Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By hulk
kako vama ide druzenje sa osobama istog pola i iste seksualne orijentacije?
meni u najvecem broju slucajeva predje u neko muvanje,svidjanje zaljubljenost...(jednostrano najcesce,nekad sa jedne nekad sa druge strane) i uzasno me frustrira sto ne mogu samo da se druzim :placko:
Korisnikov avatar
By hulk
tema nije otvorena da vio meni govorite sta da radim (ne trebaju mi teta savete)nego me zanima kako to kod vas ide
Korisnikov avatar
By gossip
a nee...taman sam poceo da ti pisem savet :lol: :tetasavetamodeoff:

elem...imam recimo 3 ortaka sa kojima bi stvarno samo ortak mogao da budem...i nikada ne bih mogao drugacije da ih gledam...a verujem da je tako i kod njih....sa njima jednostavno ne postoji rizik da ce emocije preci u nesto vise i sa jedne i sa druge strane :)
Korisnikov avatar
By hulk
:lol: e neces ga saveta!!!
hvala ti na ovom odgovoru :)
Korisnikov avatar
By hulk
MDNA
ma neeeee
nego npr. mi neko bude super onako kao osoba, svidja mi se kako razmislja, kako se ponasa, kakav sistem vrednosti ima itd, ide mi se na kafe, izlazi mi se, razgovara o raznim temama... druzi mi se. a onda ispadne posle nekog vremena da se zaljubi u mene (dobro ovo mi je veci problem,lakse mi je kad se meni neko svidja a nije mi uzvraceno iako mi je i tad bezveze) a meni bude neprijatno jer ne mogu da uzvratim i onda mi ni druzenje i izlasci nisu najprijatniji i to me frustrira sto ne mogu na miru da izadjem na kafu sa nekim i opusteno razgovaram.

ukratko, svi pokusaji druzenja mi propadnu i to mi je bezveze
Korisnikov avatar
By Madonna
poznato mi je to... oh well, shit happens, nađi drugo društvo. a ako si baš toliko neodoljiv onda se druži sa str8 momcima :right:
Korisnikov avatar
By hulk
ralno nisam nego kad se meni svidja neko ko hoce samo da se druzi dozivim to kao odbijanje i nije mi toliko krivo zbog izgubljenog druzenja kao kad je suprotno. nego me smara sto ulozim sebe u izgradnju nekog odnosai onda to sve propadne zato sto se upetljaneka ljubavna zavrzlama bez perspektive i vratim se na 0. mislim ne nalaze se ni super ljudi za druzenje na svakom koraku a meni i druzenje znaci mnogo posto nemam bas prijatelje
Korisnikov avatar
By hulk
ali tema nije tipa 'draga saveta' AAAAAAAAAAAAAAAA
Korisnikov avatar
By Madonna
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2531328#p2531328]hulk napisao:[/url]posto nemam bas prijatelje
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2531328#p2531328]hulk napisao:[/url]posto nemam bas prijatelje

Slika
NEMA PRIJATELJE!!!!!!!!!!!!!!!
Slika

Slika

šalim se dosadno mi, pa dobro, ljudi SAVETUJU NEKE DRUGE LJUDE koji se možda eto pronalaze i možda eto imaju baš takav problem

YOU CANT STOP DRAGE SAVETE :superheroj: :superheroj: :superheroj: :superheroj:
Korisnikov avatar
By Laerem
Vecina mojih odnosa nadilazi formalni okvir s kojim su poceli. Friends turn to lovers, lovers turn to friends, lovers's boyfriends become lovers themselves, other friends crumble down to acquaintances, fade out of my life, etc. Life is a dish best served messy. :D
Korisnikov avatar
By hulk
MDNA
:placko: zao si :placko: :placko: :placko:

