Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Vel boy
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2552300#p2552300]Blady napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2552237#p2552237]No_Stress napisao:[/url]Samo kazem da je sve ovo rekla kazala :) Sta cu kad studiram to sto studiram i verujem u pravdu i sistem, ma koliko on los bio.
Alo ljudi !
Jebao je u picku silom i ko zna gde sve jos, da li muskarci uopste mogu biti svesni sta je to za zenu i to rodjeni otac kojem se toliko osladilo da je pozeleo ponovo ujutru i tada mu je otfikarila glavu.
Te, ako si vec jednom napravio sranje i hteo opet to je znak da ti uopste nisi svestan sta cinis to zrtvi i da te zabole da li je ona imala bolove stres itd. kroz kakve traume prolazi i sta se u njenoj psihi desava.
Ovako ce bar znati da je jednog skota manje, koji bi to iznova radio, kad je vec pokusao dva puta.
Samo sto drugi put nije imao srece.
:up: onom citiranom se mora najeksplicitnije tupiti da bi mu iz dupeta konačno već jednom ušlo u glavu....

jedino, možda je mogla otfikariti mu genitalije i ruke. a, možda baš i nije mogla u poziciji u kojoj je bila ništa drugo do baš glavu mu, pa ako je tako bilo, neka je, čista samoodbrana, devojčica nije kriva!
By Reomir Klon
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2552007#p2552007]Anhedonie napisao:[/url]ja nikako ne bih glavu odsekao da sam u njenoj kozi. odsekao bih ruke i noge da ne moze da se krece i to nikome ne bih rekao i stavio bih ga u podrum i hranio bih ga samo govnima dok ne umre.

but thats just me :awesome:
Ja sam čuo da hoće Kačavendu kad ode u Šišatovac premjestit i odtamo odmah poslat, transportovat u neki ruski kažnjenički manastir na Sibiru i tamo ga hranit samo već nekoliko dana crknutim, srmadlavim ribama sve do kraja života zbog štete što je nanio ugledu SPC. Zato se njemu nejde u taj Šišatovac, brani se sve i nogama i rukama da ode tamo. To bi bio njegov konac. Gladan a ne možeš jest.

Korisnikov avatar
By Dirrty
Da, i to samo malo grublje nego on nju!

