Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za novopridošle, svežeotišle i one koji su uvek tu....

Moderatori: EnRage, Moderators

Korisnikov avatar
By RetributioN
ahahahahahahahahahaahahaaAAAAAHAHAHAAHAHAHAHAHAAAHAHAHA
bokte
By bgboyyy
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2572004#p2572004]Srklet napisao:[/url]oportunizam bi bio govoriti ti kako je jako vazno sto ti osjecas u sirem drustvenom kontekstu, ali nije.
cinjenica da sam si navalio na vrat jos jednog labilnog histerika savrsen je dokaz da mi oportunizam jako lose ide. ^^
Mrtva petlja, opet:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2571699#p2571699]bgboyyy napisao:[/url]
Fail2
Ne mozes sebe opravdati , niti argumentovati pokusajem da napadnes drugog
To je sasvim dovoljno.
By bgboyyy
Al i pored toga. Ja sam protiv stava i nacela obezvredjivanja emocija zbog homofobije ili obezvredjivanja kritike homofobije onih koji se ne mogu baviti sirim aktivizmom. Izmedju ostalog - jer to kvaziaktivista poput tebe moze koristiti u licne prljave svrhe, pogotovo pod laznim plastom “motivacije na aktivizam”- koji je na njih neprimenjiv.

Dosledno pracenje stava "osecanja pojedinca su nebitna za drustveni kontekst" je mozda uzasnije i od nacisticke ideologije. Jer ko god da se pozali na nesto, kaze mu se: ti si nebitan pojedinac, mrs? Drustvo je skup pojedinaca, primenjujuci princip za pojedince, primenjujes ga posledicno i na drustvo. I onda nicija osecanja nisu bitna. Elementarna logika.

U praksi stav “osecanja pojedinca nisu bitna” neko moze primeniti samo na sebe, a ne da govori za drugog. Na situaciju gde zeli da se zrtvuje na neki nacin, ali upravo da bi izbegao zrtvovanje ostalih. Ali to je uvek odluka pojedinca, vrlo plemenita, ali ne da mu se namece. Pogotovo ako njegova zrtva ne doprinosi nicijem boljitku. A to su oni koji nisu sposobni, u mogucnosti ili od koristi da se bave sirim aktivizmom, u ovom kontekstu.

Dakle, opet, elementarne stvari.
By bgboyyy
jos jednog labilnog histerika savrsen je dokaz da mi oportunizam jako lose ide. ^^
I opet mrtva petlja:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2571721#p2571721]bgboyyy napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2571719#p2571719]Srklet napisao:[/url]
simpaticno mi je sto si tako luzerski histerican, ti nemas nikakvih argumenata a ja bih te mogao unistiti u svakoj diskusiji.
And koprcanje continues. Ti bi mene mogao unistiti u svakoj diskusiji. I onda nekom pricas o histeriji.
By bgboyyy
A svim onim distanciranim, ili kojima sam smesan (mislim, jebe mi se za to) itd. bih pozeleo da se iz bilo kog razloga ne zamere "Velikom Isledniku" - kvaziaktivisti, il takoj sorti, ako se ne bave sirim aktivizmom (nemaju sposobnosti ili mogucnosti), jer ce onda njihove emocije, stavovi, kritike povodom homofobije “legitimno” biti proglasene bezvrednim. Oni koji bi ostali bez kuce, bez finansija, bez obrazovanja, bez zanimanja kojim se inace bave, ili koji nemaju te sposobnosti. Zadatak aktiviste je da se bori i za takve, a ne da obezvredjuje njihove emocije ili kritike povodom homofobije, a onda - svako prema svojim mogucnostima.
By bgboyyy
i to moze u onu "listu kontraargumenata".
Korisnikov avatar
By Srklet
s obzirom da pišeš notorne gluposti, nemam baš volje raspravljati s tobom. nikako da uvidiš banalnu činjenicu da borba za nečija prava nema veze s bilo čijim osjećajima. aktivizam nije psihoterapija niti utjeha.

