Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Sećaš li se Can-Cana? :) DESET godina beogradske queer klabing revolucije!

Slika

http://www.fb.com/events/770210926337648

Od Can-Cana do Apartmana,
do EXIT-a preko Andera i Loud & Queera!

30. oktobra 2013. se navršava tačno 10 godina od prve velike gej žurke u nekada popularnom mejnstrim klubu CAN-CAN, kao odgovora na potrebu beogradske queer scene da iskorači iz getoa, dobro znane "rupe", kolotečine i monopola, da zaigra na drugačije ritmove i note, da izrazi svoj potencijal i živi duh.

Boris, Mile i Dorijan… Marija, Anja i Slobodanka… su rizikovali i žestoko prodrmali učmalu gej scenu: na prvu žurku organizovanu u Can-Canu je došlo i fenomenalno se provelo tri puta više ljudi od očekivanog. Vremenom je broj posetilaca i posetiteljki rastao, scena se razvijala, neki ljudi dolazili u tim i uigravali se, neki odlazili, a već naredne godine Boris pokreće Loud & Queer – i danas najpoznatiji brend gej žurki u Srbiji. Posle Can-Cana su menjani i oslobađani novi mainstream prostori za gej žurke (Lotos, Inex, Andergraund, Apartman, Red Room, KC Grad, Dom omladine, poseban L&Q stejdž na EXIT-u... su samo neki od njih), ali su inspirisano nastajali i novi raznovrsni brendovi na srpskoj gej sceni. Skoro svi tada i sada najpoznatiji DJ majstori su vrteli (a neki i otpočinjali svoje karijere) na gej žurkama: Gordan Paunović, Vlada Janjić, Brka, Marko Nastić, MKDSL, Flip, Tijana T, Meki Spoj, SevdahBaby... i mnogi, mnooogi drugi. :)

Zbog toga sa vama u subotu u klubu Apartman proslavljamo desetogodišnjicu najznačajnijeg događaja za savremenu beogradsku queer klabing scenu!

Za miks pult se vraća jedan od velikana novije DJ generacije: MKDSL! ♥
A specijalno društvo će mu ove potpuno drugačije večeri praviti perkusionista iz Indije :)

Subota, 2. novembar ’13. od 23h
Klub Apartman
Karađorđeva 43, Beograd

INFO tel / 064 2285 055
FB / http://www.facebook.com/KlubApartman" target="_blank
TW / http://www.twitter.com/KlubApartman" target="_blank
By Sixto
L&Q zurke u Can Can-u, a ja student iz provincije u velikome gradu... ajao majko! :lol:
Those were the days... :ceznjivozamisljengledaudaljinuismeskasezaneseno:
Korisnikov avatar
By Delete
Obavezno dolazim. Mada mislim da ce Apartman biti premali da primi sve zeljne dobrih L&Q zurki.
Korisnikov avatar
By gossip
eh...ja sam tada bio u osnovnoj skoli :)
secam se, vodila me drugarica sa nekom njenom ekipom... marice oko kluba a unutra je vladala praznicna atmosfera kao da se docekuje Nova godina.
Zurka bila odlicna a ljudi su nekako bili bliski medjusobno iako se ne poznaju.
Uvek cu pamtiti tu zuku.
Sledeca mi je bila jos bolja, zaljubio sam se :D
Korisnikov avatar
By antibiotic
:lol:
a najdominantnija slika su mi Bosko i Dejan M. kako stoje za onim sankom dole i secuju ko sve ulazi i izlazi.
By Sixto
Boze Bosko se nije odvajao od 3m relacije sank stepenice...

Dejan dovlacio likove iz spotova non stop. Valjda da pomislimo da ih krese il sta vec...
Korisnikov avatar
By bothways
A eto, sad Boško dovodi sa sobom svoje krdo manekena i okružuje se istima, daleko od šanka.
By Sixto
Zar je taj covek jos ziv? :O
By Sixto
Nisam upalio TV na ista drugo osim jutarnjeg programa RTS ranom zorom na poslu pa skoro citav milenijum.
Korisnikov avatar
By Blady
Bilo brutalno....
Jedne od boljih zurki na kojima sam bila u Bgu
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!