Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Zvonki
Ovakoooo...
Prvi me je napravio magarcem,hvala ti kakoseonobesezvase naucio si me da se ne zaljubljujem ko siparica
Drugi me je isto zavlacio,ali sam naucio da ne treba da prebacujes loptu na drugoga vec da progutas raskid
Treci daljina,naucio da veze na daljinu fukcionisu ali uspevaju u 999999999,99% odsto slucajeva

Cetvrti me je prevario,naucio da ne mozes da budes u vezi i da krijes svoj "prljavi ves" i da mislis da ce ispod njega da nikne cvece

Peti....eh,tu sam naucio da je tesko odrzati vezu sa nekim ko ima fobije,naucio sam koliko sam tolerantan,naucio sma kolika sam budala,i jedna vazna lekcije je da prvo moras da sredis sopstveni zivot da bi mogao da imas ozbiljnu vezu,ova mi je trajala najduze,tri godine,i da tesko je prelomiti ali cenim kod sebe iskrenost na kraju,i verujem da kada iskreno raskines(pod uslovom da si to kristalno jasno resio u svojoj glavi),i kada kazes tada sta ti je na dusi,tada nije tezak raskid
Korisnikov avatar
By Kadmiel
Pa sa moje strane to se obicno desi kada vidim da se kockice ne slazu, tako da kazem. Sa njihove strane, pretpostavljam isto, ili nema dovoljno ''spark''-a ili cega vec.

Mada mislim da ''nisi ti, ja sam'' nije toliki klise koliko su ga filmovi ''proslavili'' (ne kazem da je tako uvek, naravno). Neko jednostavno nakon nekog vremena shvati da im ta veza iz nekog razloga ne odgovara. Iz licnog iskustva, bio sam sa par zaista super momaka ali sam na kraju raskinuo zbog svojih nekih osecanja i zakljucaka, iako stvarno ne mogu da kazem da nesto posebno nije bilo u redu sa tom drugom osobom.

...ah, da. I veza na daljinu. Nikada.
Korisnikov avatar
By gossip
hm...
jednom sam raskinuo zato sto me je decko prevario
ostalo je bilo zato sto sam se osetio gusenim i zato sto nije bilo spark-a
By Ding_Dong
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2575697#p2575697]Zvonki napisao:[/url]
cenim kod sebe iskrenost na kraju,i verujem da kada iskreno raskines(pod uslovom da si to kristalno jasno resio u svojoj glavi),i kada kazes tada sta ti je na dusi,tada nije tezak raskid
Da, to je jako bitno da kazes sve sto ti je na dusi i da izbacis sve, jer ako ostanu stvari nedorecene (kao sto je kod mene slucaj cesto jer mi pobegnu pre nego sto stignem da kazem :P) onda se 'jedem' posle iznutra, i onda je i raskid bolniji i dugotrajniji...
Inace od ove cetvorice mojih bivsih jedino je ovaj koji me je prevario bio 'posten' pa mi je to rekao u lice i rastali smo se kao ljudi, a ovi ostali su samo nestali...
Korisnikov avatar
By emo_haos_
ja mislim da bi moja devojka mogla da napiše roman na ovoj temi jer me je bila ostavila mali milion puta.
ja ne ostavljam. ja sam jedna od onih što veruju da je ljubav dovoljna. ali i potrebna. nedostatak emotivne povezanosti, ljubavi, je najveća motivacija za prekid veze.
By avgust
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2575756#p2575756]emo_haos_ napisao:[/url]ja mislim da bi moja devojka mogla da napiše roman na ovoj temi jer me je bila ostavila mali milion puta.
ja ne ostavljam. ja sam jedna od onih što veruju da je ljubav dovoljna. ali i potrebna. nedostatak emotivne povezanosti, ljubavi, je najveća motivacija za prekid veze.
meni se cini da ona tebe nije ostavila ni jedan jedini put, nego ima takvu predstavu o ljubavi da ako ode od tebe i ti trcis za njom to joj je potvrda tvoje ljubavi koja joj je potrebna.
ovo je vidjenje na osnovu citanja ovog posta ne znaci da sam u pravu ali pogledaj i sa te strane.
Korisnikov avatar
By ultraviolet
jao ma da l je to moguće sad mene me to zanima.

edit:
ono jednom što sam prekinula (nešto ozbiljnije) bilo je zbog toga što sam izgubila poverenje, a nekako nema svrhe ostajati u vezi sa nekim kome više ne veruješ. ČINI MI SE.
u suprotnom smeru - nemam pojma.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Bilo je zbog previse "kuco maco medo zeko". Znam da ljudi kazu da im se od toga povraca ali ovo je bilo do te mere da se meni bukvalno fizicki pripovracalo dva puta posle citanja poruke. Mislim da bih vremenom stvarno i povratio.

A, da, i straobalna ljubomora, such a turn off :drama:
Korisnikov avatar
By Blady
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2544990#p2544990]Blady napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2544986#p2544986]4NY K3Y napisao:[/url]a da li vam se ikada desilo da raskinete, a ta druga strana kaze da njoj nije do raskida, i nastavlja sa porukama, zvanjem i mailovima kao da se nista nije desilo?
Ne moze to da radi.
U mom slucaju, dok nije zakljucen raskid i sve zavrseno, to su neki prelazi pomirenja ili zavrsetka.

Ot - Uglavnom mi nisu odgovarale osobe i onda im saopstim, ne ide pa ne ide,
Ili mi se u jednom momentu ako bas jako osecam nesto prema toj osobi ukljuci racio koji vidi da nam veza nije ok, onda se povucem.
U slucaju da nije razjasnjeno, ne odustajem dok stvari ne budu recene i zavrsene jer ne volim nista da ostavljam nedoreno i nezavrseno.
Iako konfuzno, i dalje je tako.

Neke stvari jednostavno ne odu, koliko god se trudio.
Korisnikov avatar
By belch
ja uglavnom ostavljam zbog nedostatka hemije
kad posle početnog ushićenja ne ostane nikakva emocija
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!