Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By gossip
prekini da nam brukas znak/podznak
Korisnikov avatar
By gossip
ak?

postoje pokazatelji kreativnosti kod mene u karti
ali ne zbog podznaka nego nekih drugih stvari (meseca u biku i naglasene pete kuce)
Korisnikov avatar
By gossip
zvonki kako se slazes sa lavovima?
Korisnikov avatar
By gossip
zato sto nam je sedma kuca(brakova,veza...) u lavu

mene samo lavovi spopadaju (i povremeno blizanci) pa rekoh da vidim da li je to slucaj jos kod nekog :D
Korisnikov avatar
By gossip
nista moracemo da ti nadjemo jednog pod hitno :D
Korisnikov avatar
By Zvonki
Jbt kazu uvek u horoskopu kao dva ovna kada se sretnu tu puca i dma se zmlja,i kao brzo izgore,ja jos nisam sreo ovna pa da se to desilo,zanima da li se oseca takva neka privlacnost?
Korisnikov avatar
By gossip
ne znam sta da ti kazem
nije mi se desilo
Korisnikov avatar
By gossip
meni je Noctis zaredjao koji su znakovi najbolji za mene bik,lav,ovan,blizanci,devica
Korisnikov avatar
By gossip
Najgori horoskop o vama

Pročitajte najgore osobine vaših horoskopskih znakova.

http://www.nadlanu.com/pocetna/a-182639.43.html%e2" target="_blank

"Ovan - Bahati gadovi, uvek moraju biti šefovi i glavni u svemu. Uzrok je, verojatno, mali penis ili minijaturne sise. Bolesni posesivci koji bi partneru oduzeli potpunu slobodu, a sebi dozvolili harem ljubavnica. Uglavnom zapinju za neosvojive tvrđave i ne poznaju gubitak dok se kompletno psihički ne unište. Vrlo nesređeni u mozgu, skaču na sve i svašta i to mora biti odmah, ne poznaju taktiku, a razboli ih čekanje. Kada vide da ste imali pravo neće vam priznati, svoje greške ne priznaju. Oni ne veruju u horoskop. Nemaju nežnosti, sebični i napadni, ne koriste mozak, ne poseduju emotivnu inteligenciju, ne prepuštaju se niti prate partnera. Završe sa kretenom u životu jer je njihov izbor partnera užasan i posle se obavezno čude kada su varane ili ostavljene. Sve u svemu, treba im jako puno vremena da shvate stvari, ako se to ikada desi. "

:pucaodsmeha:
  • 1
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 72
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!