Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
ja sam sigurna da sam pisala u ovoj temi već iako ne mogu da nađem post.
i sad me baš zanima šta sam rekla tad

više su meni prilazili, nego što sam ja drugima, ali kad mi se neko svidi, priđem ako dobijem neki znak. a ako mi se baš jako sviđa onda samo stojim sa strane i bacim pogled ponekad jer sam pičkica i onda se pogubim i budem stidljiva i ne znam šta da kažem.

više mi prija i bolje reagujem na nekako nedirektno prilaženje, tipa u klubu kad neko krene da igra sa mnom, razmenimo po koju reč, zezamo se, takvo i sama primenjujem, nego ono kad odjednom neko uleti sa strane sa "e sviđaš mi se, može broj?" a fala bogu uglavnom mi tako prilaze.
Korisnikov avatar
By Taki
Nemam problema sa tim. U osnovnoj i početkom srednje sam baš bila stidljiva, a sad malo, malkice... umem da pocrvenim, mhm... ali bitno mi je da imam samopouzdanja i jednostavno znam kako ću započeti razgovor, tako da...
Nije mi baš svejedno kad treba da priđem naravno, imam pozitivnu tremu ali se to na meni ne vidi uopšte a ovamo srce će da izleti. Ovo pišem o prilaženju devojkama, sa muškarcima mi laganica... oni meni prilaze i mnoooogo su dosadni kad ih odbiješ. :smiling:
Korisnikov avatar
By mOwbid
joj prišla je pre neki dan...juče? pa juče! sedim sa nekim ljudima u Nublu i ulazi devojka sa društvom, sedne ispred nas i sve vreme bulji u mene. i ne prođe 5 minuta, vuče ona stolicu, pa ćao jel se mi znamo...bla bla... nemam problem s tim kako je prišla, nego kako je sve vreme, dok je sedela sa društvom, gledala u nas i slušala šta pričamo. uglavnom, ja ustajem da idem do wca i pita ona mene: mogu ja s tobom? e sestro, ne možeš.

takvo prilaženje... ne, fala :hand:
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2524581#p2524581]EnMademoiselle napisao:[/url]priđem ako dobijem neki znak. a ako mi se baš jako sviđa onda samo stojim sa strane i bacim pogled ponekad jer sam pičkica i onda se pogubim i budem stidljiva i ne znam šta da kažem.
taman sam htela da nađem svoj post i napišem NE SERI i onda vidim ovo O MICA BUCI BUCI
e jadnice.

Z J U koliko mi je teško bilo da priđem trezna posle 2 godine muvanja pijana. ju ju strašno
dobro. probila sam led. površni. ostao je još samo ceo zaleđen okean ispod. trudim se. samo polako.
Korisnikov avatar
By Kadmiel
Hm. Zavisi. Ponekad prilazim... ali ne trcim.
Korisnikov avatar
By No Doubt
Muškarce uglavnom provociram, igram se riječima, tako uvijek uspije, zaintrigiram ih da ostanu dovoljno tu da požele saznati o čemu se radi :D

Sa ženama nisam takva. Daleko sam suzdržanija, diskretnija. Odašiljam signale mic po mic, pogledima, dodirima, pa pustim da prođe neko vrijeme i da vidim povratnu reakciju pa onda bude nešto konkretnije.

Najzanimljivije je to što u odnosu na sebe uvijek spoznam kada se sviđam muškarcu i to instant. Kada se sviđam ženi to nikada ne spoznam ako igra nije obostrana nego mi neko drugi uvijek kaže, pa jesi slijepa pored očiju ccc :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!