Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
A Vesna Jugović? Nju ne pominjete.
By Simor
Odbijam više da se svrstavam. Meni je svaki dan neko drugi simpatičan, a onaj ko mi je bio simpatičan postane odvratan. Jedino mi Maja Nikolić konstantno ide na piiiiiiiiiip.

:ples:

Još me jedino Boban nije razočarao; skroz je simpa i fin. :comingout:
By Simor
Btw, idu mi na kurac na B92 sa onom, 100x tokom pregleda ponovljenom, reklamom za onu trashy hrvatsku sapunjaru.
Korisnikov avatar
By Dr_Shortbus
I ode VB u kurac poslije samo 4 dana.
Pod jedan: produkcija stalno pravi nekakvu debilnu cenzuru tona koja nevjerovatno iritira slušni aparat, navodno zbog psovki. Pa to do sada nikada nisu praktikovali! :pljuje:
Pod dva: Onog Petrućija bih eutanizirao gumenim maljem da riješim čovjeka muka, majke mi! :tuc: Čovjek je toliko odvratno dosadan da je to neizdrživo, kao lignja neka! :regan:

O upravnici željeznica i onom siledžiji njezinom govnarskom ništa pozitivno. :pljuje:

A tek je počelo.

Razmišljam da odustanem od gledanja. Mi pored ekrana barem nemamo šta da izgubimo. :)

Edit: Najnovija informacija je da ukućani prave pakt protiv monstruma iz srpskih željeznica! :pervert:
Korisnikov avatar
By gnossienne
Boban mi se sviđa. Skroz je ok.

Ali favorit mi je Ava.
Korisnikov avatar
By Mars
"Prljav stil života u Parizu".

E budalo nenormalna.
Korisnikov avatar
By Dr_Shortbus
Uroš je maloprije toliko izvrijeđao Avu! Ženomrzac i ološ! :pljuje:
A ona jadna ne zna kuda bi, izašla bi iz kombija a ne bi da odustane. Još su ubacili Petrućija s njima. Ava traži bilo kakvu utjehu i zaštitu od siledžije a Petrući samo priča neke nebuloze. Senilan čovjek, šta li je? :qqlele:
Korisnikov avatar
By Clockwork Orange
U istom tom rijalitiju koji vodi bivša od vlasnika, našli su se blizanci koji do sada nisu bili poznati našoj javnosti, ali se računaju kao VIPovci jer su jednom već učestvovali u istom takvom rijalitiju, samo u državi u kojoj su odrasli. Inače, jedan od njih dvojice (onaj malo atraktivniji) je naklonjen istom polu i kažu da je među gejevima apsolutno najveći zavodnik, da je gomila njih "preko" odlepila za njim zbog umeća koje rado prikazuje. Tako, plaćaju mu da se pojavi na gej žrkama, nešto viša tarifa se plaća da im igra, a ako misle da se on i skine, moraju dobro da odreše kesu. Ali, ne žale novca, pa je prilično profitirao nakon što je izašao iz ovog rijalitija (više nego Sisaja kod nas). Drugi brat (onaj koji nosi naočare), pak, veoma voli žene. Bukvalno naskače na sve živo, pa je par puta dobio žestoke batine jer se petljao tamo gde nije smeo. U jednom danu umeo je da privede i po nekoliko njih neke čak u isto vreme, jer je želeo maksimalno da iskoristi popularnost. Kažu da nije gadljiv ni na muškare, ako za to dobije novčanu nadoknadu. Inače, braća su zaljubljenici u dobar provod i sve što uz to ide, pa su gomilu novca potrošili na alkohol, ali i na beli prah, koji im je omiljena zanimacija.
Naravno, ne smemo propustiti ni to da se već prve večeri desila "akcija". Tupa se odmah bacila u promet, pa je dohvatila ovog koji je ušao sa ubeđenjem da je Faca, inače su istog intelektualnog nivoa. Nakon ovog ručnog rada i najbržeg seksa na svetu, možemo očekivati "slučajna" ispadanja grudi i minimum 3 "pomeranja jorgana", na koje se ova starleta obavezala pre ulaska u kuću. Za taj angažman već je uzela oko 500.000 dinara, a isto toliko će dobiti i pri izlasku, po obavljenom poslu (a očekuje se da će se zadržati do samog kraja) dakle, za milionče nema šta neće uraditi. Inače, zanimljivo je da Tupu (baš kao i njenu "seksi" koleginicu iz onog drugog rijalitija) podvodi otac. Nakon što je propao lanac elitne prostitucije u kom je bila "angažovana", on je preuzeo njenu "karijeru" i klijente. Pa tako, osim što je vodi da se slika za muške magazine gola (i sve vreme je na snimanju, govori joj kako da se namesti, šta da izbaci), i osim što ju je nagovorio da u gaćama i halterima uđe u ovaj rijaliti, ugovara kada i koga njegova mezimica opslužuje. A već je poznato da joj je majka (zajedno sa tadašnjim dečkom) pomagala da izmuze novac od profesora na fakultetu tako što mu je najpre slala lascivne poruke, pa mu onda pretila da će ga optužiti za seksualno uznemiravanje zbog čega je čak i bila uhapšena. Idealna porodica, majka i otac pravi uzori, pa nije se ni moglo očekivati da će im ćerka dobiti Nobelovu nagradu, iako njen otac to predlaže.
A kad smo se već dohvatili Face, da otkrijemo nešto i o njemu. Naime, dečko žestoko tripuje da je krimos sa Dorćola. Onoj nesrećnici iz pevačkog rijalitija (kojoj je tetka supruga glave najbogatije dinastije kod nas, pod nazivom Dva mladeža tri padeža) prodao je priču kako je divan, bajan, dok je ona bila u žiži javnosti grebao se za njenu popularnost, svuda je išao sa njom nakon što je ispala, ne bi li ga neko uslikao, davali izjave za medije kako su jedno u drugom našli srodne duše čak se medijima predstavljao i kao njen menadžer, jer je želeo da joj vodi karijeru i sve to za samo nekoliko meseci veze. I isto veče kada je ušao u rijaliti završio je u krevetu sa Tupom, što pokazuje da je očigledno čovek bez kriterijuma. Od sramote, njegova prevarena ljuba pustila je priču kako su pre skoro mesec dana raskinuli iako su poslednji intervju zajedno dali pre svega nekoliko dana. Naravno, ovo nije prvi put da je prevario svoju devojku osim što je muvao sve redom, pa čak i Italijanku, dobru drugaricu njegove devojke iz rijalitija kada su ušli u karantin, veče pred početak rijalitija u njegovoj sobi završila je Otrov, koja mu je s vrata raskopčala šlic i bacila se na njega. Već je vama pričala Gossipica da je Otrov poznata po tome da voli seks više nego bilo šta drugo, pa kada joj dođe, samo uđe u kafić i konobaru da broj, ili smara ljude i zove ih na seks, ali sve je manje zainteresovanih.Pred početak ova dva rijalitija Otrov se nudila svima i pokušavala da izvuče što bolju cifru, jer finansijski užasno stoji i bukvalno joj je ovo jedini izvor prihoda. Tako, veću ponudu je dobila od ovog rijalitija i tu je i završila. Zbog teškog finansijskog stanja Otrov se čak pustila i u promet, pa je opsluživala one ruske "partnere" dok su bili ovde na pregovorima, ali od toga slabe vajde. Sada je rešila da zavede nekog oženjenog a bogatog, kako je ne bi smarao i ometao u traženju zanimacije sa strane, a da ima stalni izvor prihoda. Još samo da nađe nekog koji hoće.
Korisnikov avatar
By Dr_Shortbus
Jako interesantan tekst. :)

