Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Galateja
Koje su to psihofizicke odlike koje treba da poseduje neka devojka pa da vi posumnjate da je ona lez/bi?Verujete li uopste da se takve cure mogu prepoznati ili ste misljenja da se to nikad ne moze sa sigurnoscu tvrditi,ukoliko nema dokaza(ovde 'dokaz' posmatram sasvim relativno).Sta je 'najmanji zajednicki sadrzalac' lez/bi osoba,odnosno sta je to sto je zajednicko skoro svim devojkama ovakvog seksualnog opredeljenja(osim sto vole isti pol)?
:lezkiss: :lezkiss: :lezkiss: :lezkiss: :lezkiss: :lezkiss: :lezkiss:
Korisnikov avatar
By bigirl
Moja drugarica je zaklju?ila kako se sve bi ribe obla?e totalno istripovano i šareno, skoro pa obavezno imaju kratku kosu i u ve?ini slu?ajeva farbanu u neku trip boju.

Za lez devojke... nemam pojma. Njih nekako ne prime?ujem u gomili (bez uvrede drage moje).
By ^Divlja^
Nije do toga... Ali posle 10 min.razgovora sa nekom devojkom mogu da znam da li je lez/bi ili hetero.
Korisnikov avatar
By Galateja
Originally posted by bigirl
Moja drugarica je zaklju?ila kako se sve bi ribe obla?e totalno istripovano i šareno, skoro pa obavezno imaju kratku kosu i u ve?ini slu?ajeva farbanu u neku trip boju.

Za lez devojke... nemam pojma. Njih nekako ne prime?ujem u gomili (bez uvrede drage moje).
Hej!Ja sam bi,a obozavam da se usarenim(naravno da lepo slozim boje) i imam malo cudan stil oblacenja!
:zvezda:
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by galateja
Hej!Ja sam bi,a obozavam da se usarenim(naravno da lepo slozim boje) i imam malo cudan stil oblacenja!
:zvezda:
Pa eto, sad nas ima dve koje podržavamo tu "teoriju". :shake:
Korisnikov avatar
By Gothic Faery
skoro pa obavezno imaju kratku kosu i u ve?ini slu?ajeva farbanu u neku trip boju.
Pa po ovome sto si napisala onda se i ja slazem.... :zen:
Sto se tice lez devojaka tu totalno podbacujem, jednostavno nema teorije da prepoznam.... Do sada, verovali ili ne ,samo jednom sam uspela na ulici da prepoznam lez devojku i to jer smo se gledali doooooobrih 5 minuta pa sam ja iz nekih meni poznatih razloga zakljucila da je lez....:smirk:
Korisnikov avatar
By Galateja
Sto se tice lez devojaka tu totalno podbacujem, jednostavno nema teorije da prepoznam.... Do sada, verovali ili ne ,samo jednom sam uspela na ulici da prepoznam lez devojku i to jer smo se gledali doooooobrih 5 minuta pa sam ja iz nekih meni poznatih razloga zakljucila da je lez.... :smirk: [/quote]

Koji su to 'tebi poznati razlozi'?:nope:
Korisnikov avatar
By Val
Ja u SCG zaista tesko mogu da provalim, ko je lez. Kad se samo setim zurke u BG...NIKADA ne bih pomislila, da 80% devojaka, koje su bile u klubu ima ikakva iskustva sa "zenom"! Skoro sve su mi izgledale nekako str8.
U Nemackoj ih prepoznas na kilometar! Po odeci, frizuri, ponasanju, nacinu kako te gleda, osmeh i sta znam sta jos...A i ne moramo da se krijemo, pa sve to olaksava upoznavanje i sve sto sledi.
Lepo sedis u basti nekog gay-kafica i sve ostalo ide samo po sebi...U Frankfurtu ( a verovatno i drugim nemackim gradovima ) cak imamo i ogroman deo parka gde se pretezno gay-populacija nalazi, druzi, rostilja, slavi...mnogobrojni gay.kafici, disko, klubovi itd.
Znaci, imamo mnogobrojne olaksavajuce okolnosti. :B
By Çâðê_DUP
Uglavnom ih prepoznajem po muskim osobinama ....:nokti:
Korisnikov avatar
By Gothic Faery
Sto se tice lez devojaka tu totalno podbacujem, jednostavno nema teorije da prepoznam.... Do sada, verovali ili ne ,samo jednom sam uspela na ulici da prepoznam lez devojku i to jer smo se gledali doooooobrih 5 minuta pa sam ja iz nekih meni poznatih razloga zakljucila da je lez.... :smirk:
Koji su to 'tebi poznati razlozi'? :nope: [/quote]

Mozda zvuci glupo ali bilo je nesto u njenom pogledu i osmehu....Mada je mozda bila presudna i kratka plava kosa....
Korisnikov avatar
By bambola
Pa butchice kad vidim-zna se.Za one fem je vec malo teze,ali recimo da kad me pogleda zadrzi pogled mnogo duze nego sto bi to str8 riba uradila.I za razliku od strejt riba koje te gledaju ovlas i nezainteresovano,lezbejke te gledaju...gledaju...ne umem da objasnim,ali neko ce vec znati.

