Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Clockwork Orange
a avin tata ce nastaviti da sanja da ce jednog dana postati kris jenner...
:iskolacen:
Korisnikov avatar
By antibiotic
jel' mu on to dodje prvi gay pobednik svih domacih rijalitija?
... mada nije nigde eksplicitno rekao da je gay, ali nije rekao ni da nije...

u svakom slucaju drago mi je sto pobednik nije ljigavi dragutin topic.
Korisnikov avatar
By Dr_Shortbus
Već sam nešto slično napisao ranije u ovoj temi. Ali realno, ovaj Veliki Brat je više doprinjeo buđenju svijesti ljudi kada su LGBT osobe u pitanju nego ijedan aktivistički akt ikada u zemlji Srbiji.
Prvo je Boban pokazao i objasnio mnoge stvari onima koji su do tada bili slijepi, gluvi i nijemi iako to možda nisu ni htjeli ili nisu bili ni svjesni toga.
A onda smo dočekali da u jednom ovakvom šou, gdje običan narod bira pobjednika, pobjedi jedan queer, jedan gej.
ŽARKO! :love: :rock:

Slika
Korisnikov avatar
By Clockwork Orange
a je li ga marijana pitala u vezi onog decka iz francuske? pomenula je to juce u emisiji, a nisam pratio finale.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Neuspešno krije da je peder, što baš i nije plus za nas al' ajd'... mada i Marija Šerifović je predstavljala Srbiju na Eurosongu, i odnela pobedu i bila slavljena zbog toga.

Nije stigla ništa da ga pita.
Korisnikov avatar
By Dr_Shortbus
Drćo, nisi u toku! Čovjek uopšte ne krije da je peder! Otkud' ti to? :kuckuc:

Uostalom biće nekih intervjua sa njim još, čućemo šta će reći na tu temu kada ga budu pitali. :)
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ne pratim njegov lik i delo van kuće, ali niti jednom nije pričao na tu temu, čak i kada je otvoreno bio napadan od strane "Kosovo je Srbija" idiota...
Korisnikov avatar
By antibiotic
e marija ne bi ni mrtva priznala da je lezba, sad ce da vidimo sta ce zarko da kaze.
roditelji su mu u fazonu da je on strejt.
.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Da nema brata blizanca koji ne može biti više str8, gde se očigledno vidi razlika, možda bi mu neko poverovao...
Korisnikov avatar
By Dr_Shortbus
:lol:
Ne pratim ni ja ali znam da je čovjek kada su ga pitali rekao jasno i glasno da nema djevojku niti je ikada imao vezu sa djevojkom. Bilo je još nekih očiglednih situacija, ne mogu sada tačno da se sjetim ali mislim da je to barem svima jasno sada. I on je toga svjestan. To se vidi.
Zar mora da priča o tome da ga i ne pitaju ili je trebao da ide po kući i viče: "JA SAM PEDER! JA SAM PEDER!"?! Njegova stvar je hoće li pričati o tome ili ne, to sigurno ne znači da krije nešto.
Korisnikov avatar
By gossip
za razliku od marije
ne verujem da ce da demantuje bilo sta

mene je iznenadilo da je neko ko je gej pobedio u homofobnoj srbiji
zivo me zanimaju komentari kolega sutra na poslu
Korisnikov avatar
By Dirrty
Naravno da ne mora da viče naglas da je peder, vidi mu se u svakom pokretu ionako, ali kada neko napada tvoj seksualni identitet, ako imaš kičmu, valjda ćeš pokušati da ga odbraniš, i to ne samo u svoje ime...
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ako prećuti na otvoreno pitanje, onda je definitivno pizda...
Korisnikov avatar
By antibiotic
onda ce svi da kazu da je pobeda namestena jer je to gay propaganda
ustvari verovatno vec pricaju
Korisnikov avatar
By Dirrty
Znači najebali smo u svakom slučaju... :krezavi:
Korisnikov avatar
By Clockwork Orange
- Da li sam gej ili nisam, neću otkriti. U Francuskoj su mi platili 9.000 evra da se slikam sa muškarcem - izjavio je Žarko.
Korisnikov avatar
By АlexxэlA
Meni je tako drago što Topić nije pobedio.
Znam da nije lepo uživati u tudjoj nesreći, al' šta ću, stidim se :kesa:
Do kraja su mi svi bili odvratni.

Konačno sam shvatio na koga me podsećaju blizanci : Robert Z'Dar
Korisnikov avatar
By gossip
bas mu je bzvz odgovor
ali dobro bolje i ovo nego da je rekao kako nije :sigh:
a i da je rekao apsolutno mu niko ne bi verovao :lol:
Korisnikov avatar
By deran
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2539861#p2539861]Dirrty napisao:[/url]Naravno da ne mora da viče naglas da je peder, vidi mu se u svakom pokretu ionako, ali kada neko napada tvoj seksualni identitet, ako imaš kičmu, valjda ćeš pokušati da ga odbraniš, i to ne samo u svoje ime...
...nego u ime onih koji bi ga spalili na lomači...

ja ne znam otkud vam pravo da serete em za bobana,koji je ušao i lepo prošao,em sad za žarka da li je ili nije pizda etc...njegova stvar-zvolte u rijaliti,pa posle prosipajte mudrosti...

kako god,već je osuđen i od nas i od strejtaša...ali,boli ga đole... :bananica:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Kada odlučim da se valjam po blatu sa takvim budalama, ja neću kriti da sam peder, kao što ne krijem ni u privatnom životu. Baš zbog toga što je nedosledan i pizda, zato bih ga i stavio na lomaču. Ne dopada mi se, to je moj subjektivan doživljaj... ali to ne menja činjenicu da je objektivno pizda. Ako se dobrovoljno odlučio da se guzi u javnosti, neka se guzi dosledno.

Što se tiče Bobana, ne volim kliše ni u kom obliku. A da je pristojniji od većine u tom programu, jeste... ali to nije kompliment, s obzirom na to da je okružen stokom. Ako misliš da mudrost ima bilo kakve veze sa takvom vrstom programa, onda nemamo o čemu da pričamo.
  • 1
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!