Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By antibiotic
Ti heteraćki odnosi u vb su postali predosadni, Treba neki muškarci malo da se povataju da bi postalo zanimljivije (and I don't mean Boban). Barem neke od ženski, iako me to još manje interesuje.
Sa Urošem je barem bilo više mesa za gledanje. :kafa:
Korisnikov avatar
By *deni*
To nećeš dočekati, barem dok Azdojkinju ne uvedu u kuću. A i to bi sve moralo uz prethodni dogovor i plan sa produkcijom i uz debelu novčanu nadoknadu, jer bez šuške ne znam ko bi danas bio spreman javno tako nešto da uradi, osim Azdojkinje, ali i njojzi treba partner, nije interesantno da sama džara džoru pred auditorijumom. Za lepu novčanu nadoknadu bi joj se lako našli partneri za novo, do sada nezapamćeno skandalizovanje javnosti u Srbiji. :yes: Lično bih voleo da se to desi.
Korisnikov avatar
By antibiotic
Mislis da ni Azdojkinja imala pelju? Bolje da ubace Brendona, taj ce za para i za minut slave sve da uradi :yes:
Korisnikov avatar
By *deni*
Pa može, eto, Brendon sa Azdojkinjom da uđe, što da ne, a da sa produkcijom prethodno bude dogovoreno da džaraju džore jedna drugoj pod ćebetom već prve noći u Kući i eto ti skandala i senzacije za celu Srbiju. :yes:
Korisnikov avatar
By *deni*
Ne radi se, derane, o drapanju, već o džaranju džore. A može i drapanje obaška, što da ne...
:yes:
Korisnikov avatar
By deran
apslotno...

elem,boban ima prilično bitchy komentare za maju nikolič,tipa hoće neko da je kresne već jednom,pa kaže da je to horor zadatak... :krezavi:
Korisnikov avatar
By *deni*
Ne znam, meni se samo čini da je on sada još deblji nego što je bio kad je ušao u kuću.
Korisnikov avatar
By deran
ma svi su-ugojio se da sakrije svoje seksi telo (maznuta fora)... :lol:
Korisnikov avatar
By Herald
Nit je lep za gledati, nit je lep za slusati. Mogu da podnesem jedino fem blizanca sa ugasenim zvukom. Po mogucstvu u zelenim pantalonama :D
Korisnikov avatar
By spliff
eno maja plache u ispovedaonici
Korisnikov avatar
By blenta
deni deran anti kloki
eto neka ubace onda predraga azdejkovica i stefana radovica
taman su skoro istog attention naboja
kontam da bi se obrnutom osmozom merdzovali u jedan organizam koji bi krenuo da konzumira kamere i ukucanima lize ocne jabucice
Korisnikov avatar
By Neutron
blenta napisao: taman su skoro istog attention naboja
Pa zbog ovoga. :mete:
Korisnikov avatar
By *deni*
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2529677#p2529677]blenta napisao:[/url]deni deran anti kloki
eto neka ubace onda predraga azdejkovica i stefana radovica
taman su skoro istog attention naboja
Njah, to bi bilo mučno i neprijatno za gledati. Azdojkinji treba neki rasan baja, to bi bilo atraktivno za gledati. Radović nema potencijal da razbukta maštu i strasti kod publike, jer mu seksepil nije jača strana. :ozbiljan: Njegova pojava izaziva neprijatnost.
Korisnikov avatar
By deran
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2529273#p2529273]antibiotic napisao:[/url]Ti heteraćki odnosi u vb su postali predosadni, Treba neki muškarci malo da se povataju da bi postalo zanimljivije (and I don't mean Boban). Barem neke od ženski, iako me to još manje interesuje.
Sa Urošem je barem bilo više mesa za gledanje. :kafa:

pa evo,dovatile se... :lol:

nevena počupala i udarila sindi:

http://www.scandal.rs/ekskluzivno-neven ... ila-sindi/" target="_blank
Korisnikov avatar
By Clockwork Orange
a jeste li videli kako je Slavko izdrkao sinoc. i taman sto je zavrsio dolazi siroti Topic u krevet, a ovaj odlazi da se opere :S
Korisnikov avatar
By spliff
ova sindi je nevidjena kuchka
i seljana na kvadrat
a stalno pominje neki beograd...
  • 1
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 30
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!