Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By Gost
Originally posted by odskoraBI

JPitanje#4:
Ja sam Jasmina, Romkinja sam i imam 13 godina. Još uvijek sam djevica. Draga Teena, da li je moj tata homosexualac?"

:nerd:
Pa ono, ima logike, k'o veli, ako je peder
pravio, more bit' da je i ona pokupila taj
gen geještine, ?im sa 13 god ( :shok: ) cvet njene tajne još
nije ubran.

Ma ja ne verujem tim pitanjima ?itatelja.
:doh:
I ne verujem da nam draga Saveta želi dobro, mislim
da je ona klimakteri?na ku?ka.
Korisnikov avatar
By Duh_iz_Konzerve
Originally posted by noname
Sta bi ste rekli devojci koju mozete da vidite na samo na kratko?
Kako bi ste joj prisli?
Papir i olovku u ruke ,zapiasla bi svoj broj na istom tom papiru,dala bih joj taj papir sa mojim brojem,djavolski bih se nasmesila..i otisla bi ja a ne ona:hyper:

P.S.hahahah koga ja to zavaravam,nebih smela nista od toga da uradim..rekla bih eh moj dushe zivot ide dalje bice takvih riba jos:carica:
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by reveal
Originally posted by amnesia
Originally posted by reveal
uzela bih neki stari kasetofon i za tih deset sekundi iscenirala da se ona pojavi negde u blizini. zatim bih pustila neku izlizanu traku pesmice Touch & Go - Would you. Ostalo zakljucite sami.
Trud se RACUNA

dozivela sam slicnu predstavu od jedne devojke i to u mnogo trashy-joj varijanti (mogu ti ambijent docarati u u2u da se ne bi sramotila pred forumasima, just ask for it).. & guess what... nije upalilo :giggle:
ha ha ha ha ha :smeh:

to moram da cujem........

cekam u2 :vatroslava:
I ja...i ja! :lol:
Korisnikov avatar
By Andre87
naravno prishao bih joj..u mislima.. :(
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Andre87
naravno prishao bih joj..u mislima.. :(
kaj bre:(?
a ja volem da muvam lagano, nema mi tu uzivanja za 10 sekundi...ako imam tako malo vremena samo bi je bezobrazno gledala:sveca:
Korisnikov avatar
By ok_decko
Treba pogledati film 'Ljubavni zivot Bude Trajkovica', momak je smuvao curu u liftu na relaciji od prvog do cetvrtog sprata:D To mu dodje tih nekih deset sekundi. M? ;)
By Paris
Moj interesovanje za te sto se daju smuvati za 10 sec traje isto toliko:evil:
Korisnikov avatar
By Sonic
Ja sam jednom bio muvan otprilike u ovom fazonu...

Secam se, krenuo sam kod decka na "vruci poziv", umereno doteran, samopouzdan kao i uvek kad sam zadovoljan svojom pojavom. I, na ulici u susret mi nailazi tip koji me pogledom polako odmerava od glave do nogu, i zatim natrag - sve, kao u filmu, polako i veshto. Za kraj pogledao me je pravo u oci, sa "sheretski" nagnutom glavom i osmehom na licu koji kaze "svidja mi se ono sto vidim". :) Mislim da sam se i ja tada blago osmehnuo njemu, mozda je on to i primetio - ipak, na tome se sve zavrsilo.

A, u zadnje vreme ja obichavam da bacim poneki pogled u lice u prolazu i/ili da se osvrnem za slatkim deckom, da vidim da li ce i on tada pogledati u mom pravcu. Jedan blago "modirani" i "sumnjivi" (takodje i simpaticni :) ) decko iz komsiluka je to i uradio - i to kada sam ja vec skrenuo u sasvim drugi pravac od onog kojim sam se prethodno kretao, tj. kada je on verovatno ocekivao da cu nastaviti svojim putem, da cu se udaljavati okrenut ledjima, te da moze nesmetano da me osmotri! Ipak, iznenadio sam ga pogledom preko ramena! :) Ima tu nesto, moze biti da sam ga zainteresovao cim je gledao u mom pravcu, jedva cekam da ga ponovo sretnem! :tamoamo:

Praktikuje li i neko od vas ovakve "tehnike"? I postoji li jos neka ideja za "start" osim glupih pitanja tipa "koliko je sati" (btw. skoro niko danas i ne nosi sat :) ) razume se - uz obavezan smesak kao "probni balon" za reakciju druge strane? :D
Korisnikov avatar
By CreMaster
Originally posted by Sonic

niko danas i ne nosi sat :)
I do :)

inache, ja u cafficu sa drugaricom, stojimo za schankom, ona razmeni 2 pogleda sa tipom pored, on joj se odmah obraca nadrkano seljoberskim tonom: "tvoje imEEE?? "
ona kaze svoje ime, i pochinje konverzacija. uzasno je glupo. i moze biti simple as that. ali dvoje su se tako smuvali.
Korisnikov avatar
By Li
Meni je letos prisao jedan lik iz tog nekog drustva sa kojim sam otisla na zuraju i rekao:
Hoces da ti dam po пичици?

