Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za novopridošle, svežeotišle i one koji su uvek tu....

Moderatori: EnRage, Moderators

Korisnikov avatar
By blenta
svaki put se malo smrznem od ovakvih tema
jer predosecam da cemo narednih par meseci
da ispravljamo krive drine i fem stop, teretana non stop fazone i fore
By bgboyyy
Zdravo!

Samo jedno gostoljubivo upozorenje: kada budes pisao na forumu budi obazriv ako se budes zalio na homofobiju, ili iskazivao svoja osecanja povodom nje, iako mozda nisi u mogucnosti da se bavis sirim aktivizmom. Jer ako se iz bilo kog razloga ne svidis Velikom Isledniku ili mu tako dune, to ce sve biti nebitno, irelevantno, dosadno i culo se milion puta. Jer ti nisi jedinstvena pahuljica, znas. Ako bi sve to da izbegnes, verovatno je najsigurnije da uopste i ne govoris na tu temu.
By bgboyyy
A cek. Vec se javio ovde, i cini se da si na sigurnom za sad, mada... Mada ne mora da znaci i nikad se ne zna, znas, to ti je kao u Francuskoj revoluciji i istrebljivanju njenih neprijatelja. I retkoj srecnoj okolnosti da se neki mogu spasiti, nesrecnoj da to i dalje ne mogu biti svi, vec se mora birati, ali ovde ne mora biti te dileme. Jer ti za prvu pomoc preporucujem Pekicevu pripovetku Covek koji je jeo smrt, Novi Jerusalim. Evo par odlomaka da nagoveste o cemu je rec. A..

Reč beše o siromašnoj prelji, po imenu Germaine Chutier, koja je pred rodoljubivim svedocima izjavila da joj u životu najviše nedostaje le roi, kralj. Na sudu se branila tvrdnjom da je kazala le rouet, vreteno. Sud je stao na stanovište da je jednoj prelji kralj potrebniji od vretena i osudio je na smrt.

---

Čiju presudu za gutanje izabrati?

Izrečenu nad bogaljem koji se žalio da je za kraljevstva prosjačenjem bolje zarađivao ili onu koja je staricu slala u smrt zato što je govorila kako joj je u mladosti bilo lepo, mladost što se, na nevolju, podudarala s vladavinom Louisa XV, kada je svim poštenim ljudima moralo biti ružno?

Koga spasti, koga sečivu giljotine prepustiti?

Inace, nIsam bas sve iscitao sto si pisao, al opet mi se cini korisno. Nadam se da su ti ostali izasli u susret oko ostalog, kako treba.
Korisnikov avatar
By Srklet
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2571364#p2571364]bgboyyy napisao:[/url]
Inace, nIsam bas sve iscitao sto si pisao, al opet mi se cini korisno. Nadam se da su ti ostali izasli u susret oko ostalog, kako treba.
:lol: jel ti to ta ogromna empatija onemogucila da procitas cijeli covjekov post?

zapravo je tvoja reakcija u ovom topicu savrsen primjer te ljigavosti koju sam napadao u nekim drugim topicima. em uopce nisi obratio paznju na covjekov konkretni problem i situaciju (a tvrdis da je partikularnost vrh), em si izrazio gnjilu i posve irelevantnu nadu kako ce neki drugi ljudi (poput groznog mene, jel ^^) izaći u susret i učiniti kako treba. as it happens, neki drugi to i jesu ucinili, dok si ti topic u kojem se jedan decko obraca za pomoc iskoristio za poligon smijesnog obracuna sa mnom.
dakle, postupio si od pocetka do kraja bezobrazno, sebicno, i bez trunke empatije. ;) bas si pun govana, jelda? ^^
By bgboyyy
Posezes sa sve jeftinijim i jeftinijim trikovima, raskrinkana govnaro. Ako je ovo pokusaj vadjenja iz tvog provaljenog oportunizma:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2571371#p2571371]Srklet napisao:[/url]i have a stalker. ^^
Fail1

Ne mozes sebe argumentovati ili opravdati svoja sranja, trazeci motivaciju kod drugog koji na njih ukazuje

