Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

By blueswe
Dakle, od kad izadjete iz zgrade pa nadalje ,oni ne prestaju, matrica je ista i jasno iz kog izvora dolaze. Njima su ukrasene gotovo sve fasade ,zandinjere, bandere, ograde, kontenjeri.
Cini mi se da ludim kada ih vidim u tolikom obimu, retko koji ce biti ostecen sto znaci da nailaze na toleranciju stanovnika.
Moje pitanje, koji je vas odrambeni mehanizam od toga? Jer kada vidim SMRT PEDERIMA,PRECRTANO EU, FASISOINE OZNAKE ZA NATO etc. ne mogu da ostanem "netaknut".

Cesto iduci ulicom cepam taj trash, u zgradi je jedan manijak stalno lepio navijacke nalepnice ,a ja ih skidao ,na kraju su na svu srecu iz infostana renovirali lift.
Ali moja zgrada koja je bila jedna od retkih "cistih" , prestala je pre koji mesec to da bude jer su kreteni ispisali grobari (pretpostavljate cirilicom) , potom preko puta soliter isto ukrasen grafitom "nasih".
Kako pored svega toga prolaziti ,a da te ne pomeri? Pitanje se najvise odnosi na one iz BG jer je on najvise "ukrasen".
Korisnikov avatar
By Delete
Nijedan grad nije postedjen takvih grafita, ali mi se cini da su prethodnih godina sprovodjenje akcije za uklanjanje grafita sa neprikladnim (sta god to za grafite znacilo) sadrzajem.

Ne reagujem vise, a pre mngo godina sam i ja nosila sprej, pa na podobne grafite odgovarala jos podobnije, ali sam se umorila...kao, pretpostavljam i vecina onih koji su prijavljivali takve grafite nadleznim institucijama.
By blueswe
Najveci problem je sto ovo nije art work protiv cega ja nemam nista protiv nego govor mrznje. pozivi na nasilje, ubijanje , diskriminaciju.

S obzirom da me ova tema itekako pogadja , proucavao sam dublje celu stvar, da li se secate cuvenog slucaja GAY GERILE , kada su u brzom roku pohapseni i izlagani torturi oni koji su pisali gay je ok.
Dakle sluzbe bezbednosti itekako mogu da kontrolisu ko to radi.
Dakle dolazimo do zakljucka da ovdasnjim db-ovcima nije opasno pisati smrt pederima ,ali jeste gay je ok.
Kao da neko tim grafitima hoce da sprovede teror ,da pokaze da je ova teritorija njegova.
Korisnikov avatar
By mega therion
ja sam vidjala grafite tipa: ne jebu te pederi nego ds,dss,sps...
Ne jebu te pederi nego Miskovic... :)
Korisnikov avatar
By Mars
A el se grafitima zovu i te poruke koje ste pomenuli?
Korisnikov avatar
By mega therion
po Nisu... Ima gomila takvh, + ljubi bliznju svoju. XD
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Trebaju se aktivirati talentovani pederi da prešaramo te pozive na linč sa nekim cvetićima ili zajebancijama.
By space_oddity
Da, totalno se slažem, slično i predložih u drugom topicu.

I ispravljanja su takođe kul. Npr u studentskom parku:
nacionalni stroj --> racionalni broj.
:)
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Slika
blueswe napisao: Jer kada vidim SMRT PEDERIMA,PRECRTANO EU, FASISOINE OZNAKE ZA NATO etc. ne mogu da ostanem "netaknut".
Pa nisu svi grafiti baš tako negativni:
Slika

:radosnice:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
^

:radosnice:

Inace, super je ovaj Savin. :smeh: :up:

[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2452760#p2452760]blueswe napisao:[/url]

S obzirom da me ova tema itekako pogadja , proucavao sam dublje celu stvar, da li se secate cuvenog slucaja GAY GERILE , kada su u brzom roku pohapseni i izlagani torturi oni koji su pisali gay je ok.
Dakle sluzbe bezbednosti itekako mogu da kontrolisu ko to radi.
Dakle dolazimo do zakljucka da ovdasnjim db-ovcima nije opasno pisati smrt pederima ,ali jeste gay je ok.
Kao da neko tim grafitima hoce da sprovede teror ,da pokaze da je ova teritorija njegova.
Nisam to znao. :ozbiljan:

Drugim recima, dolazimo do zakljucka da je sve toliko dirigovano... :nope:
Korisnikov avatar
By Delete
Pitajmo organizatore prajda da li im je ostsalo neiskoriscenog novca od donatora, pa da se preusmeri u druge svrhe, pa da se okupimo i saramo zidove. :)
Ah, da, ne mozemo ih pitati, oni su zaboravili na ovaj forum cim su osetili suske u dzepu. :nazalost:
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2452894#p2452894]Noctis Lucis Caelum napisao:[/url]Super mi je bio onaj sa dopisivanjem:
Milan je peder!
Nije!
Jesam!
Ovi su mi najbolji.. :giggle:

@Dark walker, na par metara od tog grafita (ljubi pedera) stoji i ispravljen grafit - stop (gej)homofobiji. :) Dakle, nisu ni svi toliko negativni, nakon ispravljanja. :)

Ali evo, ja se vec sada organizujem sa najboljim prijateljem da napravimo jos neki (tj. da ispravimo) pozitivan grafit.. :)
By space_oddity
U Studentskom parku u Beogradu osvanuli neki homofobični grafiti, ali se već našao neko da precrta njihove problematične delove.
Korisnikov avatar
By Zvonki
Ja ignorisem takve garafite,jer se oni samo sa tim grafitima busaju u prsa,ali sam video tako dobre grafite,tj nisu to grafiti vec street art
npr street artist BLU
Slika
ili
Slika
Slika
Elem kod mene u naselju skoro svaka bandera je izlepljena sa 1983 posterima
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
^
Jesi li video u Uzicu kakav imaju kul grafit uradjen na (cini mi se) osnovnoj skoli?
Tema je kao "riba koja je progutala svet". Mocan je zaista. :)
Korisnikov avatar
By Zvonki
Nisam ali U despota Djurdja ima grafita preko cele jednog zida,tj dva takva i veoma su lepi treba videti,sto je najcudnije dole su sve navijacka sranja dorcolaca ali ova dva se totalno izdvajaju
Korisnikov avatar
By 2kune
stvar je samo u slobodnom vremenu... grafite pišu, brišu i mjenjaju oni koji imaju vremena... :alikako:
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
Otkrila sam skoro jedan (koji se skoro isprao) grafit gde pise "stop homofobiji" na cirilici i jedan gde jasno pise "stay gay".. :sweet:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!