:lol:

ne smetaju mi saveti nego mi bzvz da tema bude 'ajde vi umesto mene mislite o meni' vec gledam kako drugi ljudi stoje sa tim i tako :)
Korisnikov avatar
By hulk
bas si me slatko nasmejao tim gifovima :)
Korisnikov avatar
By blenta
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2531313#p2531313]hulk napisao:[/url]kako vama ide druzenje sa osobama istog pola i iste seksualne orijentacije?
meni u najvecem broju slucajeva predje u neko muvanje,svidjanje zaljubljenost...(jednostrano najcesce,nekad sa jedne nekad sa druge strane) i uzasno me frustrira sto ne mogu samo da se druzim :placko:

http://www.gay-serbia.com/forum/viewtop ... 11&t=49907" target="_blank
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2531044#p2531044]blenta napisao:[/url]
....
mislim da postoji kod njih problem u povezivanju sa drugim ljudima
...
te imamo homofobiju koja ima direktnu bezbedonosnu posledicu, i indirektnu koja od pedera pravi manje stabilne licnosti nego sto bi inace bile.
...
druga nuspojava je sto se taj skriveni deo licnosti ispoljava kad je to pogodno
...
kad se ispolji, ispoljava se u mini eksplozijama. strasti, drame, frke, panike, diskrecije itd.
...
nesposobnost da se na eksternu situaciju odgovori standardnim ocekivanim racionalnim odgovorom, nego je odgovor na eksterni stimulus nesto potpuno neocekivano i poprilicno ludo
:cut:
Korisnikov avatar
By antibiotic
ne zaljubljujem se u prijatelje,
barem se to do sada nije desilo.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
ne druzim se sa gay devojkama :jezik: najbolja drugarica mi je str8, njen decko mrzi mene, ja mrzim njega i super nam je. veceras pijemo zajedno i tako :)
Korisnikov avatar
By unic0rn
Pa ako trazhish drugove kitom a ne mozgom, onda nije ni chudo kako ti se to desi.

Imam gej prijatelja i svi oni su aseksualni u mojoj glavi tako da tu nema problema. Sa nekim ko mi se bash svidja, chisto sumnjam da bih umeo/hteo da foliram prijateljski odnos.
Korisnikov avatar
By unic0rn
Naravno da nisu u realnosti, igrom sluchaja ih ne tretiram kao seksualne objekte i to je to.
By Kragi
Mislim da se bilo kakve varnice dese u startu, bar kod mene, sto mi izmedju ostalog omogucava da ljude klasifikujem u friendove i one sa kojima bih hteo nesto. Te price o sexu, ljubavi i sl sranjima posle nekog vremena i u odnosu koji u startu nije bio predisponiran za tako nesto su mi strane. :neznam:
Verovatno bih ispizdeo zesce kad bi me neko koga znam dugo muvao :D
Korisnikov avatar
By unic0rn
Eto, Kragi je to objasnio bolje od mene.
Korisnikov avatar
By hulk
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2531645#p2531645]Kragi napisao:[/url]Mislim da se bilo kakve varnice dese u startu, bar kod mene, sto mi izmedju ostalog omogucava da ljude klasifikujem u friendove i one sa kojima bih hteo nesto. Te price o sexu, ljubavi i sl sranjima posle nekog vremena i u odnosu koji u startu nije bio predisponiran za tako nesto su mi strane. :neznam:
Verovatno bih ispizdeo zesce kad bi me neko koga znam dugo muvao :D
to,ne smara mene kad se kod mene pojave varnice , vec kod drugog. sta znam druzimo se i krene da me muva posle nekog kraceg vremena )nije prijateljstvo,za ove sto misle da govorim o zaljubljivanju u prijatelje)- a ovamo pre kao druzimo se zezamo sve opusteno...ko se ne bi smorio
By Kragi
Pa kad si dobro parce pa bi svi da te kresnu :smeh:
Mislim da to malo zavisi od tebe i stava koji imas u tim odnosima. Takodje mislim da bi morao nekako drugacije da se postavis prema ljudima :D
Korisnikov avatar
By bern
postoje dvije strane priče.

prva, dobra, jeste da su odnosi između gay muškaraca i gay žena složeni i da u tome treba znati uživati i ne shvatati sve tragično. sviđaš se nekom? pa šta? imali ste seks? pa šta. sviša ti se neko ko ne osjeća isto? stisni zube dok ne prođe.

druga, ne tako dobra strana, jeste da gayevi nečesto biraju da se druže samo sa muškarcima koji su im seksualno privlačni. osnosno, ako nisu u nekoj njihovoj napaljivoj kategoriji, ignorišu ih. suviše muževan? nedovoljno muževan? previše mršav za tvoj ukus? suviše nizak? tako da je prvi korak upoznavati ljude raznih profila.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!