Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Blady
^ Ti si pricala o mrznji, a mrznja moze biti na razne nacine rasporedjena.
Moj post se odnosio na to..
Korisnikov avatar
By Pipin
Dobro de, nacista ko nacista :lol:
Da ostali nisu homofobični, ovaj pokret ne bi ni nastao zasebno.
Korisnikov avatar
By Misfit
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2553321#p2553321]scout_finch napisao:[/url]znam puno vernika, zapravo skoro svi vernici koje poznajem nisu odusevljeni ni popovima ni crkvom.
kako oni izražavaju svoje nezadovoljstvo popovima i crkvom?
ako su vera i crkva odvojeni, da li oni i dalje idu u te crkve? zovu li popa kada treba, daju li pare na sveće i ostale džidža-bidže kada se valja? suprostavljaju li se popovima?
Korisnikov avatar
By scout_finch
pa recimo moja baba dok je bila ziva niti je isla u crkvu ni na groblje a kad pop dodje da sveti vodu i tako to ona izadje iz kuce. a verovala u boga. samo popove nije mirisala.

pa baba mica, moja prva komsinica nikad ne da popu pare , sad kad imamo malo bezobraznijeg popa on joj trazi a ona kaze da nema. i odjebe ga. jedno vreme nije ni dolazio kod njih al' ga moj drug, njen unuk zvao posto treba da se zeni pa da se pomire. :lol: a ona recimo posti i tako to.

deda od jednog mog druga izlazi iz kuce kad pop dodje a isto veruje u boga. samo popove ne moze da vidi. misli da su banditi i pljackasi.
meni kada je baba umrla (prilično se držala svoje vere), moja cela uža familija, svi redom hc komunisti i ateisti, bili su u ozbiljnoj moralnoj dilemi da li da daju pare lokalnoj mamipari ili ne ispoštuju babine želje, te su na kraju našli kompromisno rešenje tako su platili i dovukli nekakvu ženu iz obližnjeg sela koja je tu nešto bajala, ništa je nisam razumeo. :lol:
Korisnikov avatar
By Vespertine
kako je na kraju i ova tema dosla do gay pravoslavaca i vernika?
Korisnikov avatar
By blenta
pa jer su to nase verzije ovih gore specijalnih
ne znam sta je tu cudno
By barni
OFF topic
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2553468#p2553468]Misfit napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2553321#p2553321]scout_finch napisao:[/url]znam puno vernika, zapravo skoro svi vernici koje poznajem nisu odusevljeni ni popovima ni crkvom.
kako oni izražavaju svoje nezadovoljstvo popovima i crkvom?
ako su vera i crkva odvojeni, da li oni i dalje idu u te crkve? zovu li popa kada treba, daju li pare na sveće i ostale džidža-bidže kada se valja? suprostavljaju li se popovima?
niko tebe u crkvi ne tera da ti palis svecu i dajes ikakav novac, to je tvoja slobodna volja i ne vidim sto to toliko pada u oci kad ljudi daju mnogo vece pare za mnogo besmislenije stvari...hiljade dolara za nosene gace nekog svog idola...bezbroj je primera

nezadovoljstvo prema svesteniku, popu mozes iskazati tako sto ces potraziti drugoga, promeniti crkvu u koju ides

crkva nije vlasnistvo svestenika ona cak ni ne sluzi njemu, on sluzi njoj a sve u korist vernika koji ulaze u u nju.

crkva sluzi da ti priblizi veru i Boga(liturgije), ojaca je no nije nuzno kod Pravoslavnih vernika da se molis iskljucivo u crkvi, to mozes i kuci...

vera je ziva i dok si ziv ona raste i jaca u tebi tako da ni svi vernici nisu isti,

vera obicnog coveka moze biti snaznija nego u nekog svestenika....to je tvoj izraz iznutra, najvece dubine tvoga bica...vezana je za osecanje ljubavi...ne moze se sa mrznjom doci do svoje dubine...tako je kod svih ljudi pa i kod onih koji sluze u crkvi.

najvece znanje lezi u veri, u tebi samome, tu su svi odgovori..jaka vera je tvoj cuvar, takvi ljudi nikada nece osakatiti svoju dusu vec oplemeniti, to je najbitnija stvar u zivotu...stalno to ponavljam

razumem da nekome sve to izgleda smesno, primitivno, zaostalo
ali to je prosto tako, danas cu mozda ja biti ismejan ...ali znam da cu sutra biti takvom tebi tu ako mi ista zatrazis.Zato ni trunke ne sumnjm u ovakvog sebe.

ON topic

nacisti su nacisti bez obzira koje su boje koze, seksualne orijentacije ili gde zive
Korisnikov avatar
By Vespertine
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2553547#p2553547]blenta napisao:[/url]pa jer su to nase verzije ovih gore specijalnih
ne znam sta je tu cudno
Pa malo je cudno jer sad stvarno, u neku ruku, ispada da neke gay grupe koje su spremne da veruju u nesto (ma kako nebulozno bilo, crkva ili nacizam ) i pokazu da su drugaciji od nas vecine gledate ko jednu celinu, ko da je to dijagnoza. A isto tako nas sve zajedno kao dijagnozu posmatraju strejteri. Ne vidim napredak u medjuljudskim odnosima uopste. :kkk:
By Sixto
Pa sta ocete... vole i Dverjani fist u guzi... samo trebate upoznati prave ljude na pravom mestu... ;)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!