Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Torry
Koji su bili vasi razlozi za raskid veze, a koji vasih partnera?

Da li je bilo ono standardno, nisam ja za tebe ili mislite da je to klise recenica? Ili vam je veza prerasla u naviku pa da se prekine na vreme? Ili vam se svideo neko drugi pa da ne varate?

Sta su oni vama zamerali? I da li je teze ili lakse biti iskren kada zavrsavamo vezu?
Korisnikov avatar
By No_Stress
Nemam mnogo iskustva u tome. Mada moram priznati da tema obecava :) bravo Torry <3
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
nisam ni imala neke duge duge veze, ali uglavnom sam sama bila glavni krivac za to.
ako se posle par nedelja nista u stomaku ne desi, ja raskidam. raskidala sam i da kazem "nemoguce" veze, na daljinu i sl.

sa mnom su raskidale kada nisu mogle da me shvate, ili im ja nisam dozvolila da mi dopru do nacina razmisljanja. desilo se i dva, tri puta da shvate da vucem teret iz proslosti.

zahvalna sam sto nikada nisam imala takve raskide tipa 'ti si super cura, ali najbolje da ostanemo drugarice' :roll:
sve veze su mi bile natrpane emocijama, ali srecna sam sto nijedna nije bila reda radi.

kajem se samo zbog jedne veze u kojoj sam htela da celu sebe dam, ali je bilo pogresno vreme..
ili sam ja bila pogresna..
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
1. ili su me udavili viđanjem/porukama/pozivima, pošto sam jelte, osoba kojoj treba dosta vremena i prostora za sebe, pa su mi veze postale smorne i onda sam raskidala
2. ili nisam ništa osećala posle nekog vremena i onda sam raskidala

ugavnom nisam im navela to kao razlog, već da je do mene, da mi nije do veze, ali mi je bilo lepo i tako to, mada nisam ni imala neke duge veze pa su i drugi to okej prihvatali, čak su i uzvraćali lepim komentarima i prvi predlagali prijateljstvo. sa nekima sam ostala u dobrom kontaktu, sa nekima sam na ćaoćao+randompriča kad se vidimo

za ovo oko varanja nisam bila u situaciji, ne gledam druge kad sam u vezi. :dobrica:
a ako već dođe do toga da me prođe zaljubljenost ili štagod raskinula bih i pre nego što bi mi se neko drugi svideo što mu dođe taj drugi razlog
--------------------------------------------------------------------------------------------------
e sad ono što mene zanima ako je neko bio u situaciji:
kako se nosite sa ljudima sa kojima morate raskinuti više puta?
ono vi raskinete i oni u fazonu dobro i onda ubrzo traže da se pomirite i tako par puta jer i dalje očekuju da tu može biti još nečega a vi ste odavno raščistili osećanja prema toj osobi čak im to i konkretno rekli

to mi se nakon nekih 80% veza dešavalo
Korisnikov avatar
By Dear Lucy
ostavljanje je uvek gadna stvar i kad ti trebaš da uradiš i kad tebi treba da urade.
moji razlozi zaljubim se u nekog drugog, dosadilo mi, konstantne svađe. nisam bila uvek iskrena oko objašnjavanja drugoj strani zašto tačno.
njihovi-konstantne svađe, razdvojenost, moja preka priroda. nisu uvek bili iskreni oko objašnjavanja meni zašto tačno. primera, jedna devojka mi je rekla da ne može da podnese više moju preku narav, što je možda delom i bilo tačno. ali je prećutala da se već mesec ili više jebe sa nekim drugim.
Korisnikov avatar
By *deni*
Niko me nigde nije ni pokupio, pa da može posle da me ostavi. Je l' te.
Šalim se.
Kod mene nije bilo mnogo klasičnih raskida, nego samo nekih dramatičnih situacija, svađa, tuča, nakon kojih se podrazumevalo nekako da smo završili.
Naradiš neku svinjariju kojom se toliko zgadiš drugoj strani da se raskid prosto podrazumeva i nema potrebe za iscrpljujućim klišeiziranim razgovorima povodom raskida. :gotika:
Korisnikov avatar
By Madonna
prestane da mi se sviđa/prestane da mi se sviđa pa me onda nervira sve ono što sam tolerisao jer mi se sviđao i ostale varijacije na temu ''prestanak sviđanja''