Evo,bas devojka koja mi se trenutno dopada-na prvi pogled izgleda str8,na neki opicen nacin interesantna...i tek kad smo se pogledale,onako duuuuuugo,znala sam.I posle je vidim na gay partyju.Eto.
By Çâðê_DUP
Originally posted by bambola
Pa butchice kad vidim-zna se.Za one fem je vec malo teze,ali recimo da kad me pogleda zadrzi pogled mnogo duze nego sto bi to str8 riba uradila.I za razliku od strejt riba koje te gledaju ovlas i nezainteresovano,lezbejke te gledaju...gledaju...ne umem da objasnim,ali neko ce vec znati.
Mene lezbejke ne vole. Na mene se pale iskljucivo bi i "strejt" ribe. Kako to sad?
Cim me neka lezbejka zagotivi, ali iskreno, mislim da je bi, al samo nije obavestena :) ))) Sve je relativno, hocu reci :) )))))))))))))

A da ne pricam da me Francuskinje naprosto obozavaju.:pivce:
Korisnikov avatar
By Galateja
Sve ste ne bas precizno iznele stavove.Mene interesuju psihofizicke osobine lez/bi devojaka,kao i ono sto je svima njima zajednicko!!!
:alikako:
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
Sve ste ne bas precizno iznele stavove.Mene interesuju psihofizicke osobine lez/bi devojaka,kao i ono sto je svima njima zajednicko!!!
pa kad nema nista sto je bas svima zajednicko!!!
za scg ne znam, dali bih prepoznala ili ne, retko sam tamo i one koje znam da jesu znam.
u nemackoj ima lez devojaka koje prepoznas jer su butch a ima koje ne prepoznas(kao recimo MOI)...e sad znaci nema nista zajednicko kod svih.

neke se oblace sareno, neke u crno, neke....nijedna nije ista po meni!
ja imam svoj stil i to nema nikakve veze da sam lez ali ako me neko upozna koji je takodje i hoce da izvidi da li sam, to bi brzo kod mene ukapirala jer sam "very open" sto se toga tice...ali kad neka krije onda opet nemas sanse itd itd
Korisnikov avatar
By tramp
pa kad nema preciznog odgovora ... evo ja vec godinama pokusavam da otkrijem i onda na kraju to sve dodje do tog nekog stila kod nekih ili tih duzih pogleda ili kao recimo neka devojka mi pre neki dan onako znacajno klimnu glavom u prevozu i nasmesi se
:dude:
Korisnikov avatar
By Rebeka
Originally posted by Angelina777
Uglavnom ih prepoznajem po muskim osobinama .... :nokti:
Nikada nisi umela da ocenis ljude. Tvoju izgubljenost u prostoru i vremenu prevazilazi samo tvoja histerija uperena protiv svakog ko ti se suprotstavi. Veruj mi, je sam to naucila na tezi nacin.

