Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

By Sixto
Sto vise to bolje... al ako naleti pa se zatelebam jbg.
By urke145
Svi se nesto tripuju da frajer mora da bude visok i krupan........ali ima takvih slatkisa koji su nizi da je to haos. Cak sam negde citao da su nizi ljudi bolji u krevetu. Kao ima neka teorija da oni uvek mora vise da se bore za bilo sta od visokih ljudi pa to uzrokuje da na drugom planu budu bolji bla bla bla..... itd.
Inace znam jednog decka, mogu da kazem da je to lik na koga sam nalozen vec barem 10 godina i da me neko pita ko je lik koji mi uvek prvi padne na pamet kada pomislim na kres to je on. Daj boze da ima 170 cm ali kakvo telo, noge, dupe............uh. Uvek broj 1 ;)
Korisnikov avatar
By badu
i really don't give a shit
Korisnikov avatar
By partyb3
Preferiram više od sebe, jer nije teško imati više od 180, ali eto me sada sa nižim od sebe. Najbolje dolazi u malim pakovanjima, izgleda.
Korisnikov avatar
By Tungi
'Kolike vam je visine batina' :glupan:
Korisnikov avatar
By No Doubt
Obzirom da sam prilično visoka za trenutni prosjek ženske populacije ne volim imati bilo koga nižeg od sebe. Bilo to muškarac ili žena. Svaki muškarac u mom životu je bio izrazito visok a i žena koja me trenutno privlači je visoka.
Kod žene mi je nebitna ukoliko je ista prelEpa i classy, a što se tiče muškaraca volim izrazito visoke i krupne. Može se reći da se radi o nekoj vrsti fetiša ( i ne, nije mi tata takav, izrazito je sitan). Previsoki i mršavi mi djeluju kao čaplje, patuljci su preslatki, ali me ne uzbuđuju.

Objektivno najbolje izgledaju muškarci sa visinom između 177 i 185, naravno kad redovno vježbaju. Ali eto, bolest ne bira.
By JaSamBre
Pa muskarce ne volim visoke, dodju mi kao nekakave motke.
A za zene je svejedno, one su magicne bez obzira na visinu :P
Korisnikov avatar
By designer
Volim kad je tip viši od mene, ali what the hell, iako je niži u nekoj razumnoj meri (čitaj 10-ak cm) bilo bi mi prihvatljivo. Ja sam prilično visok (185cm), tako da i nije baš lako naći višeg od mene... ako ima takvih na forumu, ja sam singe, čisto da se zna :P
Korisnikov avatar
By Hellas
Eh da, nizi momci... Najvise se lozim na one visine 0,00 mm.
Korisnikov avatar
By Madonna
AHABHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH

ON:

volim niže ;) nebitno koliko, ali šta niže to bolje :P i tako ;) hehe
Korisnikov avatar
By Galadriel
Ne znam koliko mi je devojka tačno visoka, ali mislim da ima blizu 170. :dance:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!