Mislim da je odsecanje kite sasvim primereno i na osnovu tog zakona, i jedno i drugo je povreda genitalija :canttouchthis:
Korisnikov avatar
By zozefin st
smatram da je silovanje najgori zlocin,
izuzetno ponizavajuce, i unistavanje ljudskog dostojanstva...
tako da cak mislim da je smrt preblaga kazna za silovanje.
Mnoge zrtve ne prijave zlocin, jer ih je sramota...
Korisnikov avatar
By Dear Lucy
kod ovakvih pitanja uvek imam sukob između onoga što osećam i onoga što bi trebalo da osećam, što je ispravno i korektno itd.
život je u sistemu ljudskih prava najviše kotiran i najstrožije se štiti. povrede svih drugih dobara (uključujući i polnu slobodu kako se to naziva kod nas) su manjeg intenziteta i značaja od povrede prava na život. mislim da je upravo u toj neprikosnovenosti i izuzetnoj vrednosti prava na život i razlog zašto se u većini zemalja zabranjuje smrtna kazna.
plus, mislim da čovek mora malo da bude van normale da bi uopšte mogao da oduzme život drugom čoveku.
ne mogu, ne smem da opravdam ovako nešto. opravdanje ovoga bi značilo da opet i nanovo sa sobom raspravljam pitanje smrtne kazne. mogu da razumem bes, sasvim podržavam kategoriju ubistva na mah i uzimanje u obzir besa kao relevantnog za kažnjavanje, ali ne mogu da opravdam osvetu, bar ne osvetu ove vrste...
Korisnikov avatar
By zozefin st
zamislite samo da ste u njenoj kozi,
silovanje nije samo fizicka povreda,
po meni to je vise psihicka povreda...
trauma za ceo zivot...
Korisnikov avatar
By Blady
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2552583#p2552583]Dear Lucy napisao:[/url]
ne mogu, ne smem da opravdam ovako nešto. opravdanje ovoga bi značilo da opet i nanovo sa sobom raspravljam pitanje smrtne kazne. mogu da razumem bes, sasvim podržavam kategoriju ubistva na mah i uzimanje u obzir besa kao relevantnog za kažnjavanje, ali ne mogu da opravdam osvetu, bar ne osvetu ove vrste...
aha, ali ne mozes da razumes sta se u tom momentu desilo u njenoj glavi..Niti mozes da razumes sta se desava zrtvama nasilja ili silovanja u glavi generalno jer ti se verovatno nikada nista slicno nije ni desilo.
Unakazena ce ona ostati kako god okrenes, bila u zatvoru ili ne
Korisnikov avatar
By Dear Lucy
^
to što mi se nije desilo, ne znači da sam baš potpuna ovca što se toga tiče :) naprotiv, vrlo se sam se interesovala za kategoriju seksualnih delikata. i znam kako sam se osećala kad u praksi upoznam dete koje je seksualno zlostavljao otac. ipak, silovanje je opravdano lakše delo od ubistva, opravdano život predstavlja ljudsko pravo koje se najviše štiti i dozvoljavajući sebi da opravdam ubijanje ljudi zbog ikakvih niski pobuda, sebi bih negirala svaki smisao koji nalazim u jednoj tako represivnoj materiji kao što je krivica i između ostalog svaki smisao koji nalazim u ukidanju smrtne kazne kod koje čak i nema tih niskih pobuda, taliona, ničega.
ali zato jesam za hemijsku kastraciju povratnika među seksualnim delikventima, ali to je druga tema.
Korisnikov avatar
By Blady
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2552594#p2552594]Dear Lucy napisao:[/url]^
to što mi se nije desilo, ne znači da sam baš potpuna ovca što se toga tiče :) naprotiv, vrlo se sam se interesovala za kategoriju seksualnih delikata. i znam kako sam se osećala kad u praksi upoznam dete koje je seksualno zlostavljao otac. ipak, silovanje je opravdano lakše delo od ubistva, opravdano život predstavlja ljudsko pravo koje se najviše štiti i dozvoljavajući sebi da opravdam ubijanje ljudi zbog ikakvih niski pobuda, sebi bih negirala svaki smisao koji nalazim u jednoj tako represivnoj materiji kao što je krivica i između ostalog svaki smisao koji nalazim u ukidanju smrtne kazne kod koje čak i nema tih niskih pobuda, taliona, ničega.
ali zato jesam za hemijsku kastraciju povratnika među seksualnim delikventima, ali to je druga tema.
A ne uzimas u obzir da je ona mogla biti silovana i da se ubila zbog toga, bez da je odsekla glavu pocinitelju. Ili da se ubila nakon svega toga...
Ne mozes uci u mozak coveku i ko je kakav, na osnovu tog tvog slucaja, nisi svi isti i reaguje svako isto.
Ne spada u sablon.
On to nije morao da ucini, jednostavno.
Jer zna da to nije u redu, zna da je to kaznjivo itd..
Korisnikov avatar
By Dear Lucy
on je jebeni kreten i on i svi seksualni delikventi koje god da su kategorije i ko god da su žrtve. dosta njih proživi iskustvo silovanja u instituciji u koju ga/je smeste, ima zatvor svoje prednosti u ovakvim slučajevima.
ali ne znam šta me ustvari pitaš?
sa ličnog stanovišta, koliko god da mi je teško nekad da se urazumim, ipak ne mogu da opravdam ubistvo. nipošto. kao što ne mogu ni smrtnu kaznu, mada mi je to bilo mnogo teže da sa sobom raščistim.
prosto, ne možemo ići okolo i ubijati se. nije humano. ne sme se to reklamirati, javno opravdavati, oslobađati odgovornosti. taj put vodi u divljaštvo neizbežno.
usudila bih se čak da kažem da čoveku zdrave psihe mnogo veće posledice ostavlja okolnost da je nekome odsekao glavu nego ta da ga neko silovao, pa ni sa gledišta žrtve silovanja nije dobro da ubije silovatelja, no to je široka tema..
Korisnikov avatar
By Blady
Da, ali ljudi idu okolo i ubijaju se.
Ovo su ipak slucajevi.
Neko te ubije ni zbog cega, bio je pijan ili eto slucajno ispalio metak. :)
To ne mozes spreciti, ja ti samo pokusavam objasniti pojedinacno da su sve osobe razlicite i da svaka reaguje kako reaguje i da se ne mozes naci u tom mozgu, mozda je to bio shok, ogromna kolicina straha gde joj je mrak pao na oci, dok njemu nije nista bilo dok je jebao svoju cerku.
O tome se radi, to je bio njegov licni izbor, a njen mozda nije.
Vec sam u ranijem postu rekla da ce njoj svakako biti kazna sto ce nositi i silovanje i ubistvo na bremenu.
Korisnikov avatar
By No_Stress
Kapiram ja sta ti pricas, al opet nikako ne mogu da opravdam ubistvo kao cin odbrane od silovanja.
By Kragi
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2552576#p2552576]Dirrty napisao:[/url]Da, i to samo malo grublje nego on nju!