Ja sam kao trebala da se upecam na to

:beba:
Korisnikov avatar
By taurus
Imam samo 10 sekundi,opklada je u pitanju ako se poljubimo 500evra meni 500evra tebi kad si brze zaradila pare?! (poljubac)...e jebesh pare bitna je ljubav ;)
Korisnikov avatar
By bu
prisla joj...pitala za ime..rekla da je mnogo slatka/lepa..ostavila joj br..i akos e javi javi..naravno sve to bi radila uz ogroman kez D:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Prišao bih i nasmešio se za početak.
Iskustvo pokazuje da je to najčešće dovoljno :smug:
By str00ja
Ja ne bih znao da smuvam nekoga za 10 sati, a ne za 10 minuta :(
By Glasnik
I za mene bi ovo bila mission imposible. Ja sve to (volim da) nepotrebno iskomplikujem... :zvezdice:
Korisnikov avatar
By 2kune
ćeš da jebeš? :u prolazu fata za kurac: samo 50 ojra... :alexis:
Korisnikov avatar
By Kittrie
ne znam jel ovo spada u muvanje u uzem smislu ali evo:

bas sad skoro, igram sa drugom ,vatamo se nesto, odvlaci me u neki mracni cosak,
tamo lik i riba, on prilazi liku, ja ostajem sa ribom, pogledamo se u sekundi, nasmesimo i poljubimo se.

ali naglasavam, ovo nije bilo random drunk ljubljenje (spomenule smo to posle toga, devojka se savrseno seca itd.., mislim ovako mi se nikad nije to dogodilo, da u 3 sec. pozelim nekog da poljubim a osecam da i ona zeli )kao da nas je nesto nevidljivo guralo jednu na drugu) i bude odlicno (al kratko je trajalo jer sam ja imala nekog drugog u glavi za to vece i nisam zelela da mi to nesto od 15 sec. pokvari.. tu neku mogucnost; cesto zazalim sto sam sam naglo prekinula poljubac, samo se okrenula i otisla bez pozdrava).
kao nesto iz filma..
jel treba da napomenem da je riba (bisex) BOMBA?? (jos to nisam ni znala kad smo se ljubile, samo me je neverovatno senzualno/sexualno ozracila) :sigh:
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
eh amateri šta će vam deset sekundi

O.O sek - dođeš i poljubiš je ✓
hint: O.O nisu sekunde zaravo nego muda. bilo je jače od mene. :giggle:
1 sek - aj se ljubimo? ✓
2 sek - hoćeš da se ljubimo? ✓

*bonus* - stojiš u gomili i vičeš LJUBI MI SE ✓✓✓ 100% EFEKTIVNO IZ LIČNOG ISKUSTVA

ali ajde

3 sek - (2. sec) tri sekunde je kratak period za razgovor (1 sec) ali jedna je dovoljna za poljubac :lezkiss:
4 sek - *pogledaš na ručni sat* izvini ali naše vreme ističe. - za šta? - za ovo :lezkiss:
5 sek - imaš 5 sekundi da me sprečiš da te poljubim a već je prošlo 4 *njen iznenađen pogled* :lezkiss:
6. sek - odakle ti te usne? - od mame i tate - aha *baciš mastercard* i kažeš znala sam da su neprocenjive :lezkiss:
7. sek - izvini, imaš možda žvaku da mi daš? - nemam - nema veze ukrašću onda :lezkiss:
7a izvini, imaš možda žvaku da mi daš? - imam - uf ovo je bilo lako :lezkiss:
8. sek - mislim da sam videla tako predivnu devojku *upitni pogled* - hehe, gde, kad? - sada, na mojim usnama :lezkiss:
9. sek - deluješ mi zanimljivo, reci mi nešto o sebi? ne ne ček, proveriću sama. dobro se ljubiš :lezkiss:
10. sek - zašto nešto tako lepo i nežno sedi samo? - štagododgovori - *probližiš se* razgovarala sam sa vašim usnama, molim vas ne ometajte :lezkiss:

držite se tri prva i bonusa, ovo ostalo sam se šalila

Izvor: štoperica
Korisnikov avatar
By badu
nie kaoda imaš izbora.
Korisnikov avatar
By acid drop
nikad i nisam, čini mi se.

da se kladimo da će sve biti gotovo u 5 sec?
Korisnikov avatar
By badu
ako i toliko

kad jela baci mađiju, kraj :lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!