[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2571410#p2571410]Srklet napisao:[/url]

:lol: jel ti to ta ogromna empatija onemogucila da procitas cijeli covjekov post?

zapravo je tvoja reakcija u ovom topicu savrsen primjer te ljigavosti koju sam napadao u nekim drugim topicima. em uopce nisi obratio paznju na covjekov konkretni problem i situaciju (a tvrdis da je partikularnost vrh), em si izrazio gnjilu i posve irelevantnu nadu kako ce neki drugi ljudi (poput groznog mene, jel ^^) izaći u susret i učiniti kako treba. as it happens, neki drugi to i jesu ucinili, dok si ti topic u kojem se jedan decko obraca za pomoc iskoristio za poligon smijesnog obracuna sa mnom.
dakle, postupio si od pocetka do kraja bezobrazno, sebicno, i bez trunke empatije. ;) bas si pun govana, jelda? ^^
Fail2

Ne mozes sebe opravdati , niti argumentovati pokusajem da napadnes drugog kako eto nije bolji od tebe.

Ako su to, je l, neki smesni i ocajnicki pokusaji kontraargumentacije na ovo:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2571339#p2571339]bgboyyy napisao:[/url]
Samo jedno gostoljubivo upozorenje: kada budes pisao na forumu budi obazriv ako se budes zalio na homofobiju, ili iskazivao svoja osecanja povodom nje, iako mozda nisi u mogucnosti da se bavis sirim aktivizmom. Jer ako se iz bilo kog razloga ne svidis Velikom Isledniku ili mu tako dune, to ce sve biti nebitno, irelevantno, dosadno i culo se milion puta. Jer ti nisi jedinstvena pahuljica, znas. Ako bi sve to da izbegnes, verovatno je najsigurnije da uopste i ne govoris na tu temu.
i na ovo:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2571221#p2571221]bgboyyy napisao:[/url]a ako pokusavas da koristis to sto je ovo LGBT forum da bi svoje prosere opravdao nekakvom "motivacijom" na aktivizam pod moralnim pritiskom "kako eto nista ne cinimo, ili ne cinimo, ne trudimo se dovoljno", onda taj eksperiment ocito mozes probati na bilo kome ko nije siri aktivista i kada tebi to odgovara u diskusiji iz bilo kog razloga, bez obzira na njegovu licnu situaciju, kao sto je i ovde slucaj.

i to ti moze posluziti da peres prozivke na bilo ciji racun na forumu ko nije aktivista, cim se pozali na homofobiju ili je uopste kritikuje, opet kada tebi iz bilo kog razloga odgovara.

pa valjda svi treba da idu pognutih glava pred tvojom "aktivistickom velicinom", umisljeni Veliki Islednice.

a i onaj koji jeste aktivista je verovatno kreten, tako da si pokrio celi forum svojim "opravdavnim prozivkama" i tom filozofijom, al zamalo.

nadji nekog drugog pokusnog debila.
By bgboyyy
A ako to nisu, nego je ipak samo obicno prdenje u cabar:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2571371#p2571371]Srklet napisao:[/url]i have a stalker. ^^
Jesi mi zapao za oko. Ne citam ti svaki post, al nek je i tako. Neko treba da raskrinka oportunizam “aktiviste” kad primeti i u situaciji je, posebno kad niko to ne cini. One koji misle da su lgbt tu radi njihovih guzica i “rezimea”, a ne obrnuto, koji zloupotrebvljavaju svoje bavljenje aktivizmom (trenutno ili bivse) i blate tu profesiju. Posebno sto za razliku od sranja drugih aktivista, na tvoja izgleda na forumu nema valjane reakcije.

Ali kao sto rekoh u fail1, moja motivacija, kakva god da je, nimalo ne moze osporiti validnost mojih tvrdnji.

Slicno kad se u diskusiji podrzavaju ljudska prava gej ljudi, i onda homofobi kazu: ma ti mora da si gej, i zato se ne vazi. Pa sta? Kao, valjda sad znaci da mi stavovi ne vaze, jer imam i nekih licnih “motiva”. Hocu reci, tikvani bez osnovnog rasudjivanja.

