Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Braveheart
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2524334#p2524334]Dr_Shortbus napisao:[/url]Taj gard pedera prema feminiziranosti je direktna posljedica nedovoljno razvijene svijesti o svojoj, i seksualnosti uopšte. Lična i globalna autohomofobija i homofobija takođe utiču na "femfobiju" kod homića.
Otprilike to ide ovako:"Hajde, možda je ok biti gay ali fem gej...FUJ!" Slično kao i stav homofoba prema pederima i lezbama, pederi su odvratni i bolesni ali lezbe mogu proći("Kada bi me djevojka prevarila sa drugom djevojkom oprostio bih joj, jer pobogu, to i nije prevara...")... :lood:
Da i ja mislim tako nesto. A to sam sa prevarom cesto cula da se prica,kao momci kazu da im ne bi smetalo da ih devojka prevari ako je sa ribom. I zato sam uvek htela da isprobam to na nekom decku cisto fore radi da mu vidim reakciju. :badangel: al dzabe kad me jos ni jedan nije privukao,tako da mi propade sala. :lol:
Korisnikov avatar
By Delete
U velikoj rezoluciji. :D Ne mora biti jedna, moze i vise. :lol:
Korisnikov avatar
By haemoglobin
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2524485#p2524485]*deni* napisao:[/url]Pa zato što čoveka u velikoj meri određuju i spoljni elementi - pripadnost familiji, naselju, okrugu, gradu, zatim posao koji obavlja.
Džaba što je neko, recimo, rođeni glumac u duši, ako u praksi radi u hemijskoj laboratoriji kao laborant, ili u kancelariji kao knjiška mastiljara.
Što je veći nesklad između unutrašnjeg doživljaja i spoljnih uslova, veće su i šanse da čoveku koža postane tesna i da ne voli sebe. Kako da voli sebe neki autohomofobični peder, sin jedinac, koji je oduvek smatran za porodičnu uzdanicu, naslednika, koji će biti mrak za sve devojke u kraju itd. ? A on peder.
Njega guši i zaptiva u duši ta njegova pederastija, jer ona predstavlja propast za čitav njegov izgrađeni i projektovani, nametnuti identitet.
takvima po rivotril
Korisnikov avatar
By Laerem
Fem i nefem su figure gestikulacije i neverbalne komunikacije koje su potpuno arbitrarne. Izmišljene su jedino i iskljucivo za segregaciju i tlačenje žena kroz simboličko formaliziranje spolne razlike, a posljedično su pridonijele i inhibiciji muškaraca što se tiče njihovih tijela. Ljudi koji u potpunosti odgovaraju tim figurama, bez obzira na spol, u 99% slučajeva nisu svjesni da se tako ponašaju jer su internalizirali društvene kodove, tj. misle da drugima ti kodovi dolaze prirodno, što pak drugi misle za prve, i onda se svi konformiraju tim kodovima, jer osjećaju pritisak tuđeg očekivanja da se realiziraju u ulozi za koju misle da dolazi od drugog, iako ta očekivanja, pravila, kodovi postoje samo na spektralnoj razini, tj. ne postoje osim kao naša zajednička iluzija. Ljudi koji to ne kuže su glupi i jadni. Macho muškarci uglavnom djeluju kao isforsirane gorile, a femme žene kao smiješne guske. S tim što postoji i malo kompleksniji nivo, ali ništa manje tragikomičan, pa tako imamo arhetipne gej muškarce koje se ponašaju kao glupe, histerične žene, i lezbijke koje furaju vulgarna kamiondžija stil, što je opet oblik konformizma, samo drugostupanjskog, u kojem reproduciramo najgore seksističke figure jer je to jedini način da "nađemo svoje mjesto". U tome naravno nema ništa subverzivno.

Moj osobni odnos prema vlastitom tijelu je potpuno autoerotičan, i dokle god ja sam sebe želim povaliti, boli me kurac kako to izgleda na van. Uglavnom se puno izvijam i prenemažem, i djelujem kao neki blago feminizirani kauboj pun djetinjaste prpošnosti. Međutim to je moje riješenje, bazirano isključivo na seksualnom samoljublju kroz prizmu postmodernog ironiziranja Cary Grant elegancije, sa primjesom devil-may-care facijalnih ekspresija i žličicom ne-shvaćam-ozbiljno-to-što-mi-pričaš-ali-bi-te-i-dalje-kresnuo šmeka, ali ako me se dovoljno promatra, može se vidjeti i substratum nesigurnosti i ukočenosti iz koje je izrasla sva ta performativna pompa mog tijela.

Yeah, I guess I think about me a lot. :D
Korisnikov avatar
By Dirrty
Nismo li o ovome već raspravljali negde (možda čak i u više tema, mada sam siguran da već postoji posebna tema za to)?!
Korisnikov avatar
By Vel boy
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2525821#p2525821]Laerem napisao:[/url]Fem i nefem su figure gestikulacije i neverbalne komunikacije koje su potpuno arbitrarne. Izmišljene su jedino i iskljucivo za segregaciju i tlačenje žena kroz simboličko formaliziranje spolne razlike, a posljedično su pridonijele i inhibiciji muškaraca što se tiče njihovih tijela. Ljudi koji u potpunosti odgovaraju tim figurama, bez obzira na spol, u 99% slučajeva nisu svjesni da se tako ponašaju jer su internalizirali društvene kodove, tj. misle da drugima ti kodovi dolaze prirodno, što pak drugi misle za prve, i onda se svi konformiraju tim kodovima, jer osjećaju pritisak tuđeg očekivanja da se realiziraju u ulozi za koju misle da dolazi od drugog, iako ta očekivanja, pravila, kodovi postoje samo na spektralnoj razini, tj. ne postoje osim kao naša zajednička iluzija. Ljudi koji to ne kuže su glupi i jadni. Macho muškarci uglavnom djeluju kao isforsirane gorile, a femme žene kao smiješne guske. S tim što postoji i malo kompleksniji nivo, ali ništa manje tragikomičan, pa tako imamo arhetipne gej muškarce koje se ponašaju kao glupe, histerične žene, i lezbijke koje furaju vulgarna kamiondžija stil, što je opet oblik konformizma, samo drugostupanjskog, u kojem reproduciramo najgore seksističke figure jer je to jedini način da "nađemo svoje mjesto". U tome naravno nema ništa subverzivno.
:up:

