[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2587931#p2587931]izgubljen napisao:[/url]imate li je? mozete li je nekako sazeti? princip koga se drzite i u najvecem mraku? nije naucno dokazan, ali vas izbavi. sacuva. verujete mu. nalazite ga ispravnim. njime se rukovodite. da li ste osmislili svoj smisao? sta je vas kompas? cak i kada ste prepusteni potpuno sami sebi? sta vas cupa, sta vas tera dalje, uprkos svemu? prokletstvo.
Kada mi se desavaju situacije na koje ja ne mogu da uticem, koje moram pregurati, prelezati poput nekih velikih boginji, situacije koje iziskuju veliko trosenje ja se iskljucim i odem u jedan svet koji sam stvorio za sebe i koji mi niko ne moze narusiti u njemu imam sve. Ponekad odvedem i druge ljude u taj svet ili donesem nesto ljudima iz njega.
To sam radio odmalena, sto je dovelo do toga da na zivot gledam kao na izazov u njemu obaram rekorde, oprobavam se u svacemu, ne trazim savrsenstvo u njemu, jer ono tu i ne postoji, zivot mi je kao neka igra koja se igra na zadato vreme a interesantnom je cini upravo to sto je igras sa milijardama drugih ljudi.
Neko mi je rekao da je to bezanje od stvarnosti, da to ne valja, sada kada sam sazreo uvideo sam zapravo koliko je meni taj moj stvoreni svet pomogao da budem ovo sto jesam...nemam osecaj zavisti, ne patim za onim sto ne mogu imati u zivotu, igram posteno i ucestvovanje u toj igri mi je bitnije nego sama pobeda.
U igri zvanoj zivot najteze je sacuvati svoju individualnost, stosta se nudi u njenu zamenu ona je retka i vredna.Iz nje dolazi ljubav prema samom sebi.Covek koji je poseduje pa izgubi patice..