Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By bern
biti bliže... bliže. i još bliže...? pa još malo bliže. onako baš baš blizu...?
Korisnikov avatar
By zdravomyslov
Јер мислим да могу да понудим мужкарцу. Али у овом тренутку сумњам да ћу имати прилику да то испуним.
Korisnikov avatar
By Blady
Toliko sam se izgubila medju odgovorima, da ne znam sta sam htela napisati..
By Aven
Jedini pravi motiv je onaj osjećaj kad sam apsolutno oslobođena svake racionalizacije i vaganja je li to dobro za mene ili nije i što će biti AKO...već samo uživam u svakom trenutku s tom osobom (uz nezaobilazne leptiriće).

Oni odnosi u koje sam previše ulazila s glavom niti su potrajali niti su ostavili neki utisak na mene.
Korisnikov avatar
By Mage
Evo bas razmisljam opet i mislim da je u pitanju ta neka potreba za dodirom, neznoscu, bliskosti, i intimnosti. To bi bio kao neki pocetni motiv, dok jos nisam upoznao osobu. Posle dolaze drugi, daleko vazniji, motivi na scenu.
Korisnikov avatar
By Hys.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2524799#p2524799]Mage napisao:[/url]Evo bas razmisljam opet i mislim da je u pitanju ta neka potreba za dodirom, neznoscu, bliskosti, i intimnosti. To bi bio kao neki pocetni motiv, dok jos nisam upoznao osobu. Posle dolaze drugi, daleko vazniji, motivi na scenu.

Tako je bilo kada sam bila bas bas mnogoooo mladja, ali odavno se prvo sa nekim vidjam i seksam pre nego sto udjem u vezu=prodiskutujem o tome kakav zelimo da bude nas odnos i sta je ok a sta nije ok u istom tako da kada se to i konacno desi spontano, tada zaista kao motiv jedino ostaje ljubav.
Korisnikov avatar
By Madonna
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2524806#p2524806]Hys. napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2524799#p2524799]Mage napisao:[/url]Evo bas razmisljam opet i mislim da je u pitanju ta neka potreba za dodirom, neznoscu, bliskosti, i intimnosti. To bi bio kao neki pocetni motiv, dok jos nisam upoznao osobu. Posle dolaze drugi, daleko vazniji, motivi na scenu.

Tako je bilo kada sam bila bas bas mnogoooo mladja, ali odavno se prvo sa nekim vidjam i seksam pre nego sto udjem u vezu=prodiskutujem o tome kakav zelimo da bude nas odnos i sta je ok a sta nije ok u istom tako da kada se to i konacno desi spontano, tada zaista kao motiv jedino ostaje ljubav.
a to dok ste se viđali i seksali nije veza? veza počne kad kažete ''okej počinje nam veza tri četiri sad!''?
Korisnikov avatar
By Hys.
Jeste, bas tako.

Sirijusli, jel bi mogao bukvalnije da shvatis?

I btw, to sto se sa nekim vidjas i jebes, pa makar i imali o cemu da pricate, pa makar i da ti je osoba mnogo draga i prijatna, cak i da se zaljubite - naravno da ne mora da bude ono sto za mene biva ozbiljna veza. Moze da bude jako lep, ozbiljan odnos. Moze da preraste u vezu.

Lm, lepo sam napisala KONACNO DESI SPONTANO. Jedan od razloga sto volim da se sa nekim prvo vidjam jeste sto ne volim da silujem stvarnost. Ono, nismo deca pa da moramo da budemo u vezi da bi nekog bolje upoznali i/ili imali seks.

Ovo sto sam pomenula diskutovanje, to se odnosi na to da cemo u nekom momentu zeleti da popricamo, ako to postaje veza i postoje ozbiljna osecanja, o tome kakav odnos nam prija, znas ono da li je ok spavati sa drugim ljudima i kada itd. Da ne bude nesporazuma.

