Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Hys.
... kada ste ljuti, povređeni, kad vam je teško kad se posvađate sa nekim bliskim, bilo da je to partner ili neko drugi ko vam je jako blizak?
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
Pustim Direktore, RN, Gobline, Ramstajn, nerviram komsije i iskacem se po sobi.
Ili ubijem krug oko cele Cuprije, dok ne 'mrem.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
paaaaa ako se popickam sa deckom bicu mrgud dok me ne zagrli (moze to stanje da traje danima) i onda se rastopim (i obicno padne pomirujuci sex).

ja u sustini ne umem da se smirim, u mojoj svadji taj pojam ne postoji, nekako uvek u jednom trenutku svadje krene da me ista smara i iritira i hocu da se prekine (taj osecaj da me svadja smara je mnoooogo veci od nervoze) i samo mi je to bitno i onda je force-stop-ujem i budem u fazonu "odjebi od mene" i onda to "odjebi od mene" preraste u tog mrguda.
Korisnikov avatar
By bern
izolirajuće slušalice i muzika.
fizička aktivnost.
Korisnikov avatar
By Madonna
nikako

porodica - odem negde
familija - prekinem kontakt
prijatelj/ica - prekinem kontakt
ako je u pitanju partner prekinem kontakt/raskinem, ali onda oni mole pa mi bude žao i ne raskinemo :sweet:
Korisnikov avatar
By Waldorf
- Igram Warblade ili Arkanoid ili nešto mindless na tu foru.
- Zaspim
- Ćutim dok ne osetim da mi "jebisimater" više nije na vr' jezika
- Kao i sve ostale jake emocije kada me napadnu, rasplačem se. Od toga mi je generalno uvek bolje.
Korisnikov avatar
By Zvonki
Slusam neku umirujucu muziku,i autosugestija mi pomase,mada je kod mene nervoza vrlo kratka,ne umem da drzim bes prema nekome i ako dodje do pomirenja pre toga razgovaram sa osobom o toj svadji
Korisnikov avatar
By 2kune
pijem na kolodvoru i gledam vlakove... to jako smiruje...
Korisnikov avatar
By Pauceti
- caj od zalfije, valerijana ili dzidza
- meditacija, trcanje ili setnja
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
ako se posvadjam sa devojkom, zovem drugaricu; ako se posvadjam sa drugaricom, zovem devojku; ako se posvadjam sa svima, zovem sestru, isplacem se, ona mi posalje pare i sve bude kul.

u sustini me nakon svadje smiruje samo fizicko prisustvo druge osobe. ne moram da pricam o tome kako je osoba sa kojom sam se posvadjala skotina, raspad i sl.
samo da je neko tu, gledamo film, buljimo u prazno, spavamo itd.
Korisnikov avatar
By mega therion
Ili zderem nesto slatko ili kukumavcim kod najboljeg ortaka.
Korisnikov avatar
By Katengl
Duuugom setnjom. Ako moze da se sedne pored neke vode, jos bolje.
MDNA napisao:nikako

porodica - odem negde
familija - prekinem kontakt
prijatelj/ica - prekinem kontakt
ako je u pitanju partner prekinem kontakt/raskinem, ali onda oni mole pa mi bude žao i ne raskinemo :sweet:
Ah, stara dobra vremena kad me pasivna agresija nije iscrpljivala... :sigh:
Korisnikov avatar
By RetributioN
Ne smirujem se dok se ne unistim. Ili bar dok se ne iscrpim psihofizicki. Onda dva dana nisam ni za sta. Ni da disem. Posle toga me prodje psihoza, bes, ushicenost, sta god da je uzrokovalo nestandardno stanje. Eto ja sam na to prvo pomislio. A kad se posvadjam, ne mogu da se smirim dok ne prorazgovarmo normalno.
Korisnikov avatar
By Kadmiel
Mm, zavisi ko je u pitanju, jer od toga uglavnom zavisi koliko mi je kratak fitilj.
U principu implodiram relativno brzo, ''bottle it up'', sacekam dok se prasina ne slegne i vidim sta se dogadja. Nemam obicaj da se nesto dugo ljutim ili da dugo pravim dramu oko necega (mrzim kada ljudi to rade, ain't nobody got time for that shit), radije tu negativnu energiju kanalisem u vidu vezbanja, slusanja muzike ili PvP-a na nekoj online igri.

...mada imam dana kada bih zapalio celi svet bez second thought, ali me to prodje brzo. Pokusavam da ne pravim mnogo kolateralne stete. :P

(Iako sam veliki sucker kada je rec o vezama, ako sam ljut na sig. other-a, ono, dovoljno je da me zagrli da prodje, fml...)
Korisnikov avatar
By bothways
Uglavnom samo odem od "problema", odnosno izvora nerviranja.