a sad raspali još jednu ciglu teksta! :party:
By bgboyyy
Osecanja: ponizenosti, represije, nepravde, neravnopravnosti itd Osecanja povredjenosti, bilo psihicke ili fizicke usled homofobije. Borba za prava je borba protiv toga. To ne treba da bude bezvredno aktivisti. A i na to sam vec pisao.
Korisnikov avatar
By Srklet
irelevantno i bezvrijedno su dvije rijeci s dva razlicita znacenja, to ti je jasno? ^^
Korisnikov avatar
By Zvonki
Ajde da se kladimo ko ce pobediti :D Ko daje za skrleta a ko daje za bg boy,ajmooo!!!!! Meni ej favorit bgboyyy :D
Korisnikov avatar
By moonadorn
Vas dvojca ste stvarno neverovatni. Jedino sto mogu da vam kazem je: dvoje su se tako smuvali.
Korisnikov avatar
By Meemy
Opet ja provedoh pola sata pisuci zid teksta, i na kraju ga izbrisao, u ovakvim situacijama je nekada najbolje jednostavno pustiti, i otici.
Tako da odoh ja sa ovog threada :) Nema ovde vise nista za mene
Korisnikov avatar
By Madonna
a zašto si obrisao? zbog ove dvojice? :lol:
Korisnikov avatar
By Meemy
postojali su delovi teksta koje ste vi mogli mozda naci uvredljivim, iako nisam tako mislio. Tek sam dosao ovde, i kao veoma nov clan, jednostavno je nekada bolje cutati nego da ispadne da ja odmah 'zamecem kavgu'...

Kao mod. na vise foruma znam kako to ume da bude sa novim clanovima.
Korisnikov avatar
By Srklet
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2572270#p2572270]Meemy napisao:[/url]postojali su delovi teksta koje ste vi mogli mozda naci uvredljivim, iako nisam tako mislio. Tek sam dosao ovde, i kao veoma nov clan, jednostavno je nekada bolje cutati nego da ispadne da ja odmah 'zamecem kavgu'...
bas suprotno! sto prije pocni govoriti aka pisati o svemu sto te muci i sto ti je na pameti. pa i sam si napisao kako ti treba previse da se pokrenes, da prolaze mjeseci u paralizi. obviously, to ti bas i ne donosi mnogo dobroga u zivotu. pa onda probaj suprotno. ;)
uopce ne sumnjam da ce nesto sto napises neki ljudi, mozda i ja, protumaciti kao uvredljivo. so what? mozes se zapitati oko toga, dobijas priliku razmisliti, spoznati nesto novo ili, ako nista drugo, zakljuciti kako jos vise smatras da si oko toga u pravu. uostalom, bez konfrontacije nema napretka, a narocito ne bez konfrontacije sa samim sobom.
nije bitko kakav covjek jest nego kakav postane.

takodjer, nije li kolosalan gubitak vremena pisati post pol sata pa ga onda izbrisati? :roll: šta si ga uopće krenuo pisati onda? :nerd:

inače, vrijedi napomenuti da sve ono opisano u uvodnom postu nije nekakavf psihološki uncharted territory. nego je prilicno uobicajeno. recimo, taj moment da nisi uopce mogao biti u fizickoj prisutnosti gej ljudi. pa zato jer si tako bio doslovno suočen s utjelovljenjem onoga što se panično plašiš da bi ti mogao biti. lakše ti je bilo ignoritati vlastitu homoseksualnost ako nisi suočen s tuđom, kamoli s osobom od krvi i mesa koja je peder i koja je tu pred tobom.

my point being, to što proživljavaš je vrlo razjašnjena i nemisteriozna situacija. riječ je o procesu emancipacije koji je poznat. stvar je u tome da ga psihološki i u društvenoj stvarnosti prođeš. što prije.
Korisnikov avatar
By Meemy
Veoma lep i dosta tacan komentar Srklet :)
Zahvalan sam na njemu.
Da ,i ja sam po prilicno siguran da moja homofobija je bila UPRAVO ono sto si rekao, zelja da ignorisem seksualnost , delo koje je odradjeno daleko lakse ako se ne izlazem homoseksualnim osobama. Iako to nisam tada shvatao tako je..To je ,koliko sam shvatio, slucaj kod vecine homofoba.

Ali moj proplem da pricam o svojim osecanjima u opste nema veze sa tim da li sam str8 ili bi :)
Sam zivot me je tako naterao i takav sam jednostavno. Sto se kucanja tice, ja mogu ovako da kazem sta hocu, bez problema, ali opet zelim da ispadnem fer i korektan na samom startu.

Ako te bas zanima o cemu sam pisao, pogledao sam tvoje (Srklet) i Bgboyyy-eve latest posts, komentarisao sam Bgboyyeve postove ovde i ona fem tema ili sta vec :) . nabudziti broj postova kroz svadju jeste veoma brz nacin, ali ne verujem da je efikasan i pravilan .

A sto se tebe tice, u kratkim crtama , kao veteran ovog foruma trebalo bi postovati pravila koja kazu da se drzi zadate teme, da se u njoj,sa replyovima ne ide previse u offtopic.

Video si da Bgboyyy-eva u neku ruku mora biti zadnja, sto ga jednostavno ne pustis da njegov reply na temu o kojoj se raspravljate bude poslednji reply :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!