Da odgovorim lakonski - prepoznajem ih po cvrstii duha. Ne smatram da zena mora da bude feminizirani ukras svog muskarca, vec sopstveno bice sa izgradjenim sistemom vrednosti. To je ono sto ja vidim u lezbejkama.
By Swanheart
Originally posted by Rebeka
prepoznajem ih po cvrstii duha. Ne smatram da zena mora da bude feminizirani ukras svog muskarca, vec sopstveno bice sa izgradjenim sistemom vrednosti. To je ono sto ja vidim u lezbejkama.
To moze da se vidi i kod bi osoba,ne samo kod lezbejki.
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Swanheart
prepoznajem ih po cvrstii duha. Ne smatram da zena mora da bude feminizirani ukras svog muskarca, vec sopstveno bice sa izgradjenim sistemom vrednosti. To je ono sto ja vidim u lezbejkama.
To moze da se vidi i kod bi osoba,ne samo kod lezbejki.
Zakljucujem da heteroseksualkama preostaje samo ukrasavanje i da nikako nisu izgradjena bica sa sopstvenim vrednostima... :drama:
Korisnikov avatar
By m..
Ako te gleda duze od 6 sekundi... :puzzle: :vijaca:
Korisnikov avatar
By m..
Iz mog iskustva to ne postoji..Neko je naveo cvrstinu duha a neko muske osobine.. Koliko strejt devojaka znam koje su takve i koliko gay devojaka koje nisu takve...
By Çâðê_DUP
Martinke?
Korisnikov avatar
By bambola
Ma galateja,tako nesto ne postoji...ukoliko nisi striktno butch pa dakle i zelis da se primeti da si lezbejka,tesko da ces po nekoj psihofizickoj osobini provaliti ko je str8 a ko lez a ko bi...Evo ja zaista ne mogu da se setim nicega,po cemu bi od femice mogla da znam 100% da je zaista gay persona!
By Swanheart
Martinke?
:hail: Dr.M
Korisnikov avatar
By Val
Uglavnom ih prepoznajem po muskim osobinama .... :nokti:
Nikada nisi umela da ocenis ljude. Tvoju izgubljenost u prostoru i vremenu prevazilazi samo tvoja histerija uperena protiv svakog ko ti se suprotstavi. Veruj mi, je sam to naucila na tezi nacin.
:hail: :kiss:
Korisnikov avatar
By m..
Martinke?
Zar se to ne preraste oko 1. srednje?!
By Swanheart
Originally posted by m..
Martinke?
Zar se to ne preraste oko 1. srednje?!
Ne :durenje:
Korisnikov avatar
By m..
Kool, imam 2 para martinki , br 36 i 35, pa ako neko oce... 35 nisu noshene, ebiga, male mi bile u startu, bordo bez steal-cap-a... ja sam shetala martinke od 4. osnovne do 1. srednje, i onda posle, jos jedne zimske do 3. srednje, onda me je oladilo skroz...
Korisnikov avatar
By Galateja
Hajde da ostavimo martinke po strani...
Pokusacu da se vratim pocetnoj temi.Naime,mislim da se lez/bi devojke ponekad mogu prepoznati 'odokativno'(malo rogobatan izraz).Biti lezbejka i biti devojka opsednuta transeksualizmom nije isto.Dok lezbejke vole sto su zene i vole zene,transeksualci NE VOLE STO SU POLA KOJEG JESU I TEZE DA GA PROMENE!!!Posto je takva promena skup proces oni imitacijom teze da se priblize suprotnom polu,u smislu da psihofizicki oponasaju suprotan pol.Tako da ja spisateljicu Petu Kalifi ne smatram za lezbejku vec transeksualca.
Medjunarodna klasifikacija mentalnih poremecaja i poremecaja ponasanja (ICD-10),tj. poslednja klasifikacija koja datira iz 1992. homoseksualnost je 'oslobodila',hocu da kazem ne tretira je vise kao poremecaj dok se transeksualnost I DALJE TAKO TRETIRA ito pod sifrom F64.0!
Sta sam htela da kazem?Htela sam reci da ortodoksne muskarace koje pate sto su pola kojeg jesu nemaju veze niti sa lezbejstvom,niti sa biseksualnoscu,vec sa psihijatrijskim poremecajem.Lez/bi devojke sa tim nemaju veze.
Dosla sam do jos jednog zakljucka.Uzevsi u obzir Frojdovu tezu o etapama infantilne seksualnosti i fiksiranoscu za jednu od njih (ili vise njih) mozemo lako pomisliti da su lez/bi devojke fiksirane za oralni stadijum.Sasvim je izvesno da ce se retko naci neka lez/bi cura koja ne voli jako oralni seks,a preferencija felacija ili kunilingusa ukazuje na prisustvo oralnog karaktera.Ja nesto bas nisam ljubitelj Frojda,ali eto iznela sam jednu hipotezu koja moze,ali ni ne mora biti tacna.
Ne izgledam kao muskarac,volim sto sam zensko,obozavam da nosim suknjice,grilonke u boji,imam mek glas,volim muskarce,ali pored svega toga ceznem da imam devojku.Dakle,samo to sto ceznem da imam devojku je striktno u vezi sa biseksualnoscu.Svima nama koje smo lez ili bi zajednicko je preferencija ka istom polu(lez),odnosno istom i suprotnom polu(bi)-ostale generalizacije su diskutabilne.
Toliko od mene za sada.Nisam zelela nikoga da uvredim.Hajde da vidim vasa misljenja!
:right:
Korisnikov avatar
By gea
Otkako sam procitala par postova na ovom Forumu, cesto klasifikujem devojke koje vidim na ulici. Bas bezveze i skroz nekorisno. Evo, pre neki dan sam se setala sa ... nekim i rekla: Ova devojka je lezbejka! Garant!
Sto se tice biseks devojaka, ne verujem da bih se usudila da stavim desnu u vatru tvrdeci da je "ona sto stoji sa momkom" zagrejana i za zene. U stvari, za jednu moju koleginicu mogu to da tvrdim, ali se od takve pomisli najezim, brrr...
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 10
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!