Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Dark, šta pričaš, pa venčanje u pravoslavnoj crkvi će biti ključni momenat! I to baš u Hramu Svetog Save, a za tu priliku će Family Sport da izfinansira završenje hrama. Da bi radovi bili gotovi pre roka, biće zadužen naravno Mrkonjić, uz muzičku pratnju negove mu ljube i muze Ane Bekute.
Korisnikov avatar
By sing&dunum
E, ja bas dodjoh da Darku predvidim takav redosled dogadjaja! Sve si ubo, Savo, k'o da si mladencima licno u pasulj gled'o! :sudija:

:smeh:

edit

Dark, sta pricas, kakva obicna!? Duginim ce i Brankov most okicen biti... :wundy:
Korisnikov avatar
By Dark Walker
A, ko će biti lažna mlada? Neka trans persona? Na našim svadbama je lažna mlada uvek muškarac, jelte! Vidite kako se naši običaji od davnina uklapaju u gej kulturu!!!! :rotflmao: :smeh:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
:shok:

Kakva lazna muska mlada u Srbalja?! Prvi put cujem za to! :drama:

:smeh: :smeh:
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Lažna mlada će biti ostavljena Jelena, naravno.

I biće venčanje u hramu, i videće Bog da je dobro i biće mu milo, i narediće da se takvi brakovi sklapaju svuda gde se krst pravoslavni pruža...

And they will live happily ever after :love:
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Istinu zbori Dark Walker, to jeste jedna od tradicija koja se nažalost u današnje vreme jako retko primenjuje...
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Ju!? :shok:
Kakav smrad se oseca oko tih laznjaka, Pakao na Zemlji! :egzorcist: :pop:

:smeh: :smeh:

Nisam imao pojma... :wow:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
E, taman odo' sad na spavanje da sanjam jedno takvo pravo tradicionalno vencanje, gde mozes jos i da se nenadano ovajdis. :wundy: Jos cu i da zavolim srpska vencanja... :giggle:
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Nego, šta bi sa onim klincem, što je zapriosio Novaka, nedavno?
Hoće li biti ta svadba, pa da usput organizujemo i paradu i Noletovu svadbu, o istom trošku? :alexis:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Nista od toga, Novak se nesto neckao, te 'oce vencanje u Monte Karlu, te u BG-u, te u Njujorku, pa, da li samo najblizi ili "moja velika mrsna pravoslavna svadba", i na kraju, klinja ozeni Viktora! :wundy:

Ali, mediji su kolektivno toliko razocarani, da im se nije dalo objavljivati nastavak sage... To ti, daklem, kazem iz odredjenih izvora... :wundy:
Korisnikov avatar
By Dark Walker
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2430488#p2430488]sing&dunum napisao:[/url]Nista od toga, Novak se nesto neckao, te 'oce vencanje u Monte Karlu, te u BG-u, te u Njujorku, pa, da li samo najblizi ili "moja velika mrsna pravoslavna svadba", i na kraju, klinja ozeni Viktora! :wundy:

Ali, mediji su kolektivno toliko razocarani, da im se nije dalo objavljivati nastavak sage... To ti, daklem, kazem iz odredjenih izvora... :wundy:
O, pa mali izgleda puca samo na tenisere. Valjda će ih Filaret venčati u hramu svetog Save. Nadam se da im je Nikolić čestitao. :alexis:
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Singi, si siguran da je to razlog? Ja čuo da je venčanje privremeno odloženo jer je Janko pretio samoubistvom ukoliko se taj dečak omuži Novakom, a ne njim.
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Ja sam čuo da je tata Srđan zapretio time da će ga se odreći preko svih javnih glasila u Monte Karlu i Srbiji, a da mu je mama zapretila da će postaviti minska polja oko kuće da se ne vraća, ako se on i mali uzmu. Mada, njegova braća uveliko spremaju šator za svadbu!!!
Sve u svemu, POKAJTE SE GREŠNICI!!! :pop:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
E, jeste, pretio je Janko, ali ga je aktuelna supruga ucenila, kako sam cuo, da ce izaci u javnost i odati svoj pravi pol (naravno, muzjacki), te da ce Janko pravo u zatvor... Msm, krivicno je delo ozeniti muza, odnosno, praviti se da zenis zenu, a ustvari zenis muza, a to u startu ne moze...ma, shvatas me sta hocu da kazem... :wundy:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Ma, neeeeeeee... NIsta nisi dobro cuo! :shamar:

Tata Srdja je pretio odricanjem ukoliko se ne uzmu i u crkvi! :yes:
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Opet ste dezinformisani... Tata Srđa se bunio jer Novak nije hteo da dozvoli da tatica iskoristi pravo prve bračne noći, koje tati Srđi garantuje privilegiju razdevičavanja tog deteta....
Korisnikov avatar
By Dark Walker
OOOOO GREŠNICI OVO JE PREDUKAZANJE PROPASTI!!! :egzorcist: :pop:
GOREĆETE U PAKLU ZBOG MUŽEŽELSTVA!!! :pop: :pop:
OVO JE GRIJEH MUŽELŽELSTVA U PUNOM JEKU, ČEKA VAZ EGZEKUCIJA!!! :pop: :egzorcist:

:giljotina:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
:smeh:

Vala, mene ne ceka! :durenje: Ja sam svoje grehe okajao u molebanu zednoj zemlji! :ogledalce:
Korisnikov avatar
By deran
o,jeEEEbote,ja mislio to zajebancija-taj molejeban,kad ono stvarno... :wow:

bolje da su zapevali dodole... :srbin:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Ma, jok! Ljudi se 'ladno okupili, iz priloga na TV-u se videlo da je bila puna crkva! :pucaodsmeha:

Sta reci, a ne puci od smeha (kada suze presushe)... :wundy:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!