Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Da li ste bili u prilici u kojoj vam neke važne poruke bivaju saopštene na veoma kratak i nejasan način (imenicom ili glagolom sa tačkom)?
Kakvi ste sa tumačenjem tih poruka?
Reagujete li na njih uopšte, ili ih zanemarujete smatrajući ih pouzdanim znakom zavlačenja ili nejasnoća u glavi te osobe?

Što bi Colorado rekao: diskutujte.
Korisnikov avatar
By Hys.
Ja sam dosadna ko stenica, kod mene to ne prolazi. Lepo pitam/kazem ajd sad molim te objasni sta si tacno hteo/la reci, mogu da dam i opcije svojih tumacenja:

jel si mislio mozda na a ili b ili c ili d ili e

Ako odbija komunikaciju i da objasni sta je hteo/la, onda moze on/a zajedno sa svojom pasivnom agresijom da se tera u tri kurca :sesir:
Korisnikov avatar
By Madonna
^hhahahahahahahaha gavran :')

i slažem se sa hys, takvi mogu da se teraju i u više kurčeva.
Korisnikov avatar
By Madonna
nisam znao da razmenjujemo i saopštavamo jedan drugom važne poruke :blentavi:
Mislio sam konkretno na tvoj način izražavanja, ne na poruke upućene lično meni. :smug:

Mada, da se razumijemo, mislim da u takvom načinu komunikacije nema ništa loše, i ja to često radim. Te "nedorečene" poruke, naročito ako izražavaju nečiji smisao za humor, mogu da djeluju jako simpatično.

A i to kako će djelovati na okolinu mnogo zavisi od intelekta i davaoca i primaoca poruke.
ne volim kada nekoga nesto upitam meni bitno a on odgovori ....nije nikakav problem ovih dana cemo... i sve iscekujem da mi precizira ...a to se ne desava ...pa krecu moja podpitanja...znam i da odustanem pa kazem...ok javim ti ja jos

bio jasan? :lol:
Korisnikov avatar
By blenta
nemam nikakav problem s time
jer moj srednji brat je vrlo specijalan
ne da kratko komunicira nego ne komunicira

nije pricao do 5te godine uopste a ni sad mnogo ne prica ali makar znamo da ume

kao posledicu nije mi neprijatno provoditi vreme sa cudacima tog tipa i pasiv agresivcima
i cesto mi se desava da se ti tipovi lepe uz mene kad se nadju u novom drustvu/okruzenju
jer primecuju da mi nije neprijatan takav vid komunikacije
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
umela bih da tumacim, kad bih htela, ali ne dajem ni po' picke 'ladne vode za to da se cimam
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
Joj, a meni je palo na pmaet sto sam relativno skoro dobila poruku "Trebaju mi pare hitno" :pokazuje: a nije se ni potpisao/la.. (A ja naravno nemam taj broj)
Korisnikov avatar
By bern
između toga da budem manje socially awkward ako pitam šta poruka znači, nego ako pogrešno protumačim poruku - biram prvo. ima li ta rečenica smisla... anyway, tako nekako.
Korisnikov avatar
By gnossienne
Meni kad neko počne da piše kratko i nejasno, mnogo toga postane jasno.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ako mi nešto nije jasno, a pritom mi je bitno (što je redak spoj), ja pitam za pojašnjenje.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!