mag partnera jerbo sam slagao :blush:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
a da li vam se ikada desilo da raskinete, a ta druga strana kaze da njoj nije do raskida, i nastavlja sa porukama, zvanjem i mailovima kao da se nista nije desilo?
Korisnikov avatar
By *deni*
To je faza poricanja, treba biti tolerantan u smislu da se drugoj strani ne zameri na takvoj vrsti dosađivanja. To treba ignorisati, ne reagovati i posle nekog vremena u većini slučajeva nastojanja druge strane da nastavi komunikaciju prestaju sama od sebe.
Korisnikov avatar
By Blady
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2544986#p2544986]4NY K3Y napisao:[/url]a da li vam se ikada desilo da raskinete, a ta druga strana kaze da njoj nije do raskida, i nastavlja sa porukama, zvanjem i mailovima kao da se nista nije desilo?
Ne moze to da radi.
U mom slucaju, dok nije zakljucen raskid i sve zavrseno, to su neki prelazi pomirenja ili zavrsetka.

Ot - Uglavnom mi nisu odgovarale osobe i onda im saopstim, ne ide pa ne ide,
Ili mi se u jednom momentu ako bas jako osecam nesto prema toj osobi ukljuci racio koji vidi da nam veza nije ok, onda se povucem.
U slucaju da nije razjasnjeno, ne odustajem dok stvari ne budu recene i zavrsene jer ne volim nista da ostavljam nedoreno i nezavrseno.
Korisnikov avatar
By IriS
sa svima je bilo potpuno različito i zavisilo je ne samo od mene, već i od njih. bilo je tu svega i ono što me raduje je da ni sa kim od tih ljudi nisam ostala na ratnoj nozi i sa svakim od njih bih mogla da popijem kafu. ili pivo. ili oba, ali ne odjednom :D

samo jedan rastanak mi je jako teško pao i imam utisak da to nikad neću uspeti da prebolim. možda zato što su se životne okolnosti uplele na vrlo čudne načine u sve to. but, life goes on.
Korisnikov avatar
By mega therion
prestanak svidjanja ili varanje. Nazalost, najcesce ovo drugo. (mene su varale)
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2544991#p2544991]MDNA napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2544986#p2544986]4NY K3Y napisao:[/url]a da li vam se ikada desilo da raskinete, a ta druga strana kaze da njoj nije do raskida, i nastavlja sa porukama, zvanjem i mailovima kao da se nista nije desilo?
:sigh:
isto tako sam cula da neko nekome NE DA RAZVOD

misliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim :gotika:

Mislim da sam imala tri značajne veze. U dva slučaja raskinula sam zbog jedne žene.
sitna smuvavanja koja sam pokusavala vec sama po sebi nisu bitna da bih objasnjavala motive.
A o razlozima svoje partnerke ne bih pisala...

edit: BIVSE partnerke :wundy:
Korisnikov avatar
By Mage
Uglavnom zato sto shvatim da drugoj strani zapravo nije stalo do mene ili zato sto shvatim da smo isuvise razliciti i da nemamo nikakvih dodirnih tacaka na kojima mozemo da baziramo vezu.

Mada, ako cemo iskreno, zapravo sam u zivotu imao samo jednu vezu, ovu u kojoj sam sada :) Ove pre se skoro pa ni ne vaze...
Korisnikov avatar
By Hys.
Razmišljam, premišljam i - zapravo ne znam.

Razlozli su uvek bili različiti. Možda je jedina konstanta da su bili racionalni.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
^
svaka cast kada u ljubavi mozes da razmiljas racionalno, zaista zavidim. ja sam se uvek (previse) vodila osecanjima i nekako i kad izgovrim to "raskidamo" ne javi mi se bas brzo misao da je to najbolje za obe.
By Kragi
Za mene je sustina zivota u jednostavnosti, te i kad su veze u pitanju ne volim da komplikujem. Ako smo 'predisponirani' za tako nesto onda lepo sednemo, dogovorimo se ko, kad, sta i kako cemo funkcionisati.
Razlog za raskid moze da bude samo to ako se dogovor prekrsi.
Umem da budem detaljan.
Nije mi se desavalo da varam, da se nekoga zasitim, da me smori i sl i apropo ove Sanjine price o leptiricima u stomaku posle izvesnog vremena - ja ih imam odmah. Svaki put kada sam ulazio u vezu, znao sam da tog nekog mogu da volim. :)
Ne umem da objasnim kako :neznam:
Korisnikov avatar
By Hys.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2545161#p2545161]Sanja Steppenwolfin napisao:[/url]^
svaka cast kada u ljubavi mozes da razmiljas racionalno, zaista zavidim. ja sam se uvek (previse) vodila osecanjima i nekako i kad izgovrim to "raskidamo" ne javi mi se bas brzo misao da je to najbolje za obe.