[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2525821#p2525821]Laerem napisao:[/url]
Moj osobni odnos prema vlastitom tijelu je potpuno autoerotičan, i dokle god ja sam sebe želim povaliti, boli me kurac kako to izgleda na van. ..... djelujem kao neki blago feminizirani kauboj pun djetinjaste prpošnosti.
ovo. me :yes:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2525821#p2525821]Laerem napisao:[/url]
.... sa primjesom devil-may-care facijalnih ekspresija i žličicom ne-shvaćam-ozbiljno-to-što-mi-pričaš-ali-bi-te-i-dalje-kresnuo šmeka, ali ako me se dovoljno promatra, može se vidjeti i substratum nesigurnosti i ukočenosti iz koje je izrasla sva ta performativna pompa mog tijela.

Yeah, I guess I think about me a lot. :D
also. me.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Vrlo zdrav odnos prema sebi, a posledično i drugima... tako nestandardno za pedera :zev2:
By neobavesten
ovo opet postaje urnebesno
jesinisamnisijesamtisirekaoalinisamtakomislionetisirekaoalisitimislio .................
onimeneopetmaltretirajuimamaoninecedaseigrajusamnom
Korisnikov avatar
By Vel boy
neobavesteni, ti neshto prizivash? :pickme:
ako ja, josh uvek, tolerishem d/s s/d igrice sve dok ih, ponavljam, sve dok ih, tolerishem, - nema, josh uvek, razloga padati u paniku ni u pretpostavke da ce se virus aktivirati :lol:
sigurno, ukoliko igracha ne postane iplacha...... a ja kao drazestan i sramezljiv :sweet: se nadam da igracha ipak nece postati iplacha. :misli: dochim, jeste istina da to ne zavisi od mene ..... :)
By space_oddity
Vidim da se ovde uglavnom diskutuje o fem muškarcima, ali meni se čini da je i za devojke, u određenim krugovima (ne-hetero, antipatrijarhalnim uglavnom), nepoželjno biti fem.

"Rejecting femininity is seen as a cool and radical thing to do. Femme-ness is consequently labeled conformist and unimportant. According to this logic, femmes are eye candy, but we don’t really have anything interesting to say. In case there was any doubt about this, let me clarify: just because I wear makeup and heels does not mean I’m brainless, unaware of my actions, and unwittingly conforming to patriarchal expectations. I have not failed to deconstruct my internalized whatever-the-fuck. I am not waiting for you, oh great masculine-of-center queer person to save me by showing me the error of my ways."
Korisnikov avatar
By deran
u ovoj temi se nekoliko puta spominje,da kažem preovlađuje reč blago što je vrlo rastegljiv pojam... :awesome:

elem,meni se dopao bobanov vic o razlici između pedera i čajnika... :lol:
Korisnikov avatar
By Hys.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2524526#p2524526]mean95 napisao:[/url]svidja ti se neka osoba jer ti se jednostavno svidela a ne odmah se ogranicavati na odredjene grupacije..to je, po meni, glupo..
Naravno da ne treba, ali postoji nesto sto se zove ukus kao i rodno-seksualne preferencije.

Ako se meni nikad nije zaista dopala devojka koja nije butch, onda mogu da iskustveno zakljucim kakva me "grupacija" privlaci.

A sto se tice teme, denika je objasnio to ok :)
Korisnikov avatar
By No_Stress
Ne smemo zaboraviti da je na tim istim profilima gomila ljudi ozenjeno ili momci u vezama, pa ako ce da se "druze sa ortacima" onda im treba neko nefem, logicno.
Korisnikov avatar
By antibiotic
^ nefem i diskrecija su uobrazilja pederske seksualne fantazije, nije to samo strah od heteropatrijarhata,tj. strah "da ne budu otkriveni". Ljude prosto lozi da se jebu u tajnosti i da tu postoji neka doza rizika, to je navlakusa, kao kocka, zbog toga aktivisti i nisu posebno omiljeni medju pederima, jer oni ne daju, vec oduzimaju.
By Paris
Ja sam mislila da se pitas za devojke...posto neke koje sam u proslosti upoznala se izuzetno trude da ubiju bilo sta zensko u sebi..
Korisnikov avatar
By Anhedonie
A kako se to ubija zensko u sebi? :nerd: seces sise i guras slamcicu u picku? :nerd:
By Paris
Pa moguce da neke i to rade (lol), ali vise sam mislila na odbacivanje svega sto je zensko i pokusaj da se prihvati sve to je musko narocito pokreti, ponasanje, frizura, odeca, govor, gestikulacija, razmisljanje...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!