2014 Version koji kazu da jako prati mangu koja nije smarala sa fillerima
Korisnikov avatar
By FixedAtZero
Bleach
Ergo Proxy
Death Note
One Piece (previse filera :/)
Canaan
Higurashi no Naku Koro ni
Claymore (bolja je manga)
Michiko to Hatchin
Code Geass
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Dal sam Code Geass zaboravio :facepalm:
kao i Darker than Black, ae neka bude i DBZ, DMC Elfen Lied i Sengoku Basara
Korisnikov avatar
By marrinija
bleach; rukia :love:
death note
fullmetal alchemist
pandora hearts
blood+
vampire knight
inuyasha
the rose of versailles
shaman king
oban star racers
code geass
dragon ball
hellsing
yu gi oh
yu gi Oh GX
yu gi oh 5Ds
fairy tail
princess mononoke :love:
howl's moving castle
spirited away
paprika

sta kazete za shingeki no kyojin? jos nisam bacila pogled

edit: da ne budem dzadzd
Korisnikov avatar
By Horcrux
Gledala si GX i 5Ds a nisi original? :judgingyou:
Korisnikov avatar
By marrinija
pardon, maj mistejk, editovano je.

cak i igricu igrala neko vreme

cak i karte sakupljala
Korisnikov avatar
By Timothy
Počeo Tokyo Ghoul i ok, očigledno je da imaju budžet, al imaju i dosta rupa u razvoju priče, no dobro videćemo kako će se stvari dalje biti..
U Oktobru počinje i druga sezona Psycho Pass-a i razmišljam dal' da budem mazohista i krenem sa torturom "jedna epizoda nedeljeno"...
By Summer_time
omiljena mi je Revolutionary girl Utena, pa deset praznih mesta
mozak mi prede kad gledam tu seriju
Kare Kano, lik koji je smislio evangelion, mislim da je iz 97, U prevodu je His and Her circumstances, dosta gorko slatka kombinacija. Trebalo mi je posle 5 slicnih serija da bi se skinuo sa ove.

jos neke koje mi padaju na pamet Toradora, Nodame Cantabile, Honey and Clover
dosta volim anime koje slome sisteme tipa Sayonara Zetsubo sensei (neverovatna je), serial experiment lain, princess tutu
i ja sam krenuo sa jugiom :D cesto cujem u glavi onaj poklik iz spice juuuugioo kad se transformise
Korisnikov avatar
By Horcrux
Naravno da jesam. Gledao sam celu YGOTAS (Abridges Series) dva puta. LittleKuriboh koji je napravio je legenda, parodija je mnogo smesna, na trenutke sam bio u suzama :lol:
Korisnikov avatar
By ART
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2593698#p2593698]Noctis Lucis Caelum napisao:[/url]Ozbiljno se razmišljam da prestanem da gledam anime. Jbt koji god počnem da gledam capnu ga pre nego što se priča završi pa se ti posle snađi. A neke sam stvaaaarno hteo da gledam do kraja.

Elem odgledao prvu sezonu Shingeki no Kyojin. Nadam se da će nastaviti da snimaju anime...

Hahah meni je neki lik preporučio na romeu ovu animu i baš mi se sbidela... navukao sam se :D
Inače nikada pre nisam gledao anime :D
Korisnikov avatar
By Macan86
Prvi anime koji sam gledao je bila Sailor Moon,još 94' ili 95'(nešto ne mogu da se setim tačno koja je bila godina).Sećam se da mi je tad to bilo zanimljivo jer je bilo skroz drugačije od svega što je postojalo u to vreme...Inače je to bila nemačka obrada koja nije ni upola bila cenzurisana koliko američka(nisu čak manje-više menjali ni originalna imena),tako da je bilo mnogo toga što se kod nas u to vreme ne bi provuklo :D
Posle toga sam gledao još i Ranma 1/2 i to je u principu to...prošla me poprilično rano ta anime faza.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 9
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!