Mislim da je odsecanje kite sasvim primereno i na osnovu tog zakona, i jedno i drugo je povreda genitalija :canttouchthis:
Malo ti je gruba šala.
Cilj silovanja maltene nikada nije povreda genitalija niti je to glavna posledica cina.
I generalno mislim da bi u takvoj situaciji morala zesce da ga onesposobi da bi to izvela tj. da ga pre toga ako ne ubije a ono bar izbode tako da bi svakako umro u narednih pola sata.

A te fore o tupim predmetima i sl - jes sad je trebala da razmislja sta da uzme u ruke da bi se odbranila.

Inace, pokusavam da se stavim u poziciju zrtve na neki oblik fizickog nasilja ...
Hipoteticki, da me napadnu dva kretena sa baseball palicama na ulici i krenu da tuku zato sto sam npr gay a ja eto slucajno kod sebe imam pistolj - ne bih se ni sekund dvoumio da im prosviram metak kroz glavu.
E sad jbg, mozda sam caknut :neznam:
Korisnikov avatar
By No_Stress
Sve je to od slucaja do slucaja. Nekad je to opravdano, u nekim tezim situacijama...npr da je ocigledno bilo da bi te ta dvojica dokrajcila u toj situaciji, onda pistolj mozda bi i mogao da se opravda...opet ako im pucas, pitanje je gde pucas..:)
Korisnikov avatar
By Blady
^ Izvini, a sto mislis da je ona bila u briznijoj situaciji od te dvojice sto bi napale Kragija?
On ne bi prestao nju da jebe cim je hteo sutra, hteo bi i prekosutra i nakosutra.. itd.
I to pucanje, bas bi on birao u toj situaciji gde puca.
Tesko je objasniti se sa osoboma koje niti su bile u toj necijoj kozi, niti mogu da pretpostave da to ne moze biti sve tako promisljeno.
To je delic sekunde, gde ti ne mozes toliko da razmisljas sta bi radio..
Korisnikov avatar
By No_Stress
Ali tih situacija u zivotu nije mali broj...
Korisnikov avatar
By Blady
Pa nije ni mali broj da te neko rokne bez razloga, a ovo nije bilo bez razloga :)
By Kragi
@bez stresa
Ma ja bih pucao da ih prvo onesposobim a kasnije kad bi lezali prosvirao bih im jedan metak i kroz celo. Za svaki slucaj.
Inace, ok jasno je to meni, ta prava i sl. I sam sam dao 15000 din za 'uznemiravanje javnog reda i mira' plus 1000 din sudski troskovi jer sam na prozivke odgovorio prozivkom da bi kasnije izbio fight gde sam morao da se branim jbg (ne prepricava mi se dalje :D )
Govorim o licnim 'moralnim' dilemama oko toga da ubijes napadaca.
Korisnikov avatar
By No_Stress
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2552614#p2552614]Kragi napisao:[/url]@bez stresa
Ma ja bih pucao da ih prvo onesposobim a kasnije kad bi lezali prosvirao bih im jedan metak i kroz celo. Za svaki slucaj.
Inace, ok jasno je to meni, ta prava i sl. I sam sam dao 15000 din za 'uznemiravanje javnog reda i mira' plus 1000 din sudski troskovi jer sam na prozivke odgovorio prozivkom da bi kasnije izbio fight gde sam morao da se branim jbg (ne prepricava mi se dalje :D )
Govorim o licnim 'moralnim' dilemama oko toga da ubijes napadaca.
Slika naseg pravosudja: nebitne stvari se naplacuju prvo :)
Korisnikov avatar
By Dear Lucy
jedno je kad se braniš pa ti je cilj da se odbraniš a ne da ubiješ. drugo je kad nekome odsečeš glavu, teško da je to odbrana, to je čista osveta. i opravdavam da postoji ubistvo na mah, to sam već rekla, dakle da se uzme u obzir nečije psihičko stanje, ali ne mogu da opravdam ubijanje i kažem super, neka je to uradila. nje to ni za nju dobro, a za društvo tek nije.
dakle, razumem je onoliko koliko mogu, da sam sudija, blaže bih je kaznila sigurno, da sam tužilac, gonila bih je za ubistvo na mah. ali nikako je ne bih mogla osloboditi.
Korisnikov avatar
By *deni*
I ti misliš,barni,da bi to u Srbiji pomoglo ? Pa to bi samo dodatno stimulisalo naše domaće seksualne napasnike.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!