Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Kakve zene volite sto se tice godina?

10-15 godina mladje
7
5%
Mojih godina
86
67%
10-15 godina starije
35
27%
Korisnikov avatar
By *Sandra*
ne diraj nista :D!

sta nisi puno presla? kilometara? to je skroz ok :D
Korisnikov avatar
By maka
30+
40-

naravno, uvek ima izuzetaka.
Korisnikov avatar
By nsc
meni godine nisu bitne, samo da voli i da ume da kuva i da pegla
Korisnikov avatar
By nsc
ma ja nikad nisam mario za te podele, samo dok ima i za u se i na se i podase
Korisnikov avatar
By Azdaja
uvek sam volela starije...pa zavrsila u vezi sa 10god mladjom od sebe :lol:
One koje mi fizički i psihički ne ostavljaju dojam mame, bake ili djeteta.

Otprilike bi taj raspon obuhvaćao do max. 10 godina starije i max. 8 godina mlađe od mene,
al' sve ovisi o tome kako žena nosi svoje godine.
Korisnikov avatar
By Hys.
Bila sam u vezi sa zenom koja je 18 godina starija od mene, sto govori da je zaista bitno kada se upoznate...Hocu reci, nisam imala 14 godina kada sam je upoznala, koliko bih imala da je ona imala godine koje imam ja sada.

Btw, ovo je sa moje strane zahtevalo visu matematiku :kesa:
Korisnikov avatar
By mitrandir
Što se žena tiče, najvise volim muškarce. Mlađe. Volim i Ultraviolet <3
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2525020#p2525020]Hys. napisao:[/url]Bila sam u vezi sa zenom koja je 18 godina starija od mene, sto govori da je zaista bitno kada se upoznate...Hocu reci, nisam imala 14 godina kada sam je upoznala, koliko bih imala da je ona imala godine koje imam ja sada.

Btw, ovo je sa moje strane zahtevalo visu matematiku :kesa:
A kako bi ti bilo da se sada desi obrnuta situacija?
:smirk:

Ont:
Mislim da sam vec pisala na temi.
Korisnikov avatar
By Hys.
Pa kazem, da se desilo u godinama koje ja imam sada to bi znacilo da mi se dopadne devojcica od 14 godina.

Ali ako mislis, da imam godine koje je ona imala, 44, a cura 26? Iskreno...ne znam. Drugacije je. Prvo, femice su daleko zrelije :D, tako da mojih 26 je bilo njenih 44 :lol: Drugo - plasim se da bi ja u 44 bila na dosta drugacijem putu od neke decke koja ima 26 godina i jos mozda nije pocela ni da radi; nadam se do tada cu imati i decu, jos vise radnog iskustva, imacu odredjene obaveze i odgovornosti...Ali - nist to ne mora da znaci.

Svakako, ako bi mi se neko dopao znam da bih radila sta mi prija, jebe mi se za godine, pa sad da li bi to moglo da bude nesto ozbiljno ili ne, ne znamo..rekla bih da ne moze da bude ozbiljno - ali previse puta mi se desilo nesto sto ne ocekujem ili sto nije logicno.

So - who knows :)
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
^
Mislila sam na ovu drugu situaciju o kojoj si pisala u postu. :)
Hvala na odgovoru. :)

P.S. Ma da l' su sve decke tako neozbiljne, a?
Odbijam to prihvatiti. :durenje:
Korisnikov avatar
By Hys.
:lol:
Radi se o nekim zivotnim izborima i stvarima koje prate zene koje me privlace. I neke od tih stvari imaju veze i sa rodno-seksualnim identitetom.
Korisnikov avatar
By mega therion
ranije su mi paznju privlacile mladje, al sad mislim da cu zesce promisliti pre nego sto se opet upustim u nesto takvo... Sad me nekako privlace starije, odgovornije i zrelije.
Korisnikov avatar
By AuroraDark
Tripujem da volim starije, a ustvari mi uopste nije bitno.

Ajde da upakujem i objasnjenje. Starije devojke uglavnom znaju ko su, samosvesne su, stabilne i imaju vise samopouzdanja. To su kvaliteti koji me privlace. Medjutim nailazila sam i na mladje primerke koji imaju ceo taj paket, tako da nisu upitanju godine, vec sta ko ima u glavi.
By Paris
Nisam znala da se toliko vole starije :blush: A koliko to starije?
Molim da se izjasne sve koje su rekle da vole starije...
Korisnikov avatar
By Madonna
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2384698#p2384698]Dzelajza Rouz napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2384465#p2384465]Hys. napisao:[/url]Kad zena ima stav kao da ima "tajnu zapretenu u sebi" ja iskljucivo imam zelju da je sutnem u dupe.
:lol:

Što se tiče godina, volim žene kad su reš pečene.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2384703#p2384703]Jheronim van Aken napisao:[/url]Što se tiče opcije jedan

Slika
i popaj

:radosnice: ova tema je divna
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!