Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By bambola
I meni tako dodje da silno zelim da volim i budem voljena a onda sutradan-nista,mrtva `ladna...Sad sam u fazonu da bi volela, promene radi,da se ljubavisem sa nekim,te kako su poceli lepi dani,tako i ja pocela da izlazim i radim na tome da sretnem ljubav mog zivota.
Devojka koja mi je srcu prirasla,ima devojku,te idemo dalje... :fige: :fige: :fige:
Lako je naci nekog,mudrost je naci pravog i odrzati tu vezu.
Korisnikov avatar
By Tweety
Originally posted by gox
Lupilo me žeš?e nešto danas,treba mi ljubav,mnogo ljubavi.
Ljudi umirem,treba mi ljubav!

Ose?ate li isto? :love:
potpuno te razumem deckonjo!!! :obraz:

dok nisam upoznao svog sadasnjeg deckica nisam imao ni predstavu koliko mi je ludacki bila potrebna ljubav i tek sada osecam koliko me ispunjava to sto volim i sto me moj deckic voli!!!

veruj mi, dobro je da ti nedostaje i da ti je potrebna ljubav!!! najgore je kada covek toga nije svestan pa je i ne trazi, vec nedostatak iste nadoknadjuje na los nacin!!!
zato, juuupppiiiii za ljubav i deckonju goxa:obraz: :obraz: :obraz:
Korisnikov avatar
By HARP
Originally posted by Tweety

zato, juuupppiiiii za ljubav i deckonju goxa:obraz: :obraz: :obraz:
Samo da ne postanem ponovo neko ko ne ume da voli,samo da ostane ovako...
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by bambola
ILako je naci nekog,mudrost je naci pravog i odrzati tu vezu.
E to je prava umetnost! Ali je odrzavati i negovati tako, da oboje budu srecni! Malo ko to ume. :nazalost:
Korisnikov avatar
By Sedma
Ja zelim da volim ! Nikad u zivotu nisam volela i zelela bih da nekog zavolim i naravno da mi ljubav bude uzvracena :rodjendan:
By SUNNY B
Originally posted by gox
Lupilo me žeš?e nešto danas,treba mi ljubav,mnogo ljubavi.
Ljudi umirem,treba mi ljubav!

Ose?ate li isto? :love:
e jebiga, i ja bih sad podvarak sa curetinom, ali mi ne radi sporet....

ne jadikuj, uvek na kraju dodje ono sto hoces, a znas ti to i sam....

p.s. o da, treba mi ljubav , posto jedino sto sada osecam jesu tuga , bol i bla bla bla, da ne patetisem vise....ali snacicu se vec nekako, kao i uvek...:pivce:
Korisnikov avatar
By Art DeCoCK
ah ljubav . . .
sve vise primecujem usamljene ljude oko sebe.
ironija jedna ziva jeste to sto je vecina nas spremna da da ljubav nekome ali onda ne umemo da primimo istu.
i naravno prepreke al' za pravu ljubav ne postoje prepreke. zar ne?
Korisnikov avatar
By colorado
Ne znam da li mi treba ljubav, ali sam žeš?e napaljen ovih dana. Krivicu svaljujem na prole?e.
Korisnikov avatar
By *BloNdYsHa*
Joj treba i meni... Bas sam se nesto ubedacio!
Korisnikov avatar
By HARP
Originally posted by colorado
Ne znam da li mi treba ljubav, ali sam žeš?e napaljen ovih dana. Krivicu svaljujem na prole?e.
Da prole?e je,napaljen sam,sad ljubav uvek treba,ali sam stvarno napaljen...:trep:
Korisnikov avatar
By Sutekh
Yeah, same here.

No, meni je dosta da je trazhim. Uvek ja trazhim. Neka mene neko nadje.
Po nekoj logici, treba da naidje kad prestanesh da je trazhish.. I uvek se na kraju ispostavi da je on/a bila tu negde na dohvat tvoje ruke, samo shto mi u tom momentu nismo bili u mogucjnosti da je opazimo.
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by Sutekh
Yeah, same here.