[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2571410#p2571410]Srklet napisao:[/url]

Slamka ti je sve kraca, jado. Od svih tako ozbiljnih optuzbi na tvoj racun, ti se hvatas za tu recenicu, al i tu si se zajebo.

Recimo da to nije samo poza ili bockanje novajlije, i da nisam video da je glavni problem autohomofobija u klasicnom obliku sto je vec pomenuto, da ima puno postova dobrodoslice, pozdrava, saveta. Recimo.

Ja nigde nisam tvrdio da sam jebena majka tereza, niti moram biti volonter na svakom prvom postu svakog novajlije da bih smeo da ukazem na tvoja kardinalna sranja i promasaje kao aktiviste, ili bilo kog drugog. Ali dao sam mu ipak jedan koristan savet. A cak i da mu nisam uopste pomogao, bar nisam odmogao, pljuvao po njegovim osecanjima zbog homofobije koju je pretrpeo ako nema sposobnosti prof aktiviste ili mogucnosti. A to jeste za svaku osudu, pogotovo kad dolazi od nekog ko sebe smatra pazi - aktivistom.

“Nisam bas sve procitao” nije isto sto i da nisam uopste, al cak i da je tako. Vecina je rekla samo zdravo, tj. welcome, sto sam i ja, a ima aktivnih forumasa koji nisu uopste odgovorili, a sigurno videli temu u Novo danas. Jesu li i svi oni, kao i ja, ljige, bezobrazni, sebicni, bez trunke empatije i puni govana i to. Pripisujes onda decku prilicnu osetljivost sto neko nepoznat nije procitao eto ceo njegov post, iako su mnogi izgleda procitali, ne znam da li bi se slozio. A ako i jesmo govna, onda svakako daleko manje od tebe, jer barem kao sto rekoh - ne odmazemo opotunizmom.

Ja nemam problem da priznam da sam podjednako govno kao ti ako je to potkrepljeno, stavise - znacilo bi mi da otkrijem take stvari, ali prosto ovde tako nije. Pokusaj poredjenja bez mozga, da kriterijum govana iz one teme primenis ovde, prdis u cabar, i to plitak i busan. I vrlo akustican.
By bgboyyy
Neko ko se valjano bavi aktivizmom, oportunizam bi trebalo da ocisti kontraargumentima samo tako. Jefino, jeftinije, najjeftinije.
Korisnikov avatar
By Zvonki
Ili da njih dvojica naprave temu "skrlet vs bgboyyy" i onda svi srecni i zadovoljni :bigsmile:
By bgboyyy
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2571823#p2571823]Meemy napisao:[/url]Moze lock na ovaj thread? :(
Ako ti smeta ta prica ovde, izvini, ocekujem da izdvoje u drugu temu.
Savet koji sam dao moze da vazi za bilo kog, posebno nekog neiskusnog, novajliju, ili uopsteno forumase u opisanoj situaciji.
Naravno, nema potrebe da se ova zatvara.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2571841#p2571841]Anhedonie napisao:[/url]bolje ban ovog spamera bgboyyy-a.
Opet ti negde skačeš, al moša.
Potkreljeno pokazivanje oportunizma aktiviste na gej forumu nikada ne moze biti spam, eventualno oftopik. Zato sto je relevantno za taj forum ili sire.
A Srkletu neces pomoci banovanjem mene, nego argumentima o tome, al jebiga to i dalje nemas, ni da zucnes. Ni ovde, ni na onoj temi:

http://www.gay-serbia.com/forum/feminiz ... l#p2571698" target="_blank

Kad vec njemu ne ide, iako tvrdi da moze da me unisti u svakoj diskusiji.
Korisnikov avatar
By Srklet
ok ok, tvoju osjećaji su relevantni. padni mi na rame i ridaj, let it all out. :lol:
By bgboyyy
Zdravo, unistitelju u diskusiji, Veliki Islednice, neopevana budaletino. Opet hvatas krivinu, al pravo niz liticu. Sto se mene licno tice, zabole me upravo kurac da l su tebi moja osecanja irelevantna.

