Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Malo i o trnovitoj strani života...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Hys.
Nisam bila ironicna nidje.

edit:

A nisam bila ni sa Ironijom ^^
Korisnikov avatar
By blenta
muamer zukorlic je glavni na uniju???
di mi je smajli sto se onesvescuje

iskreno cudno da na listi
nema svih nasih unija
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
meeeeeeeeh
posle ga kao iznapadali, a on je rekao da je bazirao listu samo na osnovu toga kako cudno izgleda prezentacija i imena istih na netu i tako to....

ali zato Bijeljina ima dva od deset. :wundy:
Korisnikov avatar
By Mars
Ni više menadžera, ni gore privrede

klik
Korisnikov avatar
By Mars
BOŽIN JOVANOVIĆ DOBIO ULICU U ZAJEČARU

Deo ulice u centru Zaječara, koji se do nedavno zvao po narodnom heroju Miji Stanimiroviću, danas je zvanično, otkrivanjem table sa natpisom, preimenovan u ulicu Božina Jovanovića. Ulica se prostire od ulice Ljube Nešića do ulice Generala Gambete i duga je pedesetak metara. Ime je dobila po učesniku narodno oslobodilačke borbe i kasnije, predsedniku Sreza, direkoru ERTEBEA, predsedniku Medjuopštinske regionalne zajednice i predsedniku Savezne privredne komore nekadašnje SFRJ. Razlog što se lokalana samouprava odlučila da baš ova ulica dobije ime po njemu je što je šezdesetih godina prošlog veka, u jednoj od zgrada, sa porodicom živeo Božin. Odluku o ovome doneli su odbornici Skupštine grada, na jednoj od poslednjih sednica a tablu sa imenom, Božina Jovanovića, otkrili su gradonačelnik Zaječara Boško Ničić i njegov sin, rektor Megatrend Univerziteta profesor doktor Mića Jovanović.

:sweet:

Na kraju vesti se kaže da su posle otkrivanja ploče ulicom prošetali porodica, predstavnici Opštine i gosti - praćeni studentima Megatrend univerziteta.

:sweet:
Korisnikov avatar
By V25
Mrtva trka između Megatrenda i Singidunuma. Brate, ako već plaćaš školarinu, ispite, knjige sa lepim koricama i nikakvom sadržinom, barem radi nešto za sebe u životu, tj. iskoristi to vreme. Meni su mnogo čudniji ljudi koji pohađaju isti nego instutucija kao takva. Mislim, vremenom počinju da liče na one sajtove fakediplomas.com za 19,99$, ali u tome je nekako i draž :)
Sta znam, iskreno nisam ljubitelj privatnih fakulteta ali samo znam da studenti istih imaju veliku potrebu da se pravdaju kako zaista uce i kako je njihov fax tezak kao i drzavni. Bio sam na prvom danu na Singidunumu i tamo njihovi profani a.k.a doktoranti sa Kembridza Oxforda i Harvarda pljuju po drzavnim fakultetima, tako da sam odnos studenata sa drzavnih i privatnih fakulteta polazi bas od profana. Ja sam na drzavnom, nije lako ali nije ni tesko ako ti se svidja i kontam da cu mnogo vise da se mucim za posao posle jer imam nizi prosek a oni tamo sve 10 :)
Korisnikov avatar
By Zonche!
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2372502#p2372502]Viktor Vilotijević napisao:[/url]Mrtva trka između Megatrenda i Singidunuma. Brate, ako već plaćaš školarinu, ispite, knjige sa lepim koricama i nikakvom sadržinom, barem radi nešto za sebe u životu, tj. iskoristi to vreme. Meni su mnogo čudniji ljudi koji pohađaju isti nego instutucija kao takva. Mislim, vremenom počinju da liče na one sajtove fakediplomas.com za 19,99$, ali u tome je nekako i draž :)
1. Da li si ti ikada video literaturu koja se koristi na Megatrendu?
2. Generalizacija je uvek bila sjajna stvar. Eto na primer meni su mnogo cudniji ljudi koji pohadjaju FDU, njihovi stavovi i njihov attitude.
Korisnikov avatar
By Tungi
Ja upisao ove godine Megatrend, verujem da ću da prosperiram bolje sa njihovom diplomom :sesir:
Korisnikov avatar
By blenta
tema se davno pretvorila u trulez u obrazovnom sistemu
da su zaposleni na megatrendu uveren sam da bi o tome slusali na svim medijima jedno 4 nedelje :)
Korisnikov avatar
By gossip
koleginica sa posla tamo studira

kada krene da nam kuka kako joj je tesko i kako nije sigurna da li ce proci kolokvijum svi krenemo da joj se smejemo :D
Korisnikov avatar
By Delete
Kolkvijum je kolokvijum, bez obzira da li je na Megi ili Segi. :) Mozda devojka ima ruzan rukopis... :P
Korisnikov avatar
By mega therion
Moja drugarica je na Segi i sprema ispit za dan-dva u vrh glave. O kolegama koje studraju anglistiku na privatnim fakultetima nemam bas lepe reci, nije mi jasno kako neko moze da se zali na predmet zvani business english, a pre toga nije morao da kao svi mi ostali provede mesece citajuci srednjevekovna dela i da juri one reci po recnicima. Zalosno je to sto su mi u srednjoj predavali profesori sa diplomama Megatrenda. Tuga i beda. Znanja nigde, al se zato znalo koje su im partijske boje,
Korisnikov avatar
By cebro
Ja sam isao i na drzavni fakultet a sada idem i na Megatrend. Iz mog iskustva nema nikakve razlike. Ono sto se gleda jesu profesori. I na jednom i na drugom ima onih koji ti dele 10ke a ima i onih kod kojih moras da se ubijas za ocenu. ;)
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!