Po nekoj logici, treba da naidje kad prestanesh da je trazhish.. I uvek se na kraju ispostavi da je on/a bila tu negde na dohvat tvoje ruke, samo shto mi u tom momentu nismo bili u mogucjnosti da je opazimo.
Apsolutno, ali pre toga moras dobro traziti a ne ofrlje i reci odustajem :)
Meni dosla kad sam se najmanje nadao i posle poduze potrage i par dana posto sam odustao.. I na kraju shvatio da je to sve bilo one click away!!! A slicnih sam napravio tisuce :perezube:
eto :love:
Korisnikov avatar
By Sutekh
Komsho, pa to ti kazhem.

Nije problem u trazhenju, ja mislim da cje josh samo faliti da pochnem da trazhim na drugim planetama. Ponekad pomislim kako ja i nemam neke kriterijume, tj, kako pod tim kriterijumima podrazumevam neke skoz banalne stvari - no, ipak se ispostavilo da vetar ne duva u tom pravcu.

Ne odustajem ja. Ipak sam ja previshe emotivan da bih mogao da zaboravim na taj aspekt moje lichnosti. No, ipak mogu da je kontrolishem (ljubav pod voljom :D ), pa to i radim.

Super je trip - kad god prestanem da trazhim, pochne najezda na mene. Hehehe :)
Korisnikov avatar
By unic0rn
Ne, prava najezda krece kad nadjes.
Ja sam ustanovio to pravilo da kad se smuvam s nekim da u sledecih par nedelja sve moguce i neoguce kombinacije krecu da se nude :)
Oh well kazes :prst2: i nastavis dalje :dj:
Korisnikov avatar
By zboO
Originally posted by Art DeCoCK
ah ljubav . . .
ironija jedna ziva jeste to sto je vecina nas spremna da da ljubav nekome ali onda ne umemo da primimo istu....
spremni smo da je dajemo,ali i da je primimo....samo problem vecine je to...sto je ne primamo od osobe kojoj je dajemo (ili zelimo da joj damo)....zato ima puno usamljenih.....nazalost......!!! Malo je onih kojima je ljubav uzvracena (istom merom)!
Korisnikov avatar
By zboO
Originally posted by unic0rn
Ja sam ustanovio to pravilo da kad se smuvam s nekim da u sledecih par nedelja sve moguce i neoguce kombinacije krecu da se nude :)
potpuno si u pravu......po meni je to prava katastrofa!!!....a najvishe je onih nemogucih kombinacija......a cak su tu osobe koje nisu nikada bile zainteresovane (navodno)....ali sada odjednom BUM, hoce svi.....e pa jebiga...ne moze to tako!!!
Korisnikov avatar
By HARP

:up: :)
Korisnikov avatar
By Abyss
Originally posted by zbunjena
Originally posted by Art DeCoCK
ah ljubav . . .
ironija jedna ziva jeste to sto je vecina nas spremna da da ljubav nekome ali onda ne umemo da primimo istu....
spremni smo da je dajemo,ali i da je primimo....samo problem vecine je to...sto je ne primamo od osobe kojoj je dajemo (ili zelimo da joj damo)....zato ima puno usamljenih.....nazalost......!!! Malo je onih kojima je ljubav uzvracena (istom merom)!
Život je ?udo. Ljubav je deo života.
Korisnikov avatar
By Khons
ja bih malo da se odmorim od ljubavi...al nesto mi nece
Korisnikov avatar
By Sutekh
Ok, dakle, ima i toga shto si napomenuo. Ma, sve zavisi od sluchaja do sluchaja.

Mozhe i tako. Ja sam primetio da je moj bivshi dobio zavidnu reklamu (kao i svi moji bivshi) od kad su raskinuli samnom. Sve neshto krecju neka proganjanja, a za vreme veze stalno dobijamo ponude za trojke. U zadnjih par dana sam se izdogovarao sa toliko ljudi, da cje mi na kraju trebati hebeni planer... A ja nekako, nemam srca da otkachim ljude koje mi se ne dopadaju. Uzhas. I svi neshto nemaju nikakve slike, a prichaju za sebe kako su lepi, pametni, njak njak njak i slichno.

