Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2559684#p2559684]Wilhelmina napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2556765#p2556765]Vel boy napisao:[/url]bi li to eto bio minus Pajtiću da je gej.... :nesiguran:
Realno, to nije ni plus ni minus, jer se covek javno ne bavi tom vrstom politike i aktivizma.
To sto on radi u krevetu i sa kim je njegova licna stvar.
pa, tim više onda čemu kreveljenja na mogućnost da bi mogao biti gej..... ajde, znam da je sve opušteno ovde samo da bi se nasmejali, ali malo preteraste s tim Pajtić je/nije gej....

a za drugu rečenicu, za svakog ko nije antigejan poštujem To sto on radi u krevetu i sa kim je njegova licna stvar.
za antigejne licemere koji virulentno šire homomržnju, koji dakle ne poštuju gejevima gej lične stvari, bogme nema poštovanja antigejnih ličnih stvari već sve na videlo! tek u tom videlu se najčešće i nađe svašta.
pošto Pajtić nadam se nije antigejan, to se i ja slažem s zadnjom rečenicom.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2559989#p2559989]Srklet napisao:[/url]a zasto bi bilo problematicno ili uvredljivo za bilo koga reci da je gej i saliti se na taj racun? jel to biti gej nesto manje vazno, lose, uvreda?
my point exactly. so, nadam se da to pitaš upravo one koji su počeli s podrugljivim poštapalicama o Pajtiću i njegovom gejstvu..... edit, želim i ja uvjerenost da zbijanje recimo šala o Pajtićevom gejstvu nije proizašlo iz maliciozne vladajuće hipnoze u Srbiji kako su "žuti lopovi i pederi" i "pederi žuti i lopovi" po tipu "držte lopova, pedera, žutog..." .........
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Spekulacije o Pajticu postoje mnogo duze, cak i od stranke sadasnjeg predsednika.
I mislim da te spekulacije njemu samom nisu naskodile nikako (obzirom da je po treci put predsednik Vlade Vojvodine, sa ubedljivom vecinom u skupstini), stavise mislim da su cak i donele neke glasove momcica koji se loze na te power tipove.
Ja stvarno ne znam sta se dogodilo tom coveku, i zasto je dozvolio da se, zajedno sa Djilasom i jos nekolicinom izvikanih demokratskih velicina, zatvori u jednu potpuno paralelnu realnost gde DS ima podrsku i pretstavlja ozbiljnu opoziciju i stranku. Dok DS dozivljava potpunu propast i sudbinu jednog DSSa, ja nemam pojma sta on konkretno radi da se to promeni, sto van sto unutar stranke.
Ne radi ništa, prosto zato što je jedan mlakonja, instalirana marioneta iz vremena blistave moći DS-a, koja sad zjapi u svoj svojoj ogoljenosti i šupljosti.
Šonjavi poslušnik, vazda neiskreno ljubazan, koji samo guta vazduh dok priča i posle prdi tiho, samo osetiš da nešto smrdi, a to Pajtić pušta perfidne, nečujne golubove kroz čmar. :bljak:
Ljigavo seme popovsko. :bljak:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!