Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Znam. Triša MekMilan. Mada ja tu uvek razlikujem ne u smislu, ovo joj je svemirsko, ovo zemaljsko, nego Triša je verzija Trilijan koja je ostala na zemlji koja (još uvek) nije eksplodirala.
pa dobro, ako je tebi tako zgodnije... mada sama Trilian kaze, kada se susretne sa Arturom i kada je on oslovi sa Trisa, da je sada Trilian (kombinacija njenog imena i prezimena) jer je 'more space-like' :D
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Pa znam ja, sve znam. Ali je i pisac u petoj knjizi koristio baš tu razliku. Baš zato što je jedna otišla u svemir, a druga nije. :)
jeste... ali nije namerno od Trise napravio Trilian na pocetku, bas sa tom namerom... zato se ja vezujem za ovo zemaljsko-galakticko ime... sam pisac ga nudi kao objasnjenje na pocetku ... shvatam sta kazes ali meni ovo vise odgovara :)
Korisnikov avatar
By Vespertine
po albumu koji se vrteo u trenu u kome sam imao svoje prvo sexualno iskustvo :lepeza:
Korisnikov avatar
By Clockwork Orange
Here are a couple of interesting items written by Burgess:

Origin of the name "A Clockwork Orange"

The book was called A Clockwork Orange for various reasons. I had always loved the Cockney phrase 'queer as a clockwork orange', that being the queerest thing imaginable, and I had saved up the expression for years, hoping some day to use it as a title. When I began to write the book, I saw that this title would be appropriate for a story about the application of Pavlovian, or mechanical, laws to an organism which, like a fruit, was capable of colour and sweetness. But I had also served in Malaya, where the word for a human being is orang.
(From 1985, Hutchinson & Co. Ltd, London, 1978)

Meaning assigned to the name "A Clockwork Orange"

These juveniles were primarily intrigued by the language of the book, which became a genuine teenage argot, and they liked the title. They did not realise that it was an old Cockney expression used to describe anything queer, not necessarily sexually so, and they hit on the secondary meaning of an organic entity, full of juice and sweetness and agreeable odour, being turned into an automaton. The youth of Malaysia, where I had lived for nearly six years, saw that orange contained orang, meaning in Malay a human being. In Italy, where the book became Arancia all' Orologeria, it was assumed that the title referred to a grenade, an alternative to the ticking pineapple.
(From the prefatory note to A Clockwork Orange: A play with music, Century Hutchinson Ltd., 1987)
Korisnikov avatar
By Katengl
Odapeo strelu i sakupio sve glasove koji su se prosuli po podu.
Korisnikov avatar
By Dzi
Dzi - G, prvo slovo mog imena.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2039317#p2039317]Sanja Steppenwolfin napisao:[/url]jako tesko me je provaliti :giggle:

Steppenwolf - omiljena knjiga, totalno sam se prepoznala u glavnom junaku Hari Halleru, u toj umetnickoj, pitomoj, asocijalnoj licnosti koja se razocarala u zivot, ljude i ljubav... sa druge strane u sebi je sve vreme imao tu divlju stranu, vuka, koji krece zivotom bluda i razvrata, stice nova iskustva u tamnom miljeu, prepusta se porocima...

:sanjas:

i da...
korektno je SteppenwÖlfin, ali s obrzirom da patim od disleksije citav zivot, htela sam da to bude tako, zato sto se ne stidim svojih slabosti, za koje nisam kriva.
zamalo da bude SJEBANI_NACISTA :nemacka:
Korisnikov avatar
By Kadmiel
Kadmiel: before God; i.e., his servant

Long story short, trazio ime za character-a u WoW-u, pronasao ovo ime i svidelo mi se kako zvuci (a za igru i koje znacenje nosi, bilo ok za paladina :P).
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!