Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Tungi
^

Ja sam ga viđao često u Vojislava Ilića dok sam živeo tamo. Mislim da mu je tu negde u blizini stan.
Korisnikov avatar
By АlexxэlA
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2540869#p2540869]Torry napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2540106#p2540106]АlexxэlA napisao:[/url]Ivan Ljuba i njegov :bicikl:.
Zamalo da me zgazi prošle nedelje. :D

pa gde, gdeeeee
Tungi je sve rekao. :D
Sretao sam ga češće, dok se nisam preselio. Živeli smo u istoj zgradi, al' ti neću reći tačnu adresu. :P
(hint - na ulazu piše "IVAN LJUBA PEDER", nažalost.) :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By ManToy
Meni je ova fotka savsrena, najvise zbog cuda sa masnom u donjem levom uglu.
Korisnikov avatar
By Lux_bl
Bio peder ili ne, priznao to ili ne, neka potroši parice na neke fine dječake! :D :D :D

P.S. Maja Volk, profesoresa najjača na svijetu... :D Šteta što je njen profil ljudi nije uobičajen i popularan na TV-u, možda bi i ta većina bila drugačija.
Korisnikov avatar
By АlexxэlA
Hmmm
http://www.telegraf.rs/jetset/705761-an ... ikser-foto
Neočekivano, među VIP zvanicama našao se i Žarko Stojanović, pobednik poslednje sezone “Velikog Brata“, koji je prokomentarisao da je večerašnja žurka u stvari “prikrivena gej žurka” i da su njega tu doveli njegovi prijatelji.

- Ne dopada mi se Andrej Pejić, treba da odluči da li je žensko ili muško, svaka čast na uspehu i originalnosti, ali ne volim što je neodređen – rekao je Žarko i dodao da on ne želi da otkrije da li je gej ili ne, jer bi ga onda ljudi procenjivali prema tome, a ne kakav je čovek u suštini.

:pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By deran
АlexxэlA napisao:
- Ne dopada mi se Andrej Pejić, treba da odluči da li je žensko ili muško, svaka čast na uspehu i originalnosti, ali ne volim što je neodređen – rekao je Žarko i dodao da on ne želi da otkrije da li je gej ili ne, jer bi ga onda ljudi procenjivali prema tome, a ne kakav je čovek u suštini.
:pucaodsmeha:
ah,sujeta...:D
Korisnikov avatar
By Dirrty
Andrej Pejić je bolja pička od mnogih top modela u svetu... još kada bi ga izabrali kao Victoria's secret angel ili tako nešto, bilo bi baš cool. Čudi me da ga još nisu otkrile "dobročiniteljke" poput Lady Gage ili Madonne.
Korisnikov avatar
By zozefin st
jeee, lik izgleda potpuno kao zena...
nikad ne bih rekla na prvi pogled da je musko...
izgleda kao sexy andro zena ovaj andrej...
  • 1
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!