Eruänne,
ja sebe ponekad mogu da uplashim svojom mogucjnoshcju da zaledim emocije (takav mi je horoskop :) ). I nekako se uvek plashim da necju mocji da ih probudim posle hibernacije. Mada znam da to nije slushaj, ali opet, it's kinda scary...
By Paris
Sa crystal clear topica prelazimo na razmatranja svih mogucih kombinacija kada se ljubav ne desava.Nekad smo mi raspolozeni za ljubav, ali ne i osoba prema kojoj je ta ljubav usmerena( hteo/la je samo sex, trenutno je emotivno prazan/prazna i nece da se vezuje, upravo je izasao/izasla iz (duge) veze i zeli da bude malo slobodan/slobodna, u krizi identiteta je i ne zna sta zeli,zaljubeljen/a je u drugog/drugu transparentno ili skriveno ili nesrecno..) all in all nije nam uzvraceno. Ponekad se desava da nas neko voli...ali da ga mi na osnovu nekih iracionalnih ili racionalnih razloga klasifikujemo kao neadekvatnog da bi smo ga voleli. ( jer ne lici na naseg princa/princeze iz bajke...jer nije plav/plava...jer nema zelene oci) .Cini nam se da nije to to.Nekad, posle dugih meseci samovanja i trazenja, zakljucimo da prava osoba ne postoji, te se zatvorimo za ljubav i okrenemo nekim drugim zivotnim stvarima..karijera,fakultet..( U tom slucaju cak i da se pojavi prava osoba necemo je prepoznati). Nekad nadjemo utehu u vezi sa nekim ko i "nije tako los". Ili zakljucimo da ljubav ne postoji i da to ustvari nama i nije potrebno.
Moze se desiti da su obe osobe raspolozene za ljubav ali da je trenutak pogresan.
Moze se dogoditi nesto neprijatno i nepredvidjeno i da ubije ljubav jos u zemetku.
Moze doci do nesporazuma..a da pri tom strane ucesnice nemaju snage za razjasnjavanje ( misleci da se "po jutru dan poznaje"..i da ako je ovako krenulo sigurno nece od toga biti nicega...sto btw uopste ne mora biti tako..ali uglavnom biva)
U suprotnom slucaju ulazu trud da stvar profunkcionise (sto se u praksi retko kada desava). Nekad naletimo na nekog ko je na izgled dugo sam, a u stvari je u svojoj glavi fiksiran na osobu koja ga je ostavila pre 10 godina i koju on jos uvek voli ili bar misli tako).
I tako, ...razne su kombinacije
Korisnikov avatar
By HARP
Što vi znate ?oveka da ubijete u pojam.
Ovo nije analiziranje pojave ljubav,ve? ispoljavanje iste u ovom trenutku.

Laže onaj ko kaže da mu nije potrebna,samo ima strah od iste.
By Paris
U pravu si gox..to je bila moja poenta
Zivela ljubav
:love: :love: :love: :love:
Korisnikov avatar
By HARP
Originally posted by ParisH.
Zivela ljubav
:kiss:
Korisnikov avatar
By Sutekh
Zivela ljubav
Mogla si da lepo napishesh sazheto kao Gox, a ne da iskucavash esej ovde, hehee :)

Shalim se :)

:kiss: :love:
By Paris
Zivela ljubav
Mogla si da lepo napishesh sazheto kao Gox, a ne da iskucavash esej ovde, hehee :)

Shalim se :)

:kiss: :love:
@sutekh:kiss:
@gox:kiss:
Korisnikov avatar
By bigirl
Isto se i meni dešava. :vruce:
Korisnikov avatar
By Seka Sabljak
Sve je ljubav
sto zivi i dise
beli bagrem kad zamirise
Kada pcela svome cvetu leti
to je deo opste blagodeti
Sve je ljubav....
:love:
Korisnikov avatar
By Jelena_Bliss
Originally posted by Val
Treba i meni ! Pre svega uzvracena. Ali ne svacija !
:up:meni treba samo ljubav B.I. JE L'AIME,JE L'AIME,JE L'AIME!:love:
Korisnikov avatar
By donquijote
I meni je očajnički potrebna ljubav. Najgore je to što ja volim a nisam voljen.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!