Mada, svoje vidjenje toga poslednjih godina uputim na pocetku bilo kakvog odnosa :lol: Al dobro, sve je sklono izmenama i dopunama, spremna sam za kompromis :)

I postoji tu jos mnogo stvari...ali najbitnija je da se stvari odvijaju prirodno, da niko nikoga ne pritiska, da se svakome daje prostor da raste. I da ljudi sami odluce i osete kada zele da se posvete nekome/necemu.
Korisnikov avatar
By Madonna
znači veza je samo kad je ozbiljna :lol:

nismo deca :roll: sorry gospođo
vi već jeste u vezi, ne znam zašto je strašno to uvideti, niti zašto to predstavlja nekakvu OBAVEZU
sve je stvar dogovora..
nisam ja ništa BUKVALNO shvatio, već onako kako piše. ti si napisala to a ne ja. za tebe nije veza, kul, za mene jeste, veza koja će postati ozbiljnija ili ne, nakon što se stvari odviju prirodno i spontano.. što je nešto sasvim normalno, ne razumem čemu naglašavanje
Korisnikov avatar
By Hys.
Ladno si prevrnuo ocima i reko mi gospodjo :lol:

I da, moguce je da ja nesto zovem vezom tek kada su u pitanju ozbiljna osecanja. Sto ne znaci da ne mogu da se lepo dejtam. E da - to je taj izraz - pre toga dejtam tu osobu.

Uopste meni nije strasno da bilo sta uvidim. Ja to drugacije osecam, dozivljavam, ok? I ne plasim se nit obaveza nit bliskosti, naprotiv. Mislim da ne razumes sta hocu da kazem, i to je ok.

Naglasavanje je bas zbog ovog sto sam pomenula decu, misleci na to da kad smo bili klinci bilo je ono da, da bi bio sa nekim, morate "da podjete" sto je sada kada smo odrasli cesto "da budete u vezi"

Znaci, cesto ljudi ulaze u nesto sto nazivaju vezom, i sto je skroz ok, ali ja to vezom ne nazivam dok nema ljubavi. Eto, zbog toga naglasavanje. Mage je naveo neke od motiva, bliskost, dodir, itd, i ono sto pokusavam da objasnim je da ja ne moram da udjem u vezu da bih to imala, niti bilo ko od nas.
Korisnikov avatar
By Laerem
Egzistencijalni ocaj, internalizirana ocekivanja drugih, osjecaj da pocinjes voditi ljubav sam sa sobom, strah od samoga sebe, strah od sebe samoga u samoci, ideja da te netko drugi moze spasiti od samoga sebe, napadi patetike nakon previse hedonizma, "a fresh start", ideja da forma zajednistva moze sublimirati mesnatu gnjecavost ljudske nutrine u nesto sto malo manje smrdi po truleži, ženska histerija, potreba da imas ljudski fashion accessory, vrtoglavica slobode i, well... ljubav. :)
Korisnikov avatar
By Madonna
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2524851#p2524851]Hys. napisao:[/url]
sorry, nisam hteo da zvučim bitchy kao što sad sebi zvučim kad pročitam šta sam napisao
elem, ti to dejtanje nazivaš tako, ja ovako, neka vrsta veze (drugarsko seksualna whatever) je u pitanju :grin: nije ni bitno uostalom, sve je stvar ugla posmatranja

meni motiv za ulazak u vezu ne mož da bude ljubav pa da ga jebeš. eventualno motiv za ostanak u vezi :lol:
By sweetmelon
Nikad nisam o tome razmisljala,ali za poslednju vezu mogu da kazem da je motiv bila najnespretnije spremljena vecera ikad, koja je istvremeno i bila najukusnija u mom zivotu,jer je imala najlepsi zacin :)....nju...i motiv je bio to sto je imala odgovore na pitanja koja nisam jos ni uspela da postavim:),sto je njen osmeh zacarao moj svet,i sto bih i tada znala sta bi rekla ako bi ikada ovo procitala,jer kao da se poznajemo oduvek...vise nemam motiva za ulazak u vezu,samo zelju da u istoj ostanem :)
By barni
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2525027#p2525027]sweetmelon napisao:[/url]Nikad nisam o tome razmisljala,ali za poslednju vezu mogu da kazem da je motiv bila najnespretnije spremljena vecera ikad, koja je istvremeno i bila najukusnija u mom zivotu,jer je imala najlepsi zacin :)....nju...i motiv je bio to sto je imala odgovore na pitanja koja nisam jos ni uspela da postavim:),sto je njen osmeh zacarao moj svet,i sto bih i tada znala sta bi rekla ako bi ikada ovo procitala,jer kao da se poznajemo oduvek...vise nemam motiva za ulazak u vezu,samo zelju da u istoj ostanem :)
tako to rade devojke :klap:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Nisam očekivao smislenu temu u svojoj prvoj godini foruma... prijatno sam iznenađen. Mada me blam ostalih postova u temi.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!