Problem je da se zastupa kao legitiman stav ili nacelo da su bilo kome u takvoj situaciji osecaji povodom prozivljene homofobije ili zaljenje na nju nerelevantni i nebitni, pogotovo ako to govori aktivista ili pogotovo ako pokusava to da zamaskira “motivacijom na siri aktivizam”, jer to je ocita zloupotreba toga sto se on bavio time, a ovaj drugi ne moze ili nije sposoban.

Oportuna beda to moze da koristi da navodno legitimno obezvredjuje bilo koje osecaje zbog ili bilo kakvu kritiku homofobije takvih ljudi, iz bilo kojih njegovih licnih razloga i kako mu dodje u diskusiji, samo zato sto se, dakle, on bavi(o) sirim aktivizmom.

Kao sto me zabole kurac da li su nekom homofobu moja osecanja zbog homofobije irelevantna, ali ako se to uzme kao ispravan princip da su osecanja gej ljudi nebitna, onda je opravdana i zabrana prajda, ucutkivanje gej ljudi, i zabrana njihovih prava. Jer je onda i to sve - irelevantno. Zato sto se smatraju nebitnim njihova osecanja ponizenosti, neravnopravnosti, nepravde.

Svako moze da trabunja i lupeta, majmuna je uvek bilo napretek: pitanje je s kojim pokricem - argumentima. Opet. Pogotovo ako imaju odredjen status (ovde aktiviste).
By bgboyyy
dakle, ni zabadava, poklanjas i doplatis.
Korisnikov avatar
By Vel boy
jedan egoistripovani manijak kojemu je aktuelna Vlada Hrvatske omogućila i podržala čitav "osobni" aktivizam, na jednoj strani, i jedan emotivni feeler, na drugoj, uništiše temu i prepadoše ionako isprepadanog :lol: Meemyja..... wtg..... :gitara:
Korisnikov avatar
By Srklet
cijela tvoja argumentacija se svodi na you hurt my feelings, mommy mommy he was bad to me. :roll:
By bgboyyy
Nda. Na to ti je vec odgovoreno. Vrtis se u petlji:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2571946#p2571946]bgboyyy napisao:[/url]Sto se mene licno tice, zabole me upravo kurac da l su tebi moja osecanja irelevantna.

Problem je da se zastupa kao legitiman stav ili nacelo da su bilo kome u takvoj situaciji osecaji povodom prozivljene homofobije ili zaljenje na nju nerelevantni i nebitni, pogotovo ako to govori aktivista ili pogotovo ako pokusava to da zamaskira “motivacijom na siri aktivizam”, jer to je ocita zloupotreba toga sto se on bavio time, a ovaj drugi ne moze ili nije sposoban.

Oportuna beda to moze da koristi da navodno legitimno obezvredjuje bilo koje osecaje zbog ili bilo kakvu kritiku homofobije takvih ljudi, iz bilo kojih njegovih licnih razloga i kako mu dodje u diskusiji, samo zato sto se, dakle, on bavi(o) sirim aktivizmom.

Kao sto me zabole kurac da li su nekom homofobu moja osecanja zbog homofobije irelevantna, ali ako se to uzme kao ispravan princip da su osecanja gej ljudi nebitna, onda je opravdana i zabrana prajda, ucutkivanje gej ljudi, i zabrana njihovih prava. Jer je onda i to sve - irelevantno.

Svako moze da trabunja i lupeta, majmuna je uvek bilo napretek: pitanje je s kojim pokricem - argumentima. Opet. Pogotovo ako imaju odredjen status (ovde aktiviste).
Korisnikov avatar
By Srklet
oportunizam bi bio govoriti ti kako je jako vazno sto ti osjecas u sirem drustvenom kontekstu, ali nije.
cinjenica da sam si navalio na vrat jos jednog labilnog histerika savrsen je dokaz da mi oportunizam jako lose ide. ^^
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!