Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

Slika

Dakle, tema nove sezone jeeee - WITCHES!!!!

Snimanje je nedavno pocelo a najvise me je obradovala vest da ce se glumackoj postavi pridruziti Kathy Bates i Patti LuPone :love: Zachary Quinto najverovatnije nece biti deo nove sezone a vraca se Alexandra Breckenridge (crvenokosa kucna pomocnica iz prve sezone).

Trenutno nema nikakvih zvanicnih postera ili klipova ali, s obzirom da emitovanje pocinje pocetkom oktobra, verujem da cemo uskoro dobiti neke teasere.

Skoro da me i ne interesuje radnja serije, samo zelim da gledam Jessicu Lange u bilo kojoj ulozi :leviathan:

Koja su vas ocekivanja od nove sezone?
Korisnikov avatar
By bothways
A tu je i Taissa Farmiga, tj. Violet iz prve sezone, kao i Sister Mary Eunice :D A posebna radost za Kathy Bates.

Pa ono, nije da sam nešto posebno obradovan vešticama, ali me interesuje šta će da urade od sezone. Tako da se priključujem spisku fanova koji jedva čekaju da vide novu sezonu. :)
Korisnikov avatar
By ViolentlyHappy
Proslu sezonu nisam posebno ispratila, jer mi se nije svidela. Ovo zvuci zanimljivo!
Korisnikov avatar
By Waldorf
od prve nisam znala šta da očekujem, a i nisam imala prejaku reakciju jer su mi generalno priče o duhovim "meh"..
od druge nisam ništa očekivala, tako da je oduševljenje bilo apsolutno.
ovu treću očekujem u mentalnom vrisku šiparice i bolje bi im bilo da ne razočaraju. mislim, Keti Bejts i Anđele Beset.
+Nju Orleans
eeeeeej!! :drama:
Korisnikov avatar
By starsailor
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2563775#p2563775]Waldorf napisao:[/url]od prve nisam znala šta da očekujem, a i nisam imala prejaku reakciju jer su mi generalno priče o duhovim "meh"..
ovu treću očekujem u mentalnom vrisku šiparice i bolje bi im bilo da ne razočaraju. mislim, Keti Bejts i Anđele Beset.
+Nju Orleans
mhm :D
ti skidas pa dajes meni :friends:
By Simor
Samo da prijavim da još jedna šiparica, t.j. ja, takođe vrišti zbog nove sezone.
Korisnikov avatar
By Vespertine
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2563826#p2563826]Simor napisao:[/url]Samo da prijavim da još jedna šiparica, t.j. ja, takođe vrišti zbog nove sezone.
I jos jedna :awesome:

Ne znam, meni je sve vezano za vestice jako fascinantno... ne posmatram ih kao vecinu supernatural bica vec kao ljudski oblik zla. Kao klinac sam bio jako ocharan Suspirijom, a od Knjige senki sam bas bas nalozio na celu tu ideju. Treba vise takvih filmova.
Korisnikov avatar
By Katengl
Pa kad vam se vec svima toliko svidja serija, skinucu prve dve sezone da odgledam. Tako da, evo jos jedne potencijalne siparice, tj. siparice u najavi, ako bog da.
Korisnikov avatar
By acid drop
ja sam juče krenula da gledam prvu sezonu, stigla do 9. epizode. svidja mi se ona kućna pomoćnica, feministkinja. :pervert: :uspaljenasiparica:
Korisnikov avatar
By Vespertine
Ajmo sad svi zajedno na koncert Justina Bibercheta da bacamo drk na scenu :D
Korisnikov avatar
By acid drop
U odnosu na drugu, prva sezona deluje kao priča za malu decu. :wow: Oduševljena sam.
Korisnikov avatar
By Waldorf
Pa.. :love:

Sve se nešto mislim da je ovo moje trenutno fangirlisanje duboko obojeno Mayfair vešticama od Anne Rice. Mislim, veštičiji koven u sred Nju Orelansa. :drama: I ako prate tu neku liniju (makar i minimalno), volela bih se pojavi i ona jedna muška veštica i da ga igra Zachary Quinto.
Inače, bilo je priča pre par godina da će i Mayfair veštice biti ekranizovane kao TV serija, ali za sada niš ne spominju.

Ali što se ovih AHS veštica tiče, piše tamo po nekim sinopsisima da će biti "dve vrste veštica" što sam ja pročitala kao bela i crna magija. I ne mogu da se otmem otisku da će Džesika nastaviti da bude go-to creep ove serije, pa će igrati liderku crnog kovena, dok će Keti Bejts ubaciti kao frljotku, i protiv očekivanja staviti je da bude neka bad-ass liderka belog kovena. :2c:

[/razmišljanje "naglas"]
Korisnikov avatar
By constantine
vidis da su ribe u crnim i belim suknjama tako da vrvr ce biti to sto pricas
Korisnikov avatar
By gossip
osecam da ce biti mnogo dobra sezona :love:
Korisnikov avatar
By Dominion
bleh...prva sezona bila ovlash zanimljiva, druga glupost, a treca - cak su im i tizeri sranje...
Korisnikov avatar
By Mars
Jedva čekam.

Ovog puta sam rešio da gledam televizijski, po jednu epizodu nedeljno.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2563420#p2563420]Heavy Metal Lover napisao:[/url]Skoro da me i ne interesuje radnja serije, samo zelim da gledam Jessicu Lange u bilo kojoj ulozi :leviathan:
E ovako. PLUS Kathy Bates, plus moja draga Addie...Što se Zaharija tiče-drago mi je da ga nema, da odmorim malo od njega i nekih svojih dilema kojih imam svaki put kad ga vidim.

E i ovako :D
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2563775#p2563775]Waldorf napisao:[/url]od prve nisam znala šta da očekujem, a i nisam imala prejaku reakciju jer su mi generalno priče o duhovim "meh"..
+Nju Orleans
Korisnikov avatar
By Hys.
Ja sam jos onomad pocela 1. sezonu da gledam i odustala (i naravno procitala sve sto se desilo). Od druge sam videla par scena na tvu, nije me privuklo - nisam citala sta je bilo ali pretpostavljam da je kraj uvek isti, u smislu - gorak.

E trecu sezonu bi vala pokusala da gledam jer je o vesticama. Nadam se da ima momenta o "dobrim" vesticama , jer one zapravo slede put desne a ne leve ruke.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 12
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!