Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Innamoramento
Dok sam tražio na netu spot za pesmu "Step in to my world" naleteo sam na ovaj snimak:

''

... koji me je zainteresovao, pa sam počeo po prvi put u životu gledam anime crtani, "Soul eater"... :D
Korisnikov avatar
By DevojkaIzObraza
Čitala sam Death Note (donekle, okej je štajaznam, nesam školovala) i gledala... errrm...
Neki anime o apokalipsi i kurcima palcima (moguće da se zove X ili tako nešto) i Hellsing, koji mi je bio kul, jer sam se odmah zaljubila u Alucarda.

Ali ne volim to, profesionalna deformacija.
Korisnikov avatar
By pochi
Anime obradjuju sve sto prosecan covek uglavnom nema i zeli ,jos vise. (npr skolsku uniformu, duge noge, kreativnost, poremecenost, futuristicki duh, borbenost, neku pravicnost, LGBT elemente na tacni uz specijalne efekte u svakodnevnom zivotu....) Tako nam lepo u mozgicima ostanu slike iz japanskog matrixa i svako jutro prenaprzeno vicemo OHAYO!!! a svako vece drkamo na neki hentai. Posle par godina bombardujemo Pearl Harbor.
CHINPOKOMON style!
Korisnikov avatar
By Ash Crimson
"Anime" je i jednina i mnozina. :)

Preporucujem - Noir - crtani s kraja 90ih, dve devojke placene ubice, vrlo lepa muzika i atmosfera
Winter Cicada (Fuyu no Semi) - dva gej ljubavnika u vreme japanskog gradjanskog rata koji su se nasli na suprotnim stranama
Ouran High School Host Club - ceo anime je totalno queer, vrlo je duhovit i sprda se sa svim i svacim
Lucky Star - cetiri drugarice koje diskutuju japansku popularnu kulturu - gomila referenci na druge, poznatije anime, mozda vam nece biti zanimljivo ako ta druga ostvarenja niste gledali ili bar za njih culi; cesto nema nikakav poseban zaplet, ali meni se bas zato svidja - spada u "slice of life" zanr.
Paranoia Agent - vrlo zanimljiv, istripovan, najcesce treba da se odgleda dva puta da bi se sve (ili bar vecina stvari) skapiralo
Korisnikov avatar
By horus.
odgledao "fullmetal alchemist"... :klap: jos nekoliko epizoda i zavrsavam "fma brotherhood", koji mi se u pocetku nije svideo, jer mi je delovao kao prezvakani fma, ali sam promenio misljenje posle 20 i neke epozode... :hyper: fmab... :love:

kad zavrsim sa "fmab-om", pocecu da gledam "code geass"...
Korisnikov avatar
By Pauceti
Koreanski Wonderful Days je Must See :pirat:
Da ne bude zabune, film su preveli i kao Sky Blue...

Slika

''
Korisnikov avatar
By Anonymus
Htedoh i sam da otvorim temu vezanu za ovo ali onda pronađoh staru. Jej!

Volem anime i mangu. Moglo bi se reći da mi je to, uz muziku, omiljeni vid zabave, mada ih ne gledam/čitam toliko često, nego kako mi se ćefne.

Pre svega, obožavam Naruta. I mangu i anime. Anime malo manje jer zna da se skroz izgubi u budalaštinama kada ne prati sadržaj mange, ali u poslednje vreme je zaista odličan, tako da se iskupio za svoje pređašnje grehe.

Gledao sam i Death Note. Zanimljivo u svakom slučaju.

Soul Eater i Tengen Toppa Gurren Lagann sam zapostavio ne odgledavši poslednju epizodu ali su mi se jako svideli.

