Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Metafizika, transcedencija, paralelni svetovi, mitovi, legende...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Herald
Anatolij Aleksejevič Kljosov, biolog sa Univerziteta Harvard, šokirao je svet svojim naučnim radom u kom tvrdi da su srpski geni stari 12 hiljada godina, a potiču od Nojinog sina.

On tvrdi da je genetskom analizom dokazao da su Srbi pranarod svih današnjih Slovena, ali i mnogih drugih evropskih naroda.

"Srpski geni R1a1 stari su 12 hiljada godina dok su drugi stari između četiri i sedam hiljada godina. Svi narodi u Evropi (osim dva) imaju više od 40 odsto srpskog ili prasrpskog gena", tvrdi Kljosov, predsednik naučne savetničke uprave Međunarodnog genološkog biroa.

link
Korisnikov avatar
By bothways
Čuj Evropi, pa zar nije Deretić još odavno "potvrdio" da su Srbi najstariji narod na svetu?
Korisnikov avatar
By Kadmiel
Kada jednog dana upoznamo vanzemaljce, to ce samo biti jos Srba.
Korisnikov avatar
By 2kune
što to znači? da srbi potječu od neandertalaca? :kosa:
Pa neka je i tako, to je onda splet nekakvih okolnosti, ne znam kakvu praktičnu vrednost može da ima ta informacija, ako su jednom za svagda prošla vremena kada se nacionalna pripadnost dizala na nivo kulturne vrednosti i na kojoj tezi su partije i lideri u Srbiji zasnivali svoje aktivnosti, pa i čitave programe. Imajte na umu da istorija, ta učiteljica života, preteći poput Damoklovog mača, upozorava da to nikad nije bila teza politički mudrih i dalekovidih ljudi. :srba: :eu: :tos:
Korisnikov avatar
By mrle
Sad mi je jasno zasto svake noci imam kosmare da sam u sred burnog okeana, na barci prepunoj zivotinja...
Korisnikov avatar
By V25
I da smo najstariji i da smo najmlađi... who cares... Izem ti nariod kom su jedini "aduti" za dokazivanjem tradicija, poreklo i to od kada datiraju.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
ali neeeeeee kako sada da pricam kako ceo svet hoce da istrebi srbe kada su svi srbi :rida:
Korisnikov avatar
By 2kune
jednostavno... to je ta legendarna srpska suicidalna nota... :hvala:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2575773#p2575773]Herald napisao:[/url]Anatolij Aleksejevič Kljosov, biolog sa Univerziteta Harvard, šokirao je svet svojim naučnim radom u kom tvrdi da su srpski geni stari 12 hiljada godina, a potiču od Nojinog sina.

On tvrdi da je genetskom analizom dokazao da su Srbi pranarod svih današnjih Slovena, ali i mnogih drugih evropskih naroda.

"Srpski geni R1a1 stari su 12 hiljada godina dok su drugi stari između četiri i sedam hiljada godina. Svi narodi u Evropi (osim dva) imaju više od 40 odsto srpskog ili prasrpskog gena", tvrdi Kljosov, predsednik naučne savetničke uprave Međunarodnog genološkog biroa.

link
Ovaj clanak nije bas tacno prenet tj preveden, izvorni clanak govori da svi Sloveni poticu sa prostora Srbije i BiH tj. da su se sirili odatle suprotno onome sto stoji u istoriji.
Stoji da su prvi beli ljudi u Evropi ziveli u Srbiji i odatle se naselio ceo kontinent
Takvih tvrdnji ima bezbroj u raznim prepisima starih dokumenata jos od antickih vremena.

Kljusov je u jednom drugom clanku rekao i da je Vincanska kultura najznacajnija za istrazivanje porekla belih ljudi i da ce geneologija koja je jos u razvitku potpuno izmeniti lice istorije coveka koja je neistinita
Danasnji Srbi su cuvari i naslednici prve kulture izabranih belih ljudi na planeti Zemlji koji su preziveli potop oko Crnog mora.
Ti prvi beli ljudi su bili i stanovnici arh. nalazista Plocnik(8000god).

Danasnji Srbi su samo deo tog prvog naroda poznatog imena ciji naziv su i zadrzali do danas a koji se menjao kroz istoriju coveka.
To je duboko urezno u srpski narod i prenosi se sa generacije na generaciju, cuvari te istine su i srpski srednjovekovni manastiri.

Vecina istorije nastala romanizacijom je lazna.
Grcka istorija je puna neistine i falsifikovanja istorije kako coveka tako i naroda..
Hilandar cuva stari dokumenat koji moze svako da ode i pogleda(muskarac :), u njemu stoji poruka Srbima da se uvek cuvaju podmuklog Grckog roda.

Kako se pisala i pise moderna istorija vidi se i iz zapadnih kultura sadasnjice i pored dostupnosti istini putem raznih medija.
Evropske zemlje su potpuno poslale u zaborav sve svoje zlocine protiv covecanstva.To se ne uci u njihovom obrazovnom sistemu.Najveci borci za ljudska prava po svetu su zemlje sa najvecim zlocinima u istoriji covecanstva bilo u masovnom ubijanju ljudi ili oduzimanju slobode coveku date od Boga.

Danasnji moderan covek je rob koji se ne tuce i ne poznaje slobodu.
Ona mu je oduzeta davno i daje mu se na kasicicu kako bi se sa njim moglo vladati.

Mnogima sve ovo izgleda potpuno nebitno pa cak i da je istinito ali to je veoma bitno za buducnost coveka bilo kog naroda, tu lezi cela istina o coveku.
Ko je covek, kako je nastao, cemu sluzi i sta posle sluzbe.

:sesir:
Korisnikov avatar
By Katengl
Znao sam da su sve vreme bili Grci u pitanju, majku im njihovu.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2576324#p2576324]barni napisao:[/url]

Takvih tvrdnji ima bezbroj u raznim prepisima starih dokumenata jos od antickih vremena.
Bavim se staroegipatskim, koptskim, sumerskim, akadskim,
Znam još i latinski, srednjovekovni latinski i staroslovenski imam čitalačko iskustvo iz starogrčkog i gotskog, a muž mi takođe zna perfektan vizantijski grčki.
nikada ništa slično nisam video ni u jednom od gornjih jezika.
Slobodno, ako znaš takve dokumente i prepise, rad sam da ih pogledam, pa mi ih prosledi :lol:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2576332#p2576332]Jheronim van Aken napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2576324#p2576324]barni napisao:[/url]

Bavim se staroegipatskim, koptskim, sumerskim, akadskim,
Znam još i latinski, srednjovekovni latinski i staroslovenski imam čitalačko iskustvo iz starogrčkog i gotskog, a muž mi takođe zna perfektan vizantijski grčki.
nikada ništa slično nisam video ni u jednom od gornjih jezika.
Slobodno, ako znaš takve dokumente i prepise, rad sam da ih pogledam, pa mi ih prosledi :lol:
prva cetiri koja si naveo nemaju dodirne tacke sa onim sto sam pisao u svom postu.

kako bi preveo ovo?

Τριβαλλοι, Σερβλοι, ο δε ευνοζ παλαιοτατον και μεγιοτον των ευνων

Pomponije, Ptolomej, Plinije, Herodot, Diodor...
eto za pocetak trazi mape tih geografa pa prevodi, dovoljna su ti 2 jezika

javi mi se posle da vidim sta si uradio

srecno
Korisnikov avatar
By 2kune
još malo i izići će megahit roman Svetosavski kod iz pera našeg barnija koji će napokon reći pravu istinu za razliku od laži koje šire katolička crkva i Da Vinčijev kod... :radosnice:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!