Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

By filipkum
Odgledao prvu epizodu The Originals to je kao spin off Vampirskih dnevnika, Klaus, Ilajdza i Rebeka su glavni likovi. Nisam nacisto da li mi se svidja, mnogo romantican vampirski Nju Orleans, glavni negativac hunky crnac vampir lepo peva, vestice - mnogo njih i dolazak vampirske bebe bas ga zakomplikovali jos u prvoj epizodi, ali sve nekako podseca na "Sumrak" i vampire tog tipa. A da i gej momak iz Spartaka sto se obesio je tu kao nebitan sporedni lik
Korisnikov avatar
By Vespertine
Slika

Ja sam odusevljen, nije preporucljivo gledati dok jedete, opasnost od gusenja od smeha je i bez toga prevelika.
Korisnikov avatar
By bothways
Krenuo da gledam Misfits i za sada mi se sviđa.
Korisnikov avatar
By Waldorf
Whose Line Is It Anyway? (2013)
Svi se vratili sem Drewa Careya, koji je ionako uvek meni bio glavni razlog što sam više volela UK verziju. Uopšte nemam utisak kao da su se sjebali ili onaj awkward osećaj kada se neka draga raspala grupa ponovo skupi i ište staru slavu sa istim pesmama i kostimima. Ovde imam osećaj kao da nikad nisu ni otišli i da su samo napredovali s vremenom. I opet se naglas smejem... :D
Korisnikov avatar
By scout_finch
opet gledam homicide, zavrsavam 5. sezonu, pa se pripremam za oprastanje od frenka pembltona. :sigh:
ne znam ni da li da gledam 6. i 7.
gledala par epizoda the fosters, ok je za ono sto treba da bude.
house of cards, meh, prvih par epizoda dobro, posle predvidivo i ne preterano zabavno.
danski the killing pocela da gledam i u drugoj epizodi sam nekako pogodila ko je ubica i to me smorilo pa sam prestala da gledam.
Korisnikov avatar
By Waldorf
Hvatala tu i tamo na Fox Crimeu ili negde tako (ne mogu da se setim) britansku seriju 'New Tricks' o ekipi penzionisank pandura koji rešavaju hladne slučajeve. I onda juče krenem od pilot filma, pa redom. Baš mi se đa, ali baš. Serija mu dođe nešto kao crime comedy ili tako nešto, mada pošto su to Britanci umeju da ga zacrne u oba smera. Plus su matrci svi sjajni i uvrnuti..
By Aven
Sviđa mi se Rectify, serija producenata 'Breaking Bad'.

Easy going, lijepo snimljena i studiozna.

Slika

Sentenced to die. Condemned to live.
Korisnikov avatar
By mOwbid
orange is the new black je kul
Korisnikov avatar
By Hys.
^ jeste. odgledasmo scout i ja celu sezonu za manje od nedelju dana. Naraaaaaaavnooo da je morala da se snimi serija o zatvoru da bi ja konacno imala aj kendi :butchfemme:
Korisnikov avatar
By Oziris
^ Ako volis zatvor varijante, probaj Wentworth, australijsku seriju. Podseca na Bad Girls pomalo, ali je u stvari rimejk jedne serije iz 80-ih, Prisoner.
By Aven
Orange Is The New Black

Serija mi je u početku bila lejm, ali negdje od polovice kad su likovi i radnja postali malo kompleksniji, počela mi se ekšli sviđati. Posljednja epizoda sezone je skroz dobra.

Michelle Hurst (Miss Claudette) i Kate Mulgrew (Red) svojom glumom posebno dižu seriju na viši nivo:

Slika
Korisnikov avatar
By HalfJack
Aven napisao:Kate Mulgrew (Red)
:o U jebote, zato ona tako izgleda. :D Imala je neku konvenciju (star trek tako nešto) svi su je posrali kakav je to novi izgled. :D

Skidam. :mini:

OT: Ništa novo. U vrtlogu sam starih serija. The X Files. :meda:

http://i.imgur.com/24NBEs2.jpg" target="_blank :radosnice:
By Aven
^
Yup, Captain Janeway se transformirala u ruskog aliena. :D Al' i tu je šefica. <3

OT:
Pogledala sam prvu epizodu The Fosters. Sviđa mi se.
Korisnikov avatar
By Zvonki
Walking dead
Zbog zombi apokalipse.Zbog toga sto je kroz seriju vracen taj romerov pogled odnosa medju ljudi u toku takve apokalipse,zbog sto su junaci mnogo verno prikazani da se bukvalno vezes za njih,zbgo toga sto je bilo situacija gde sam video da kao da nema izlaza iz te apokalipse ali videcemo...ceka se treca sezona
Korisnikov avatar
By Tungi
Odgledao prvu sezonu Orange Is The New Black. Jedva čekam druga da krene. Kao i AHS i Revenge.
Korisnikov avatar
By Srklet
preporučujem: the hollow crown :hamlet:

Slika

jel netko gledao 'orphan black'? navodno je super serija pa me zanima...
Korisnikov avatar
By Katengl
^
Ben Whishaw :awesome:

OnT:

Nemam sta da dodam. :sesir:
  • 1
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 119
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!