Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By Aven
Prekinem svaki kontakt s tom osobom, izbrišem ili bacim sve materijalne stvari koje me podsjećaju na nju i ne izlažem se nikakvim sadržajima i pričama u kojima je mogu vidjeti ili čuti za nju.

To je (za mene) jedini način koji funkcionira.

Svaka čast onima koji pod svaku cijene žele ostati prijatelji s tom osobom, ali meni je najvažniji moj mir.
Korisnikov avatar
By zozefin st
svaka i tebi cast kada mozes tako da preseces,........
Korisnikov avatar
By badu
1. čekaš. čekaš. čekaaaaš da prođe
2. you change your mind aka ubediš se da nije tako
(ovo funkcioniše super ako ne konzumirate alkohol)
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2545336#p2545336]EnMademoiselle napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2545169#p2545169]Sanja Steppenwolfin napisao:[/url]^
to
sanjala sam da si prokomentarisala posle mene da se slažeš majkemi :iskolacen:
tema se dakle moze zatvoriti, s obzirom da su na delu kosmicke moci i da je gospodZicin odgovor najuzviseniji i potvrdjen ne jednom, vec dva puta. nema na cemu :hvala:

:pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By Dear Lucy
nateraš sebe da upoznaješ druge ljude. u nekoga ćeš se neizbežno zaljubiti.
Korisnikov avatar
By AuroraDark
kao što je neko rekao. distanciraš se i čekaš. sve je u glavi
Korisnikov avatar
By Sunce
Pocnes da mastas o nekom novom. O situaciji koja bi ti prijala sa nekim novim. Izgradis u masti lepseg i boljeg, negujes ga, i pustis ga da potisne aktuelnog realnog.

Meni se desilo da sam morao da ugusim vezu. Tesko je. Postanes malo neurotican jer si se smejao kad ti se nije smejalo. Kao nije nista, a umires. A moras da ugusis.
Korisnikov avatar
By Srklet
prvo prelomiti, da šiklja krv. a onda nježno i pažljivo njegovati, da zaraste rana i bude sexy ožiljak. ^^

čudan je to proces... nije toliko teško prestati voljeti osobu - shit happens and things break; mnogo je teže prestati voljeti ideju osobe. ideje nude mnogo više toga za voljeti od osoba... :shrug:
Korisnikov avatar
By Laerem
Sve što treba je dopustiti vlastitom umu da obavi posao za koji je stvoren - uvjeri samoga sebe da je druga osoba zapravo odbojna mala štetočina koja te ne zaslužuje. Nema ništa lakše nego zaboraviti sve u što si vjerovao do prije 5 minuta. You just need to let go. :astral2:
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
i dodjoh do toga da jedino pali algoritam:

... > promeniš se na bolje pa shvatiš da su previše loši za tebe pa batališ > promeniš se na gore pa shvatiš da su previše dobri za tebe pa batališ > promeniš se na bolje pa shvatiš da su previše u loši za tebe pa batališ > promeniš se na gore pa shvatiš da su previše dobri za tebe pa batališ > ...

na kraju prsneš i ubiješ se. a ako te mrzi onda možeš i na početku
Korisnikov avatar
By IriS
kad neku osobu bezuslovno volis (ono sto madmoiselle napisa negde ispred, samo malko drugacijim recima) onda je jako tesko prestati da volis tu osobu.

ali to ne znaci da se ne mozes ponovo zaljubiti u nekog drugog. niti treba po svaku cenu mrzeti osobu koju si voleo, jer mrznja trosi uludo energiju.
samo se treba izboriti sa NEMANJEM ZELJE da se sa tom nekom osobom opet bude u vezi...a za to je potrebna volja i vreme.
By Ding_Dong
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2545339#p2545339]Aven napisao:[/url]Prekinem svaki kontakt s tom osobom, izbrišem ili bacim sve materijalne stvari koje me podsjećaju na nju i ne izlažem se nikakvim sadržajima i pričama u kojima je mogu vidjeti ili čuti za nju.

To je (za mene) jedini način koji funkcionira.

