Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

By katarinela
Naziv teme je ispao potpuno glup, ali nista kreativnije mi u trenutku nije palo na pamet :neznam: prijavila sam se ovde jer se nadam da mi mozda mozete pomoci... Jako me privlaci ideja o seksu u troje, da se decku i meni pridruzi jos jedna bi devojka. imamo malo iskustva u tome, ali voleli bi da ga produbimo :blush: problem je sto ne poznajemo nijednu devojku kojoj bi to mogli da predlozimo, ne krecemo se u takvom drustvu ili bar devojke ne pricaju o tako necemu pred nama, ni moje a ni njegove drugarice...uz to, izgleda da smo oboje potpuno nesposobni da devojku nadjemo u gradu, tokom "uobicajenog" izlaska, mada nas cesto u tome ometa i nase standardno drustvo, koje ne zelimo da mesamo u tu pricu. zato me zanima gde izaci, uopste bilo kakav pametan predlog gde bi mogli da upoznamo neke zanimljive, i takvim avanturicama sklone devojke? :eevil: Primetila sam da je ovde vecina devojka lez, pa ne znam da li sam na pravom mestu, u svakom slucaju svaki savet je dobrodosao...
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Iskreno, za samo traženje seksa, ovaj forum konkretno je loša platforma, jer nije napravljen sa tim ciljem na umu. Nije ovde većina devojaka lez, ima jako puno bi, ali kažem ponovo da nije pogodan sajt za tu nameru.

Jedino što mi pada na pamet je gay-serbia chat, smokva.com (ovo ti ne garantujem, jer pojma nemam nikoga ko je koristio taj sajt) i damebiraju.com (znam devojku koja je našla fantastične kombinacije, mada sada sam otišao, izgleda da su nešto pobrljavili na sajtu i usrali motku, te su od mesare napravili neki pokušaj foruma :shrug: ).

To je sve što ja znam, nadam se da će ti biti od neke pomoći. :sesir:

Puno sreće i play safe. :)
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Što? Šta? To mi je jedna stvar koja mi je pala na pamet. :D

(sad nešto očekujem da sam se provalio, jer je sajt vaki, naki)
By katarinela
[quote="KorvinOdAmbera"]Iskreno, za samo traženje seksa, ovaj forum konkretno je loša platforma, jer nije napravljen sa tim ciljem na umu. Nije ovde većina devojaka lez, ima jako puno bi, ali kažem ponovo da nije pogodan sajt za tu nameru.

Razmume, nije mi ni bila namera da sad ovde na forumu trazim nekoga, mada razumem da je moglo tako da se protumaci. Jednostavno sam se nadala nekoj preporuci za kafic, mesto gde je uvece ok izaci a veca je mogucnost upoznati neku bi devojku nego na drugim mestima, tako nesto, ne znam ni sama... :njuska: sto se ovih sajtova tice, probali smo, ali previse je laznih profila, dokonih muskaraca...

hvala svima na doborodslici :-)
Korisnikov avatar
By Blady
Jeste li vi dobri parcici?
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Mislim da su ti šanse za to vrlo male. :shrug: Jedino prijatelj, prijatelja koji eventualno zna prijateljicu. Ili internet, pa trpi sve paćenike, dok ne nađete nekoga normalnog.
Korisnikov avatar
By Blady
^ Ne znam ni ja sta vi volite :blush:
Korisnikov avatar
By Madonna
znači ja se uklapam, call me maybe
Odma da vas ubedacim - tesko do nikako.
Vecina ljudi je monogamna, bez obzira na seksualnu orijentaciju. Vama treba neko ko je i biseksualan i raspolozen za seks u troje. Sve i da se dogodi da nadjete nekog takvog, tj. takvu, ostaje mogucnost da joj se jednostavno ne dopadnete i da nece nista sa vama. Tako da mislim da je bolje da trazite potencijalnu medju ljudima koji su vam poznati nego u nekom kaficu u kome nikad pre niste bili.
Isto tako, mnoooooogo je lakse da par devojaka pronadje momka za igru, nego da to uradi par musko-zensko.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2499923#p2499923]Wilhelmina napisao:[/url]Odma da vas ubedacim - tesko do nikako.
Vecina ljudi je monogamna, bez obzira na seksualnu orijentaciju. Vama treba neko ko je i biseksualan i raspolozen za seks u troje. Sve i da se dogodi da nadjete nekog takvog, tj. takvu, ostaje mogucnost da joj se jednostavno ne dopadnete i da nece nista sa vama. Tako da mislim da je bolje da trazite potencijalnu medju ljudima koji su vam poznati nego u nekom kaficu u kome nikad pre niste bili.
Isto tako, mnoooooogo je lakse da par devojaka pronadje momka za igru, nego da to uradi par musko-zensko.

samo sam te cekao :D
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
^
pa bi devojke za trojku. ja tamo uvek u prolazu pokupim po jednu i sutradan vratim
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!