Ljudi me teško iznerviraju i potrebno je baš puno da bih burno odreagovao. Ali kad već odreagujem, onda postajem neprijatan i potrebno je da se malo udaljim odatle. A onda me brzo prođe.

Tako da, samo iskuliram od toga.
Korisnikov avatar
By zguba_91
perem svo posudje na koje naidjem u kuci, usisavam i brisem prasinu.
Korisnikov avatar
By gossip
zatvorim se u sobu,odvalim muziku i ne pricam ni sa kim dok me ne prodje
mada imam obicaj i da zovem nekog(tipa Noctis) pa da mu se izjadavam :lol:

mada u vecini slucajeva je ono prvo
Korisnikov avatar
By Laerem
Nikako. Prvo pomislim, kao i svi, da je druga osoba šupčina zato što me uznemirila, i moj ego, koji je strašno efikasan, brže bolje kreira neku (relativno uvjerljivu) ružnu sliku druge osobe kako ja ne bi ispao negativac. Ali s obzirom da sam svjestan toga, ja to odmah prerežem i pomislim "nemoj biti takav jebeni egomanijak, sigurno si ti kriv", nakon čega dolazi kontrareakcija u vidu "ne smiješ uvijek kriviti sebe, ne budi jadan, zauzmi se za sebe", i onda se izgubim u toj beskonačnoj samoanalitičkoj petlji dok se druga osoba u međuvremenu izderala, ohladila i otišla. U osnovi, ne znam se svađati s osobama koje volim, takve stvari su mi strašno traumatične. Čak štoviše; za mene je to najgori oblik nasilja u odnosu, jer sve gutam, a ništa ne probavim. Bilo bi mi čak lakše da se pomlatimo.

Kasnije vrtim istu scenu u glavi dok mi mozak ne prokrvari.
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Meditacija. Od neverovatne mi je pomoći u tim stresnim i frustrirajućim situacijama, ma zlatna je vredna fakat.
Zatim, potpuno osamljivanje i nalaženje neke svoje zabave i nekih svojih zanimacija u tome, ne volem baš ljude oko sebe kad mi nije sve po volji, osim katkad druženja sa nekolicinom njih i to na kratko. :lol:
Onda, aktivnosti tipa; šetnja, vožnja bicikla... S tim što me to nekad zaista umiruje, a nekad me samo dodatno frustrira, je l'. :lol:
Često uzmem da obavljam razne poslove po kući, tipa pranje prozora, usisavanje, brisanje prašine, pa tako skrenem misli sa konflikta na nešto drugo i smirim se. :lol:
Korisnikov avatar
By Meemy
Iskreno sve zavisi, da li sam povredjen ili uvredjen, ako sam uvredjen, tj. ljut, obicno dzak za udaranje nagrajise...
Ako sam povredjen, imam nekoliko nacina:
-Ne izlazim iz kreveta (to ume da traje i do 7 dana, ono ustajem samo da hasam, da odem u wc ili BAS ako imam vaznu obavezu)
-Crtam ,crtam ,crtam :)

Ali u glavnom ja nekako uvek na kraju zavrsim tako sto se izvinjavam, bez obzira da li je moja greska, jednostavno ako mi je neko jako blizak ,postoji retko koja situacija koja bi me navela da nmgu da oprostim.
Ali eto ako bas nmgu da oprostim , to je opasno jer obicno zamrzim takve ljude...iako su mi nekad bili jako bliski..
Korisnikov avatar
By emo_haos_
upravo sam provela poslednjih sat i nešto peglajući odeću :pegla:
ne zato što me smiruje, već zato što treba da se spakujem, a oprani veš mi je ceo dan bio na terasi, a vreme je užasno i padala je kiša...
elem, skontala sam da me pomalo i smiruje :neznam:

:pegla:
Korisnikov avatar
By *deni*
Najcesce napusavanjem persona koje su me uznemirile.Ne talozim uznemirenost i gnev u sebi,vec odmah napusim i ispickam.
Korisnikov avatar
By Clockwork Orange
zavisi..
nekad prespavam i prodje me, nekad napusim tu osobu, nekad se cak i osvetim, nekad se distanciram od cele price i gledam npr. dokumentarce o svemiru ili starim civilizacijama i skontam koliko je beznacajno sto se cimam.
Korisnikov avatar
By castor
Citam. Plivam. Stenja/bicikla i muzika najvise.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!