Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Kadmiel
Juce sam prvi put promenio gumu na autu. :P
Korisnikov avatar
By Hys.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2581661#p2581661]EnMademoiselle napisao:[/url]prvi put sam kontaktirala nekog preko sajta za upoznavanje :lol:
ju kako je jadan osećaj ko da sam poslala sms oglas na DM SAT_____
Svasta s tebe :) U nasoj sredini uopste nije tako cesto da se ljudi izdvajaju iz copora kad izlaze a uglavnom upoznaju ljude preko ljudi koje vec znaju - sto zaista jeste ok ali je poprilicno usko, i uvek se iznenade stranci kad shvate kako to kod nas funkcionise. Koliko cesto neko pridje nekome potpuno random? vrrrrlooo retko. I u strejt i u gej varijanti - u obe sam puno puta bila.

Lm, meni je net super i nikad mi nije bilo jasno zasto cesto to ljudima stvara osecaj "jadnosti". To sto upoznas nekog preko neta ne znaci da nemas drustvo (mada ne vidim ni sta je tu lose) vec da to drustvo recimo nisu butch lezbejke :D vec skoro samo femme lezbejke i strejt žene :vestica:

And for the record - ja sam upoznala muza na chatu, i to pre 13 godina.

So - u go girl.
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
ma zezam se, nije meni to jadno. pa sadašnjeg najboljeg druga sam upoznala pre par godina još na krstarici, a i ovako još dosta baš kul ljudi, čak i više nego što sam upoznala uživo

a i internet ima svoje prednosti

Slika
Korisnikov avatar
By Hys.
Koji sajt si sada koristila :)?
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
ma registrovala se na gs oglase, čisto da vidim da li ima nekoga iz vš :lol:
pa naišla na neki zanimljiv profil, naravno ne iz vš, i reko aj da pustim poruku
Korisnikov avatar
By Hys.
a što da ne :)

e da imam nešto za topik:

prvi put pirs na obrvi
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Pre dva dana prvi put posetih Sarajevo zajedno sa suprugom i sestrom. Divan grad, divni ljudi.
Baščaršija <3
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
igrala pou danas. joj što je zanimljivo kad se smejete jedno drugom

svakodnevna doza smeha check
psihijatrija check
Korisnikov avatar
By bothways
kuvao/pekao nešto na ploča-šporetu.
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2584817#p2584817]ultraviolet napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2584757#p2584757]EnMademoiselle napisao:[/url]igrala pou danas. joj što je zanimljivo kad se smejete jedno drugom

svakodnevna doza smeha check
psihijatrija check

tvoj bar oće da se smeje, moj ignoriše :hand:
e tako i moj mene ponekad bez razloga. moraš da mu promeniš boju da ne bude govno
stavi npr. žutu pa neka bude minion, oni su dobri i vole da se smeju.
Korisnikov avatar
By ultraviolet
pa ima i boju i sve i mazim ga i pazim i smeje mi se narod ali govno i dalje ne progovara!

edit: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA EVO GA.
PA NE TREBA MI NIKO VIŠE.
Korisnikov avatar
By Mars
Prvi put u životu sam sistematski, efektno i u nekoliko faza sjebao monitor na laptopiu.

:sigh:
Korisnikov avatar
By Mars
Trenutak nepaznje u avionu: jedna crna tačka, radijus oko 5cm.
Ishod nekoliko neverovatnih vezanih događaja i stavljanje laptopa na jedno mest gde redovno odmaram nogu: druga crna tačka, pored, isto 5cm.
Kolegin ranac preko laptopa, opet posle sekvence cudnih akcija: treca.
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
U petak. Prvi put sam pozelela da se pokrijem usima (ali sam samo ovakvu facu napravila - :facepalm: ) kada su me pitali da li je neka zena koju su videli na tv-u neki moj rod.

:facepalm:

I dan pre toga se prvi put razocarala ONOLIKO u neku osobu. Pa ne znam, cenila sam je pre, bas.
Korisnikov avatar
By Mars
Preksinoć sam prvi put spavao sa čepićima za uši. Jako uzbudljiv život vodim...
Tad je bilo super, spavao lepo ujutru duže, ja oduševljen...a već sinoć izostao rezultat, počupao sam ih iz ušiju u nekom trenutku a da se toga ne sećam.

Ali pomaže, nisam skeptik više.
Korisnikov avatar
By mOwbid
pre neki dan. prekjuče? išla sa bleki u šoping. pa šou. "s ovim nisam baš bila zadovoljna prošli put..."

:radosnice:
Korisnikov avatar
By Blady
Sutra cu Da ucinim nesto prvi put u zivotu
Korisnikov avatar
By bern
evo noćas... "upao" na brodić u marini da popijem pićence.
Korisnikov avatar
By badu
danas bila prvi put na depilaciji :lol:
Korisnikov avatar
By Hys.
U petak, išla na rođendan sa temperaturom. Jes bila samo 37.2, al to nisam nikad običavala. Firs madafaka.
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 26
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!