Pa i ja se vodim osecanjima. I ne javi mi se ta misao tako. Mislim, to dodje posle jako puno premisljanja o tome i suocavanja sa teskom cinjenicom da nesto ne moze. I onda nekako i pored osecanja, moras da doneses odluku na osnovu jasnih razloga. To nikako ne znaci da je to lako i da tome nije prethodio period odbijanja da se sa tim suočiš.
By Aven
Akutna faza lošeg osjećaja uz drugu osobu je prestala biti fazom i činilo se kao da će prerasti u kronično stanje ako ne učinimo nešto po tom pitanju. Prekid je bio jedino moguće rješenje.

I inače mi je mjerilo za prekid bilo koje vrste odnosa ako se duže vrijeme ne osjećam dobro uz neku osobu i nema naznake da će se to promijeniti.
Korisnikov avatar
By Srklet
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2545322#p2545322]Aven napisao:[/url]

I inače mi je mjerilo za prekid bilo koje vrste odnosa ako se duže vrijeme ne osjećam dobro uz neku osobu i nema naznake da će se to promijeniti.
jako dobro mjerilo. ^^

u osnovi, meni su vazne tri stvari:
1. da mi je osoba zanimljiva
2. da me ne čini nesretnim
3. da ispunjava moje potrebe

ako nesto od to troje dugorocno zasteka, it should be over.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2545298#p2545298]Hys. napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2545161#p2545161]Sanja Steppenwolfin napisao:[/url]^

Pa i ja se vodim osecanjima. I ne javi mi se ta misao tako. Mislim, to dodje posle jako puno premisljanja o tome i suocavanja sa teskom cinjenicom da nesto ne moze. I onda nekako i pored osecanja, moras da doneses odluku na osnovu jasnih razloga. To nikako ne znaci da je to lako i da tome nije prethodio period odbijanja da se sa tim suočiš.
a sada jedno konkretnije pitanje, mozda i previse licno, tako da ne moras da odgorovis..
jel ti se desila nekad situacija da te neko prevario, slagao, uradio nesto preko cega nisi htela niti mogla da predjes i da si sebe, da kazem, prisila da potisnes osecanja i da je to zaista urodilo plodom? u smislu da si nastavila dalje ne osvrcuci se, vec sigurna 200% da je to bila dobra odluka moju si donela razumom?
Korisnikov avatar
By Galadriel
Ne sećam se, ali sigurno nije ništa vredno pomena. :bubblegum:
Korisnikov avatar
By Hys.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2545518#p2545518]Sanja Steppenwolfin napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2545298#p2545298]Hys. napisao:[/url]

a sada jedno konkretnije pitanje, mozda i previse licno, tako da ne moras da odgorovis..
jel ti se desila nekad situacija da te neko prevario, slagao, uradio nesto preko cega nisi htela niti mogla da predjes i da si sebe, da kazem, prisila da potisnes osecanja i da je to zaista urodilo plodom? u smislu da si nastavila dalje ne osvrcuci se, vec sigurna 200% da je to bila dobra odluka moju si donela razumom?

Nisam sigurna da sam razumela - mislis nastavila dalje u smislu da sam raskinula iz taka? Da je to bilo nesto sto nisam nikako mogla da prihvatim i nije mi bilo potrebno razmisljanje o tome?

Ne, nije mi se desilo.

But I do tend to date (mostly) very nice folks :)
Korisnikov avatar
By AuroraDark
nisam preiskusna, ali prezasićenje mi deluje kao razlog zbog kojih će se završiti svaka moja veza
By Ding_Dong
Uglavnom su mi raskidi bolni dosta, i imam secaj da sam ja taj koji uvek izvuce deblji kraj,
i vrlo cesto da mi se desava da mi bivsi iznenada pobegnu i da stvari ostanu nedorecene, i onda ih ja stokujem preko neta i sl. i saznam razloge... jbg to je nekad jedini nacin da dodjes do istine..A razlozi:
dvojica su se odselila, ali su to precutkivali iz nekog razloga neko vreme (valjda su se nadali da necu primetiti :P)
jedan me prevario
jedan me ostavio jer se vratio bivsem
i to je otprilike to
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!