Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by KittriePosto se neki ciklusi poklapaju (12 je deljivo sa dva ili tako nesto), svaki znak je uvek ili yin ili yang. Tako da su: pacov, tigar, zmaj, konj, majmun i pas uvek yang, a bivo, zec, zmija, ovca, petao i svinja uvek yin.
a kako da znam jel sam jin ili jang? {ili kako vec to ide?}
uf, al oni to zakomplikovase..![]()
Originally posted by smaugtek sada videh ovo
Originally posted by starsailorTi si, druze moj i u kineskom horoskopu i u japanskom (kigaku) isto sto i ja. Dakle zmaj, vatra. Tj belo 6, metal, vatra.
mene sada nesto buni. znam da sam vatreni zmaj, a negde sam procitala (davno) da je 1976 bio element drvo. a skoro sam po nekom horoskopu ispala Vodeni zmaj ( mozda sam citala neki Japanski a ne Kineski horoskop)
I ovo bi bolje bilo da ne iznosimo u javnos'. Al sad...gotovo.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!