Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Synesthesia
Voleo bih da počnem karijeru kao JK, radim kao Seka Aleksić, zarađujem kao Stoja, a da posle penzijaški uživam kao Brena. A da, i RB snimke Merime Njegomir!!!
Korisnikov avatar
By acid drop
Saveta Jovanović. Da ne moram da brinem jesam li sredila noge.
Korisnikov avatar
By disddaster
Jel' se Anka Crnotravka ovde računa? Ako ne, onda Tanja Kovačević, s hitom ''
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Ja sam Dragana Mirković s početka karijere. Imam u sebi to nešto dobrodušno, vedro i prostonarodno.

Slika
Korisnikov avatar
By horus.
ja naslov citam "vikao narodni pevac", pa se bacim u razmisljanje... :roll: :kesa:
Ne verujem da niko nece da bude Ceca.
Hajde, ja hocu da budem Ceca.
Da me otac povede na Ibarsku magistralu sa 13 godina, da sa 17 prebegnem za Njemacku sa obrezanim fudbalerom, udam se posle za ratnog zlocinca koji ima sina starijeg od mene, ostavi mi para, imovine i oruzja na izvoz kada ga roknu, malo potkradem par fudbalskih klubova i odrobijam par meseci kod kuce, za zakasnjenjem od deceniju-dve. Daaa, tu je i zaurlavanje i njakanje na sav glas po stadionima i poljanama. Uzivancija.
Korisnikov avatar
By *deni*
Wilhelmina, nemoj da grešiš dušu.
Svetlana je karijeru želela, volela je da peva, nije je otac mimo njene volje poveo duž Ibarske magistrale.
Nije ona postala zvezda na silu, ne možeš ti milione ljudi naterati da slušaju nečije pesme i kupuju ploče.
:nono:
Korisnikov avatar
By *deni*
A Wilhelmina bi morala da preispita malo svoju odluku da se reinkarnira kao Ceca, jer ne znam koliko bi joj bilo prijatno da se sa svojih 17 godina poteže po železničkim prugama, gde utegnuta u džins i bele helanke i natapirane kose izražajno interpretira težašku hit numeru pred kamerama uvek za šalu raspoloženih snimatelja zabavno-umetničkog programa državne televizije. Nije to baš prijatno. Laže ko tvrdi da je to prijatno.

Korisnikov avatar
By *deni*
Pa da. A naročito kad uzmemo u obzir činjenicu da autentične rasne lepojke iz istorije našeg naroda uopšte nisu bile rade da se tapiraju, utežu, takare na štikle i šmimkaju, nego su u te rabote bile terane iz komercijalnih razloga.
I Ceki je u to vreme više volela da nosi šorts i patike, ali je morala da ispoštuje želje miliona Jugoslovena, koji su je percipirali kao novi seksi simbol.

:vrcka:
Slavica Cukteras ili Milena Ceranic..
zato sto su mi obe lepe, i odgovara mi njihov karakter..
do duse Ceranicka je malo "pitoma i besna".. i izbija to iz nje ali lepa je, energicna,kao i ova druga.
Korisnikov avatar
By Madonna
neko mojih godina ili mlađi
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2320101#p2320101]spliff napisao:[/url]vendi
zato shto je luda k'o kupus
što je kupus lud?
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2320217#p2320217]Black Swan napisao:[/url]Hahahaha!Super su ideje,a ja bih bila Milka Forcan!Pozdrav svima,drugari,ja sam ovde SKROZ nova,i totalno se ne snalazim,sve mi je konfuzno!Nadam se da ce mi uskoro sve biti mnogo jasnije,pa da i ja dan svoj doprinos! :D
:/
Korisnikov avatar
By mikeli
Drz' se mala, drz' se ... mnogo mi se pazi ... stari vuk je u jos u punoj snazi ....
Mislim da ce Deni pozitivno reagovati na stih, krajisnika iz Krupe Bosanske, Borislav Drljaca pjeva ovu stvar !
Nema boljeg od Bore, alal vjera ti majstore .... :)

posto je neko spomenuo velicinu Tarmija Ricmija ...
dodao bih i cika Sapketa Saulica ... (ildu glupacu nikako, neka ide u shoping) !
i meni njeg' omiljenu, laku noc ljubavi ti sanjaj samo mene, ceskam te sreco moja, sjutra u isto vrijeme ....
mada, ima mnogo divnih kafanskih stihova, prm.: Donesi Kato jos jedno pice, jos jednu turu, dosta smo pili .... drustvo se naslo zapricalo se, davno nismo zajedno bili .... itd ...
Korisnikov avatar
By Taki
Silvana Armenulić, Toma Zdravković ili Tozovac.

Moja 3 omiljena narodna pevača, pa eto neka bude to razlog iako su Silvana i Toma već odavno kod pokojne Mileve.
Korisnikov avatar
By Dark Walker
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2380993#p2380993]acid drop napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2320217#p2320217]Black Swan napisao:[/url]Hahahaha!Super su ideje,a ja bih bila Milka Forcan!Pozdrav svima,drugari,ja sam ovde SKROZ nova,i totalno se ne snalazim,sve mi je konfuzno!Nadam se da ce mi uskoro sve biti mnogo jasnije,pa da i ja dan svoj doprinos! :D

:pucaodsmeha:
Vrisnuh! :pucaodsmeha: :pucaodsmeha:

ONT:

Definitivno ova gospođa, jer ne pamtim da igde videh genijalniju koreografiju:

:rock:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!