Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By gnossienne
Jedino mi nije jasno što sam za jednom dramila kao da je ne znam ti šta bilo što mi je dala šut-kartu. :kesa:
Korisnikov avatar
By badu
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee jelena... :facepalm:
By space_oddity
Nije me bilo sramota ali jeste bilo "koji kurac jebote" momenata.
Kako za 1 night standove tako i za jednu višegodišnju vezu.
Seriously, what the fuck was I thinking?!
Korisnikov avatar
By SuperMario
Nemam bas izbor za secanje. Imao sam ukupno tri momka - dveduge veze i jednog koji je bio kraca veza. U sustini, setim ih se ali se ne stidim. Nemam razloga.
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
misim da sam već pisala u ovoj temi, ali ipak ovako

i don't give a fuck > what the fuck was i thinking
Korisnikov avatar
By Srklet
meni se u međuvremenu ispostavilo kao problem ne what the fuck was i thinking (jer to savrseno znam) nego why the fuck was i thinking that.
ali zato i postoje psiholozi, pa bih za koji mjesec trebao znati malo vise. ^^
Korisnikov avatar
By ScorpioMilos
Zapitam se ponekad. Valjda je to prirodno kad čovek skine ružičaste naočare ljubavi i sagleda realnost, sebe i drugu osobu u pravom svetlu. I to je, nažalost, moguće samo kad se podvuče crta i svemu pristupi hladne glave.

Evo, ovih dana se baš to pitam u vezi jedne osobe.
Korisnikov avatar
By AuroraDark
ne volim da pljujem po svojim predjašnjim izborima, jer sam ih jednom odabrala s razlogom i zato što sam jednom baš to htela.. baš tu osobu, baš taj seks, baš to pijanstvo, baš..... ako je iz ove perspektive greška, tad nije bila.. i iz nje sam naučila nešto novo o sebi
bern napisao:jeste. vjerovatno neka vrsta samokažnjavanja jednokratnim seksom. ne umijem da objasnim. :shrug:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2552466#p2552466]HalfJack napisao:[/url]Nije me sram jer to sve potisnem pa onda kao da se nije dogodilo. *selektivna amezija*
:up:
a sto se tice veza, sve one su imale i svoje dobre i lose momente (a lose mahom zaboravim vremenom), ali ne bih opet prolazio kroz te veze.
Upravo se to pitam u poslednje vreme... A što se sramote tiče, ne sramim se sebe, već toga u šta su se neke stvari pretvorile. Enivej, ic a konfjužn. :puzzle: Sva sreća pa je tu selektivna amnezija.
Korisnikov avatar
By belch
ja sam s nekima bila sramote radi..
ljudski mozak je čudo
Korisnikov avatar
By CosmicLover
Da li me je sramota?
Ne ... Mada, ruku na srce, malo je stvari koje kod mene mogu da izazovu sram. Ne sramim se ... gotovo nikada.

Da li se kajem?
Možda ... Sa nekima sam bukvalno protraćio vreme, a neki su me svojim ponašanjem naučili važnim životnim lekcijama
Korisnikov avatar
By CosmicLover
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=1901548#p1901548]Sanja Steppenwolfin napisao:[/url]bila sam u kres kombinaciji sa go go igracicom, koja je imala "ozbiljnu" vezu sa drugom devojkom... meni to nije smetalo, ja sam bila single i razmisljala sam da nema potreba da ja tu nesto se osecam krivom, ipak su njih dve u vezi, ja samo koristim bad vibrations :lol:

tek sad kontam kolko je to glupo bilo, posto me je ona svima predstavljala kao svoju devojku, a ja kao, "druzimo se" :hipnotizer:

kad se to posle nekog vremena saznalo, ja sam se povukla, devojka normalno raskinula s njom i zaklela sam se da vise se ne muvam sa go go igracicama :lol: zeza... ne petljam se vise u veze, zato sto ne bi mogla da zamislim osecaj da saznam da se moja cura "druzi" tako sa nekom likusom :retard:

Ja sam jednom davno bio u vezi sa go go igračicom ... prenela mi je neku reproduktivnu infekciju, tri meseca, mnogo para i gomila lekova ... i jedva sam se oslobodio. A svrab ... i sad me zasvrbe jaja kada se setim koliko je to užasan svrab bio. Mislim da sam posle nje rekao sebi da neću više nikad sa ženama ...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!