Svaka čast onima koji pod svaku cijene žele ostati prijatelji s tom osobom, ali meni je najvažniji moj mir.
ovo
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2571195#p2571195]EnMademoiselle napisao:[/url]i dodjoh do toga da jedino pali algoritam:

... > promeniš se na bolje pa shvatiš da su previše loši za tebe pa batališ > promeniš se na gore pa shvatiš da su previše dobri za tebe pa batališ > promeniš se na bolje pa shvatiš da su previše u loši za tebe pa batališ > promeniš se na gore pa shvatiš da su previše dobri za tebe pa batališ > ...

na kraju prsneš i ubiješ se. a ako te mrzi onda možeš i na početku
^ pali ste EnMadmaselle, promašena tema. ovo se zapravo zove bežanje od sebe.

NAŠLA SAM REŠENJE BAR PO SEBE
prespavaš dan, ustaneš u kano poslepodne, pijuckaš tokom predvečeri, dakle ne iskoholišeš se prviše, samo pijuckaš. onda pred ponoć uzmeš ex, pa lagaaano cirkaš, po gutjaj dva, samo da osvežiš usne, da ne dehedriraš (also previše tečnosti = mučnina, hiponatremija). onda dalje boje noći prošaraš lajnama spida uz povremenu vutru u međuvremenu
onda dođeš kući ujutru kada svane, peške, gde god da se nalaziš. moraš da ideš peške, da osećaš. kući ne spavaš, ne radiš ništa ceo dan, samo razmišljaš, ne odmaraš ni malo, popiješ još neko piće/kafu, pa opet uveče lekić/exić neki. u toku te noći, nakon 36 sati budnosti kad te već pucaju halucinacije koliko si raspad, kad više ne možeš da kontrolišešni ni telo ni psihu, legneš, ali NE DA SA NAMEROM DA SPAVAŠ, nego da razmišljaš i osećaš. uzmeš slušalice (ne može zvučnik jebiga, nije isti filing) i pustiš na ripit tvoju najdraža ljubavnu pesmu, sa kojom povezuješ sve događaje vezane za tu osobu, tebe, nju, nju i tebe, vas. posle 3. ripit jeste, bitno je 3. jer:

u 1.sagledaš situacije iz svog ugla,
u 2. sagledaš situacije iz suprotnog ugla
u 3. sagledaš situaciju kao posmatrač

i to te dovede do stadijuma kad postaneš potpuno bespomoćan i ranjiv pred samim sobom i onda kreneš protiv samog sebe, jer više ne znaš ni šta misliš u stanju u kakvom jesi. i onda pustiš pesmu još par puta na ripit (ili do ujutru, zaspaćeš u međuvremenu) i kroz tih par ripita, pre nego što zaspiš, rascepaš svaku svoju ličnost, samim tim i onu koja je zaljbljena/voli.

e sad zavisi od namera korisnika moga saveta:
1. ako hoćeš da batališ to, legnes da spavaš
2. ako hoćeš da razrešiš za sobom, tu je nepotpuna kontrola, tu su i halucinacije kroz koje možeš da oblikuj u tu osobu i rešiti to što te muči, ne stupajuči ni u kakvam kontant sa dotičnom. halucinacije su jedna vraški dobra stvar
3. nastaviš sa takvim preterivanjem, zato što te u nekom od toga trenutaka toliko zabole kurac, i na kraju ili overiš ili se ubiješ ili budeš poslat na psihijatriju

ne primenjujte ovo kod kuće. nije zajebancija. ozbiljno
ipak deluje ako znaš da se izneseš sa celom situacijom
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
moj pretposlednji post na ovoj strani__________________________________________∞

pakleni pakleni novembar..................................... gospode. nemam komentar.
mislim da mi je ovo prvi put da stvarno nemam komentar za nešto :shrug:

čak i posle toga ostaje ovo dakle moj konačan odgovor je ovo
http://gay-serbia.com/forum/kako-se-odl ... l#p2545121" target="_blank

eto ja se NADAM da više nikada neću pisati na ovoj temi
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!