Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By dbgd83
nikad im nisam rekao, a mislim da nemaju pojma :/
i osecam se uzasno jer uvek izmisljam price i sve..
a mozda bi cak i bili ok, a opet nemam hrabrosti posle toliko vremena...
i cale je lekar, ali se desavalo da ima ispade oko parade i tako...
kazu da roditelji, ili bar majka uvek zna... ali ja mislim da moji nemaju pojma... i onda se jos gore osecam
Korisnikov avatar
By Chaotic
Nisam namerovao i ono mislim da necu u skorijoj buducnosti, ipak me je strah od mogucih posledica. Mozda kada krenem na fax, kada donekle zapocnem 'novi' zivot, polako se osamostalim i budem svestan svojih zivotnih principa skupim petlju i uradim to, ne znam. Ko zna sta novi dan donese...
Korisnikov avatar
By FlameOn!
Ne znaju. Za sada znaju moji prijatelji i vecina ljudi u skoli.

Svi prijatelji su me docekali rasirenih ruku kada sam im rekao da sam gej i svi su do jednog sjajno prihvatili. Sto je najbolje, sa njima imam potpuno otvoren odson sto se tice razgovora o svemu.

Sto se tice roditelja, to ostaje najveca prepreka koju jos uvek ne mogu da prebrodim. Zao mi je sto ce poslednji saznati, ali tako je ispalo. Jos uvek nisam skupio hrabrosti da im kazem, ali planiram da to ucinim pre polaska na fakultet (tj. u narednih godinu dana).

Ocekujem dramu, suze, gomilu pitanja koja ce me nervirati i stresan razgovor koji ce vecno trajati. Moracu da slusam bolne recenice izgovorene u afetku i gomile razloga zasto su razocarani i greske koje su napravili u mom vaspitanju, itd.

Sa jedne strane, mama je neutralna prema gej ljudima i nikada ne pravi zlonamerne komentare, ali je uzasno drmaticna i teatralna, a sa druge strane je tata koji je uvek cvrst i stalozen kao kamen, ali uzasno homofobican.

Tako da je understatement reci da sam u problemu.
Bio sam kod tate na moru, i pre jedno tri nedelje napijem se sa drustvom.
U jednom trenutku shvatim da sam ostao sam i da su svi otisli. Pod uticam alkohola sam rikao da je odjekivalo celim gradom, onako prljav i ispovracao sam se jednom decku na stvari. Ali to nije bitno, odem ja tako u pola četri ujutro kod njega na posao, on ukočen, kolega mu kaže da me odvede kuci, mada sam mislio dal da odem kuci ili kod njega na posao, onda sam ko kreten vikao gradom tata ostavili su me samog, a napio sam se ko guzica. Svasta sam mu rekao, u jednom trenutku pred vratima kažem ja njemu Napravio si pedera, a u sebi mislim sve cu sutra da poreknem. Sutra mi nije nista rekao, valjda me nije ni cuo, iako sam reko za mnoge druge stvari koje sam te noci izgovorio Što trezan misli pijan govori.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
tata malopre: "da li postoji mogucnost da bar u kupatilu budes normalna?"
ja: " o.O "
on: "pa majku mu, ajde shvatio sam volis zene, ajd ne nosis stikle i to.. al majke ti, zasto se konstantno tusiras mojim gelom za tusiranje?! pa pise da je za muskarce! ako hoces da privuces zensko, tusiraj se svojom kupkom!"

i zalupi covek vrata i ode
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Dobra si. :lol:
Meni uvek kada se proseru na te fore, uradim nešto apsolutno duplo gore, u smeru tog prosera.
Korisnikov avatar
By Srklet
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2569356#p2569356]Sanja Steppenwolfin napisao:[/url]
on: "pa majku mu, ajde shvatio sam volis zene, ajd ne nosis stikle i to.. al majke ti, zasto se konstantno tusiras mojim gelom za tusiranje?! pa pise da je za muskarce! ako hoces da privuces zensko, tusiraj se svojom kupkom!"
:lol:

na stranu homofobija, ali razumijem taj moment kad netko koristi tvoje stvari koje nisu njegove. i don't like that. daleko od toga da sam škrt, nego ja jednostavno očekujem da je ono što je moje - moje. i da ja time raspolažem kako i kada hoću, a netko drugi nikad i nikako. jer nije njegovo. moje je.
mrzim kad se pije iz moje čaše i sl. hoćeš piti? ma nema problema jarane, evo nasut ću ti u tvoju čašu pa pij. popij i više od mene, slobodno. razbij svoju fakin čašu, razreži se s njom po faci, izrigaj se u nju, popij sve, i don't care cos it's your glass. ali odjebi od moje čaše! :indijanac:
Korisnikov avatar
By Meemy
ne znaju niti ce znati,
reci da kazem calu da sam bi...koji je inace ratni veteran skoro penzionisani oficir... Pa 'obesio bi me o' cengele' xD
Korisnikov avatar
By HPLC
Da. Znaju.

Pre mesecak dana sam im rekao.

Sve je pocelo sa maminom SMS porukom, kako postajemo stranci - i da ako meni to odgovara, da ce da postuje moju odluku.

MIslila je na nedostatak komunikacije medju nama...

Na to sam ja odgovorio, da mi ne odgovara - i da ako zeli da komuniciramo, ja imam pre toga nesto da joj kazem :)

Sve je proteklo super, "ti si moje dete" :)
Korisnikov avatar
By Madonna
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2578721#p2578721]HPLC napisao:[/url]Da. Znaju.

Sve je pocelo sa maminom SMS porukom, kako postajemo stranci - i da ako meni to odgovara, da ce da postuje moju odluku.

Na to sam ja odgovorio, da mi ne odgovara - i da ako zeli da komuniciramo, ja imam pre toga nesto da joj kazem :)

:yay:
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2578721#p2578721]HPLC napisao:[/url]Da. Znaju.

Bravo za roditelje :)
Korisnikov avatar
By HPLC
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2578758#p2578758]Over the rainbow napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2578721#p2578721]HPLC napisao:[/url]Da. Znaju.

Bravo za roditelje :)
Hvala ti :)

moram da priznam da sam par nedelja bio u post-traumatskom soku, i da nisam jos shvatio sta sam im rekao. otac je vikao i psovao, ali je posle uzeo telefon i nazvao me :)

u jednom trenutku sam pomislio "a gde je drama? hocu moju dramu!"

koliko sam samo puta rezirao to autovanje, i na kraju je tako dosadno ispalo :trt:

Mama je odjednom postala super-znatizeljna, imali smo maratonske razgovore o tome ko je ko stvarno u mom zivotu. Htela je da zna sta je grindr i sta je romeo... Neverovatno.

Najveci sok mi je bio kad je rekla "pusti ti strejtere"... :)
Korisnikov avatar
By HPLC
Pre bih rekao da je to zbog toga sto sam se spremao na neki losiji scenario, i neke drugacije reakcije.
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Zbog toga jer nisi znao kakvo je njihovo stanovište o tim stvarima, jer nisi nikada pričao sa njima o tome iako si proveo minimalno trećinu svog života sa njima, jer si više internalizovao okolnu homofobiju i zbog toga nisi smeo.

Čime nisi pobio ono što je on rekao.
Korisnikov avatar
By HPLC
Pa sad, da li je autohomofobija veca ili manja od homofobije, tesko je izmeriti. A da postoji ko mene - to je cinjenica.
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Niko nije spominjao autohomofobiju u odnosu na homofobiju. Nego tvoju stvarnu autohomofobiju koja se projektovala u tvoje roditelje.
  • 1
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 51
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!