A od mangi, Claymore (deli prvo mesto sa Narutom što se mene tiče), Psyren i Fullmetal Alchemist su moji favoriti.
Korisnikov avatar
By Kiborg
Nikako da se nakanim da sednem i odgledam sve što imam od Ghost in the Shell, nikako nemam vremena, a hoću da sednem natenane da me niko i ništa ne uznemirava 5 dana :sigh:
U plejlistama mi je obavezno Origa i Inner Universe
http://www.youtube.com/watch?v=EIVgSuuUTwQ
Korisnikov avatar
By horus.
napokon sam se nakanio i odgledao "un-go"... :love:

jedva cekam prequel... :hyper:

Korisnikov avatar
By Katengl
Vidi, postoji i ova tema.
Preporucujem Samurai Champloo i Shigurui i onima koji ne vole anime. :up:
Korisnikov avatar
By Waldorf
Ja reko nova tema koja se zahuktala, pa krenula da ogovaram na postove. :facepalm: Nisam ni gledala kad je otvoreno..
Korisnikov avatar
By Timothy
Lol za ime...
Gledam trenutno Shingeki no Kyojin(tj Attack on Titan) i moram priznati da anime obećava, još je ongoing pa se nadam da neće nešto usrati ali za sada.....ulazi u listu omiljeni definitivno :)
Korisnikov avatar
By RetributioN
Vampire Hunter D je prvi dugometražni Anime film koji sam gledao. Pre toga sam gledao one crtaće što su puštali izjutra na tv-u - dakle Sailor Moon. :D Gokua nisam voleo i nisam zavoleo.
Korisnikov avatar
By Pauceti
^ Vampire Hunter D mi je jedan od omiljenih filmova :love:

Sad skidam:

Redline (2009)

Slika

i Memories (1995)

Slika
Korisnikov avatar
By Waldorf
Kod: Obeleži sve
Mod info: Ispravljam naziv teme iako je od pre 100 godina. Svaki put se istripujem koj'će Jung u Filmu..

On topic: volim ove malko hororične, tako da su Death Note, Vampire Hunter D i Hellsing favoritni. I ne kompam mnogo po opskurnim i samo-za-fanove fiokama.
Inače, mnogo više volim anime od serijalizovane mange. Obične ilustracije i grafičke novele još i mogu (generalno), ali sam izgubila strpljenje za čitanje never-ending maratonskih serijala. Kontam dosta propuštam, ali đaba - ne da mi se..
Korisnikov avatar
By Pauceti
^ Oh da TK je predivan :love:

@Waldorf: Bravo za promenu naziva teme :up: Upadalo mi u oci od kad je nastala tema...
Od hororicnih jesi pogledala mozda Ninja Scroll: http://www.imdb.com/title/tt0107692/" target="_blank
Licno meni jedan od boljih iz tog zanra. Vidim da delimo slicne poglede na serijalizovanu mangu, takodje mi se ne gleda maraton serijal, ne zbog vremena vec sto je moglo sazetije...

Upravo nasao:
short films by Japan's most audacious animators -- all based on the Frank comics by Jim Woodring.
http://youtu.be/brHZ69DsfQI" target="_blank
Korisnikov avatar
By Pauceti
Juce gledao bez prevoda posto prevod ne postoji...

Fantasy Railroad In The Stars

Slika

Inace bi trebalo da je ista prica obradjena u:
Night on the Galactic Railroad
koji upravo skidam

Slika

za ovo vec ima prevod ^^

Btw, sramota ako niste gledali:

Korisnikov avatar
By Zvonki
Slika
Ovo pogledajte,kako japanci obrade triler koji je stil slican hickokovom,i posle cete razmisljati jos uvek o filmu
Korisnikov avatar
By Zvonki
Jbg,pa umorio se covek,vala je uradio dosta filmova koji ce se pamtiti,ali studio gibli ce ostati mislim da oni nece stati sa snimanjem novih filmova
Korisnikov avatar
By Waldorf
Attack on Titan..

Slika

Jbno je fenomenalan. Totalno sam oduševljena. Ali totalno..
Korisnikov avatar
By PrinceOfRoses
Sto se mangi tice, imam 2500 hiljade na listi, a anime vec manje... Oko 600.Mada, retko koja mi se zaista dopada. Svakako Black Butler, Death Note, Hellsing, Hyakujitsu no Bara, Rozenmaiden, Okane Ga Nai, Loveless. Ali moram izdvojiti Hetaliu :bigsmile: Jedna od retkih komedija koja mi je bas draga :)

Preporucujem Hyakujitsu no Bara i Okane Ga Nai ljubiteljima erotikice... :zvizdi:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!