Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Zvonki
Ja kada hocu da budem sa nekim prijatelj to stavim do znanja i nema dalje analize,a ako bi on hteo vise lepo prekinem,ne zelim da ljudima dajem lazne nade,i obrnuto ako ja zelim nesto vise od toga a on to ne zeli onda se povlacim,mada sma bio sa jednim deckom davno pa smo posle dve nedelje ukapirali da nije to to i ostali drugari,jel se to racuna u ovu temu kao iskustvo?
Korisnikov avatar
By gossip
na fin nacin izignorisem bilo koje izlive neznosti
eventually shvate :)
Korisnikov avatar
By Laerem
Ja sam sve te probleme riješio još na prijelazu u 20te jednom vrlo jednostavnom maksimom: Jebem se sa svima koji me privlače. Naravno da postoje ekstra osjetljivi ljudi - ne moraju čak ni biti sljedbenici konvencionalnog morala - kojih takvo što može povrijediti, ali ja sa svojih 28. zaista nemam strpljenja da seksualno emancipiram druge. To je proces koji moraju naučiti sami. To vrijedi i za prijatelje i za "ljubanike". Ako se prijatelj i ja privlačimo, pohvatati ćemo se do točke do koje nam odgovara. Možda će biti dovoljan erotizirani zagrljaj, a možda će se pretvoriti i u neki ludi penetrativni seks. Ali ako se sve pretvori u balet skrovitih pogleda i izmicanja dodira, onda će se naše prijateljstvo vrlo vjerojatno rasplinuti, jer ja ne podnosim infantilne seksualne tenzije.
Korisnikov avatar
By Taki
Ako primetim da sa mnom hoće nešto više od prijateljstva otvoreno popričam sa tom osobom, objasnim na lep način zašto ne možemo da budemo zajedno jer neću da ćutim i da se smeškam i da glumim da mi prija dok me osvaja pa posle kad me zavoli da joj/mu slomim srce. U startu rešim to. A dešavalo mi se, 2 puta i obojicu znam još iz osnovne... Jedan mi je i dalje drug, a drugi sad samo na ćao-ćao, mada i to ne zaslužuje. To je jedan od onih momaka koji misli da može da ima svaku. Kad sam mu objasnila kako stoje stvari on je tada samo onako grubo rekao - Je*aću te kad-tad. E pa dragi moj, mnogo si se zaje*ao sa tom rečenicom. :kissofdeath:
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
a kako svi seru sto lepo sede i objasnjavaju da nista nije moguce, a ego raste i raste i raste i kao:
"ma nemoj, ja ti se svidjam? :giggle: stop it :giggle: stvarno ti se svidjam? :giggle: ali, nase prijateljstvo.. "

Slika
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
:lol:

ali ne. zašto bi mi neko ko mi se ne sviđa po tom pitanju dizao ego po tom pitanju?
meni čak bude jadno i sjebem se što sam ulagala u nešto što zapravo ne postoji
Korisnikov avatar
By Taki
^
^
Naravno da se ljubav može roditi iz prijateljstva, ali ako ja sebe ne vidim u toj vezi - ćaoooo... :)
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
pa zasto ti je jadno? niko ne moze da kontrolise osecanja, zaljubljenost se desi.. meni je i drago kada neko skupi muda i kaze mi iskreno, nego da se folira i pravi se da nista nije i kao "proci ce"..

ocigledno imam pogresnu percepciju toga.. kada mi drugarica kaze da joj se svidjam svidjam, meni kroz glavu ne prodje "ode prijateljstvo u kurac", vec "jbt, ona me gotivi iako zna kakva sam u vezi sa drugima, zna sve moje mane i slabosti, i ipak TO hoce"
ne znam, ne sam pametna :neznam:
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
shvatam ja to da niko ne može da kontroliše osećanja, ali po meni bilo kakav bitan odnos, bilo prijateljski bilo ljubavni, treba da se zasniva na nekom međusobnom poverenju i poštovanju. dakle skroz se okej postavim kad mi neko to kaže, popričamo o tome, ako sam i ja za, što da ne, ako nisam, jebiga, kažem tako. problem je u onome posle toga, tj. zapravo njihov povređen ego.

dešavalo se i meni da mi se svidi neko ko mi je prijatelj i da to kažem, ali samim tim iz poštovanja prema tom dosadašnjem odnosu prihvatim i ako je odgovor ne, kakve god emocije imala, i postavljam se prijateljski prema toj osobi. a ne da kažem pa okej, ne, pa pustim malo vremena, pa probam opet, pa opet pustim malo vremena, pa opet probam i tako ubijam u pojam i sebe sa lažnim nadama i tu osobu koja veruje da je taj prijateljski odnos i dalje stabilan i da može da se osloni na mene kao na prijatelja. a ja u stvari samo čekam pogodnu priliku da sprovedem u delo ono što želim

mislim meni bi bilo jadno da to radim nekome, a zbog toga mi je jadno i kad meni to neko radi, jer se prkosi tom prvom uslovu odnosa koji sam navela. no i to što kažeš, možda je jednostavno do lične percepcije, ne znam
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
pa dobro, kad je neko stoka i ne kapira "ne", onda to jeste strasno.. obrni okreni, zajebano do bola
Korisnikov avatar
By Hys.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2569333#p2569333]EnMademoiselle napisao:[/url]

a ne da kažem pa okej, ne, pa pustim malo vremena, pa probam opet, pa opet pustim malo vremena, pa opet probam i tako ubijam u pojam i sebe sa lažnim nadama i tu osobu koja veruje da je taj prijateljski odnos i dalje stabilan i da može da se osloni na mene kao na prijatelja. a ja u stvari samo čekam pogodnu priliku da sprovedem u delo ono što želim
o.O

