Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Prokrastinacija

DA, sklon/a sam prokrastinaciji.
31
86%
NE, nisam sklon/a prokrastinaciji.
5
14%
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Upravo odlažem spavanje, što automatski odlaže buđenje i rad... :redaljka:
Korisnikov avatar
By m..
ahahaah meni je forum prokrastinacija jutarnja pre odlaska na posao, evo sad to radim, lmao, a trebalo je da vec izazlim iz kade.

anyways, to se jako uspesno leci deadlineovima, zadavanja rokova sebi i vremna koje zelis da posvetis necemu, i drzanja toga. doduse meni deadline najvise odgovara. znaci ili cu da sednem neko vreme i da radim najbrze i najbolje sto umem, ili cu da se izblaniram najgore i uvalim u probleme, i onda nije tesko poceti.
Korisnikov avatar
By XerYuS
Sklon sam. Odlazem mnogo stvari, i radim mnogo od onih koje su navedene u klipu.
Korisnikov avatar
By Katengl
:brise-ruke-od-zemlje-sa-iskopane-teme:

Ovog problema imam dovoljno za izvoz, mada sam se u poslednje vreme uhvatio u kostac s njim. U mom slucaju je uzrok perfekcionizam + nesposobnost da se organizujem. Tako da me psiholog pod stare dane uci kako da rasporedim vreme i prestanem da se trudim da sve bude pod konac. :kesa:
Korisnikov avatar
By Katengl
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2572459#p2572459]MDNA napisao:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2572435#p2572435]Katengl napisao:[/url]U mom slucaju je uzrok perfekcionizam + nesposobnost da se organizujem.
ovako nekako počelo ali sad više nije perfekcionizam nego debilizam :awesome:
Po mom iskustvu, to ide ovako:

perfekcionizam -> frustracija -> totalni gubitak samopouzdanja -> bespomocnost -> samosazaljevanje -> potiskivanje -> depresija -> frustracija -> depresija -> frustracija (ad infinitum)

Mislim da je debilizam nastupio u drugom koraku, ako ne i u prvom.
I onda sedim kod neke tete i pitam se kako sam uopste uspeo da polozim 40 ispita. Oh, wait, samosazaljevanje. :zid:
Korisnikov avatar
By Madonna
to je taj čudesni ciklus, da :fancyklap:

inače, mešam tebe i kadmiela. lol
Korisnikov avatar
By Katengl
:lol:
Nista, moracu da dzentlmenski izazovem Kadmiela na dvoboj da resimo taj problem, pa ko pretekne...
By Speculum Columbae
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2572484#p2572484]Katengl napisao:
Po mom iskustvu, to ide ovako:

perfekcionizam -> frustracija -> totalni gubitak samopouzdanja -> bespomocnost -> samosazaljevanje -> potiskivanje -> depresija -> frustracija -> depresija -> frustracija (ad infinitum)

Mislim da je debilizam nastupio u drugom koraku, ako ne i u prvom.
I onda sedim kod neke tete i pitam se kako sam uopste uspeo da polozim 40 ispita. Oh, wait, samosazaljevanje. :zid:
white people and their problems

Slika
Korisnikov avatar
By Torry
neverovatno da me nekad grize savest i da ne mogu da nastavim sa svojim obavezama ukoliko znam da me, primera radi, ceka ves za kacenje ili usisavanje, ali vrlo cesto prokrastiniram, iliti imam blokade za bilo sta u zivotu
Korisnikov avatar
By Hellas
pa ovo mi je zivotni poziv :lol:

zlo je to ZLO :sigh:
By Aven
Moja najveća mana. :/

Još uvijek se nikako ne nosim s njom. Ona se nosi sa mnom.

Zanimljivo, kad je u pitanju neki timski projekt ili bilo što gdje drugi ljudi ovise (i) o meni, onda sve na vrijeme napravim. Vjerojatno zato jer se s vlastitim razočarenjem mogu nositi, ali ne baš i sa nekoliko njih. : D
Korisnikov avatar
By antibiotic
previse razlicitih osobina obuhvata ovaj pojam.
a i nije toliko glamurozno kako se cini.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!