Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By 2kune
ondak, jel sad imamo promašaj ili pogodak? :kosa:
Korisnikov avatar
By 2kune
znatiželjna sam po prirodi, hi hi hi... :lepeza:
Korisnikov avatar
By 2kune
za takva pitanja već plaćam šrinku po satu :drama: ti možeš puno bolje od toga :shamar:
Korisnikov avatar
By Madonna
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=1880082#p1880082]MDNA napisao:[/url]
Originally posted by Kragi
ako biste morali da generalizujete sta mislite kako vas drugi dozivljavaju? (bez obzira da li vam je to bitno ili nije)
kao hejtera (ne mislim, rekli mi :smeh: )
Originally posted by Kragi
Kako, eventualno, dozivljavate sebe kada citate sve ono sto pisete? (kroz par epiteta)
obično se ismejem pa mi je drago što sam tu :radosnice: i tako nekad čitam stare postove i setim se nekih momenata i sa foruma i nevezanih za forum pa mi je forum kao neki spomenar :radosnice: forum forum forum :radosnice:
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=1880029#p1880029]Kragi napisao:[/url]ako biste morali da generalizujete sta mislite kako vas drugi dozivljavaju?
kao pola random spam šizofreničara pola pijana/drogirana. no znam im biti zanimljiva ponekad.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=1880029#p1880029]Kragi napisao:[/url]kako, eventualno, dozivljavate sebe kada citate sve ono sto pisete?
kao pola random spam šizofreničara pola pijana/drogirana. no znam mi biti zanimljiva ponekad.
Korisnikov avatar
By Tungi
Kao nekog kome je potpuno nevažno mišljenje drugih, neutralnog, spontanog.. Neću biti urbani spamer da bih zadovoljio forumsku zajednicu, niti nabeđena fake pametnica umišljenog istančanog ukusa, politički korektan u svakoj jebenoj situaciji, glup (po forumskim kanonima) kad mi se hoće, mudriji kad mi dođe i kad mi se hoće, bez glumatanja i prosipanja jefitnih mudrolija.
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Kao nekog nepozvanog gosta koji se pojavi tako jednom u godinu dana, i onda ode. :D
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Često se projektujem da forumaši misle da sam često nadrkan.
Korisnikov avatar
By bern
trenutno kao aktuelni avatar.
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!