Koliko ti ljudi imaju godina, 6? Zašto bi iko ponovo nekoga ko mu je kao drugar (o prijatelju da ne pricam. prijatelji to ne rade.) dovodio u tako grozmornu situaciju neprijatnu, i sebe ujedno takođe?

Ali još bitnije - zašto bi se neko želeo i dalje družiti sa osobom koja se ponaša tako infantilano i emocionalno, socijalno neinteligentno, a pre svega - neuviđajno?

ot:

Nije mi se desilo tako. Ja imam po tom pitanju stav vrlo slican Laeremovom, ako ne i isti.
Korisnikov avatar
By Srklet
s izuzetkom odnosa roditelja i djece, svaki drugi medjuljudski odnos koji se ne temelji na reciprocitetu je govno. a u tom okeanu govana to sto se netko zeli jebati s tobom a ti s njim ne jedno je od manjih govana. postoje mnogo veca govna. ^^
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2569552#p2569552]Hys. napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2569333#p2569333]EnMademoiselle napisao:[/url]

a ne da kažem pa okej, ne, pa pustim malo vremena, pa probam opet, pa opet pustim malo vremena, pa opet probam i tako ubijam u pojam i sebe sa lažnim nadama i tu osobu koja veruje da je taj prijateljski odnos i dalje stabilan i da može da se osloni na mene kao na prijatelja. a ja u stvari samo čekam pogodnu priliku da sprovedem u delo ono što želim
o.O

Koliko ti ljudi imaju godina, 6? Zašto bi iko ponovo nekoga ko mu je kao drugar (o prijatelju da ne pricam. prijatelji to ne rade.) dovodio u tako grozmornu situaciju neprijatnu, i sebe ujedno takođe?

Ali još bitnije - zašto bi se neko želeo i dalje družiti sa osobom koja se ponaša tako infantilano i emocionalno, socijalno neinteligentno, a pre svega - neuviđajno?
evo najteži slučaji - ona 22, a on 26-27 :lol: smejem se smejem se a plakala bih suze transfera jada.

a zašto to rade, to sam godinu dana pokušavala da shvatim, no bezuspešno.

a zašto sam to dozvoljavala, ne znam, bili su prvenstveno okej kao prijatelji, pa mi je stalo do tog odnosa, te sam pokušavala da ga održim i vratim na staro, no i to je bilo bezuspešno.

a delom sam valjda i osećala neku odgovornost, jer smo se uglavnom upoznali u nekim težim periodima njihovog života, čak su i sami rekli da sam im se našla kad im je bilo najteže i kad nisu imali nikoga, pa sam mislila da ću osećati krivicu ako prekinem te odnose. ali i to je čista manipulacija bre, ne mogu da verujem da mi je toliko vremena trebalo da shvatim sve to, no dobro, bitno da sam shvatila napokon.

tako da kao što sam rekla, sad to odmah otpisujem, jer je i samo pokušavanje održavanja takvih odnosa i ponavljanje stvari više puta u nekoj nadi da će se pojaviti zdrav razum čist mazohizam
Korisnikov avatar
By Hys.
Jbg gospojice :-/

Nadam se da nećeš biti opet u takvoj situaciji :)
Korisnikov avatar
By mOwbid
imala jednog druga, 5 godina stalno visili zajedno, bukvalno. i jedno vece se nesto napio i kao prespavace kod mene, imam dva kreveta, presao u moj i legao na mene i bukvalno me molio da se pojebemo. rekao je "samo malo" :lol: okrenula sam to na salu no bas me je razocarao. oterala ga u svoj krevet i zaspala. ujutru me je samo probudio da se javi i otisao. posle toga se nije javio 3 dana. i nikad o tome nismo pricali. :shrug:
Korisnikov avatar
By Zvonki
Kurvaodambera HAHAHAHHAHAHAHA uveka tako procitam hahahhahahaa
Korisnikov avatar
By Zvonki
Duso ja nisam bio ovde pre par godina i sada je meni to smesno :P
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
Maco, pa nemoj se smejati Kokiju, nije on kriv sto je kurva. ja i ti sejemo tolerantnost, zar ne? :mazi:
Korisnikov avatar
By moonadorn
Znam da off-ujem, ali svaki put mi ulepsate dan kada naletim na vasu prepisku! :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!