Sa mnom je npr. problem što sam pacifista plus naivan. Pa iako sam se zarekao da neću više gledati rijaliti emisije, opet sam pogazio svoju riječ.
I onda očekujem da se svi tamo vole i slažu, maze i paze, mir u svijetu, lijek od raka i side da pronađu... :usamljen:

Ne znam šta je to toliko senzacionalno u ovim informacijama o blizancima iznesenim u tekstu. Možda je našem smrdljivom mentalitetu zanimljivo što je neko peder ili biseksualac, što je promiskuitet ili šmrče koku...Ovi momci iz Francuske barem imaju dobru dušu za razliku od mnogih čestitih i pristojnih vršnjaka sa brdovitog Balkana koji čitaju ove tekstove i omalovažavajući osobe o kojima se piše misle da su oni Bogom dani ili možda ove "talentovane" novinarske ćurke koja piše tekst. Ja lično nikada ne bih mogao da pišem takve stvari, pa ni o ljudima kao što je Maja Nikolić. Radije ću da prenosim kutije i vreće pirinča u supermarketima nego da na taj način zarađujem za život.
Uvijek sam dijelio ljudska bića samo na dobra i loša, nadam se da će tako i ostati.

A ovaj VB i nije toliko loš, onaj ko želi, može mnogo toga da nauči o životu i ljudima.
Korisnikov avatar
By Delete
Jbt, gledala sam kako je Uros najstrasnije izvredjao Avu i psovao joj najstrasnije...a nema tih para zbog kojih bih se iskontrolisala refleks da ga petom ne zviznem u poganu njusku.
Koliko god takve scene podizu gledanost, mislim da nije korektno.
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Ovaj Uroš nije baš klinički čitav. Bilmez. Sad videh kako preti batinama jednom od blizanaca.
Nadam se da će leteti iz kuće što je pre moguće. :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Dr_Shortbus
Maja Volk je fantastična žena! Ona pjeva, svira, piše pjesme, fantastična je zabavljačica... :cheer:
Pored toga svega zrači nekakvom smirujućom, pozitivnom energijom. :love:
Korisnikov avatar
By Dark Walker
^
Apsolutno se slažem sa tobom. Skroz mi je gotivna. :love:

Mada, Sindi i Soraja su mi donekle pozitivno iznenađenje u svemu tome. Očekivao sam drugačije ponašanje od njih. :misli:
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 30
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!