Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Forum za pripadnike manje vidljivih delova populacije.
Transrodno, Interseksualno, Aseksualno, Queer, ...

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Ne treba tebi osoba koja se oseća tačno kao ti, da bi ti pomogla da se osetiš bolje.
Ja sam sve strejterkama i strejterima se prvo autovao, ali su normalni ljudi, te su mi pomogli u tom kontekstu da sam konačno mogao da podelim kako se osećam i da pričam o sebi, bez rizika da će me neko zbog toga popreko gledati. Veruj mi, jedno je najbitnije - da te neko konta, da sa nekim možeš normalno popričati i da će te neko saslušati. To što se neko oseća kao ti i u tom kontekstu te konta, nije preduslov da ćete se vi dobro slagati, jer se morate složiti na još stopedeset drugih nivoa.

Ma, ne tražim aktivno samo sam hteo... meh, nvmd.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Indentifikacija sebe jeste vrlo bitna ali ti si to vec uradio time sto si jasno pronasao i prihvatio svoju seksualnost, mozes sad da je nazoves kako god zelis, gulaš npr, naziv je tu najmanje bitan. Al, eto, transfil je ok za ostatak ljudi.
Korisnikov avatar
By Maximus Prime
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2570812#p2570812]KorvinOdAmbera napisao:[/url]Ne treba tebi osoba koja se oseća tačno kao ti, da bi ti pomogla da se osetiš bolje.
Ja sam sve strejterkama i strejterima se prvo autovao, ali su normalni ljudi, te su mi pomogli u tom kontekstu da sam konačno mogao da podelim kako se osećam i da pričam o sebi, bez rizika da će me neko zbog toga popreko gledati. Veruj mi, jedno je najbitnije - da te neko konta, da sa nekim možeš normalno popričati i da će te neko saslušati. To što se neko oseća kao ti i u tom kontekstu te konta, nije preduslov da ćete se vi dobro slagati, jer se morate složiti na još stopedeset drugih nivoa.

Ma, ne tražim aktivno samo sam hteo... meh, nvmd.
Clear :) Već mi malo lakše, kad vidim da ima ljudi koji kapiraju moju "bolest"
Korisnikov avatar
By Anhedonie
paaa da. u sustini vecina nas oseca tu potrebu, makar dok ne pronadje neku grupu ljudi kojoj moze da pripada. mislim da je ta potreba za pripadanjem jedan od najcescih razloga zasto se ljudi registruju na ovaj forum tako da je ta tvoja zelja poptuno razumljiva. evo, pripadni ovde, nisu svi ovde gej, ima i bi i str8 i svacega izmedju i izvan :)
By bgboyyy
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2570785#p2570785]Maximus Prime napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2570781#p2570781]bgboyyy napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2570760#p2570760]Maximus Prime napisao:[/url]

Dođe ortak i kaže da se loži na ovakvu ribu

*

I sad, nek mi neko kaže, da li sam samo ja lud, ili je ova žena više muškarac od 90% muškaraca??? Dal je voleti ovakvu ženu manje pederski? Ona ima pičku, rećiće svi...da, super.

Evo trans devojka

*
Ova ima pišu. I zato je to pederskije nego voleti onakvog ženskog švarcenegera. Samo zbog te piše i pičke.

Lud sam, 100%. Ma 1000%. Kao Leonardo Di Kaprio u Shutter Island. Isto, brate...isto.
dakle u 15 do 5 ujutru dok komarac tuzno zavija tebe brine sta je "pederskije" da volis: kurac + sve "zenstvene" ili picka + sve "muzevne" osobine? pa da skupis odgovore gde si manje pederski da imas da odbrusis ortacima? ako tako, dacu ti ja odmah etiketu..
Hvala, matori, cenim makar i to
naravno, jer je zaista zasluzujes, a ona je: homofobicni majmun. nema na cemu.
^ Nema potrebe da budes tako ostar. Mozda ima problematicnih delova posta. Ali daleko od toga da mi se cini da je decko auto/homofoban. On samo zeli da se nadje u nekoj grupaciji. Sto je moramo priznati bitan momenat.
Korisnikov avatar
By Hys.
Jedno pitanje: tebe zanimaju samo pre op transice, pre nego što urade vaginoplastiku?
Korisnikov avatar
By moonadorn
Ja se izvinjavam ako je moj post protumacen kao "surov". To mi nije bila namera.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!