Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Clockwork Orange
Od kad je boban usao u vb kontam kako me podseca na uncle festera iz adams family, i maja volk mu upravo sad dodeli tu ulogu.
By Simor
"Od ulaska Vendi u kuću svašta se izdešavalo. Strah, suze i smeh obeležili su prethodnu noć. Vendi je pričala o utiscima, atmosferi, ukućanima, ali i o strahovima...

... Pored Ave, i Boban joj je takođe simpatičan. Zamerila je jedino to što je malo uplašen i ukočen, ali je istakla da voli taj muško-ženski senzibilitet kod njega, jer inače ne voli alfa mužjake, pa joj prijaju ljudi koji imaju tu “žensku senzualnost”. “On je senzualan čovek”, rekla je Vendi za Bobana.

... I sebe je uvrstila među lepotice, tvrdeći kako može da bude i Mis i Mister, zbog toga što je ona i žena i muškarac."

http://www.b92.net/velikibrat/vesti.php ... _id=701428" target="_blank

:klap:

I posle kažu da mainstream entertainment emisije ne mogu da promovišu queer teoriju.

:petra:
Korisnikov avatar
By Neutron
Po onome sto kaze B92 portal, Maja je mirna kao bubica od jurtros, i izbegava Vendi, nadam se da ce u toku dana izbiti neko prepucavanje izmedju njih dve. :awesome:
Korisnikov avatar
By Dark Walker

- Da li je po tvom mišljenju Uroš džentlmen?
- Da, ali samo prema onome koga može da shvati! A, to je ta mala amplituda, znači postoje ljudi koji žive u maloj amplitudi i ljudi koji žive u široj, većoj, to je komparacija. On živi u toj nekoj maloj amplitudi barem ovde, moj nos me nikad nije prevario, takođe ni oko i mislim da on sebi treba da pronađe, i pronašao je sličnu osobu, njegove širine doduše ne i dužine, i on tu, u tome bazenu, treba da pliva!

:radosnice:

<3
Korisnikov avatar
By gnossienne
Ok mi je Vendi sad za sad. Sviđa mi se kako se postavila prema Avi.
Korisnikov avatar
By gossip
to sto su zeljko i zarko blizanci ne znaci da trebaju da dele glasove
they are not the same person -.-
trebaju za svakog glasovi da idu posebno
Korisnikov avatar
By gossip
^
^
kako mene taj uros iritira...nadam se da ce vendi da mu objasni par stvari :D
Korisnikov avatar
By antibiotic
Ja bih prvo izbacio onog Slavka, pristojniji je od vecina tamo, ali je nacionalista da umres, i to nacionalista gastarbajter iz crne gore.
Korisnikov avatar
By hulk
"- Mi znamo šta voliš da stavljaš u usta - rekla je pevačica." :lol:

a one tri ugazile miševe :drama: i posle kao ovi iz produkcije "nije im ništa samo malo ošamućeni" :lol:
By urke145
Onaj Uros je jedno takvo istripovano djubre da to nije normalno. Klasican folirant. Imao sam prilike da upoznam tu sortu zvanu "beogradski batica iz kruga dvojke". To je meni najodvratnija grupa ljudi, glume smekere, a svaki od njih bi prodao druga i prijatelja, a da ne trepne... smece obicno.

Jedino sto ima veliku guzicu pa mislim da bi valjalo da ga odradi neki kuronja sa velikom alatkom, bio bi miran kao bubica i ne bi glumio ludilo :lol:
Korisnikov avatar
By Madonna
u mamu joj jebem, kako bi je ja sravnio s podom pa makar me tukli posle danima
Korisnikov avatar
By ultraviolet
šta su to ganglije jesu to mošnice imaš li ti bobane mošnice :radosnice:
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 30
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!