Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By *deni*
Tu Maju Volk samo pekarskom lopatom po starom dupetu treba udariti ćutke.
'' Malo se samo natrćite, Majo... Takoc... Hvala... ''

i onda - DU - pekarskom lopatom ! :oklagija:
Korisnikov avatar
By Neutron
Pa i ja sumnjam :drama: Ali ima da me bude blam ako Lujka krene da maltretira Bobana, a on nista ne uradi. Mora neko nju da spusti, ako ona postane dominantna ima show da ode u tri lepe. :drama:
Korisnikov avatar
By Mars
Dal ona stvarno veruje da će da živi 130 godina?
Korisnikov avatar
By Dr_Shortbus
Ali Soraji Vučeljić svaka čast! :hail: Branila je Bobana kada ga je ova lujka spominjala! I stvarno je djevojka inteligentna i pozitivna, svako malo spusti Maji kada izvali neku glupost, a debil ne smije ništa da joj odgovori. :giggle:
Korisnikov avatar
By *deni*
Kobila ona jedna. Toliko je starija od Soraje, a ponaša se kao neka žutokljunka napaljena. A kako žudi da bude frendica sa Sorajom, pa to je nezapamćeni blam.
Mamu joj jebem onu ljigavu. :pljuje:
Korisnikov avatar
By Mars
Ti, Deni, izgleda, pricas o Maji Volk-a ostali, izgleda, pricaju o Maji Nikolić.
Korisnikov avatar
By *deni*
Ja isto pričam o Maji Nikolić u svom drugom postu ovde.
Maju Volk, kao što sam i napisao u svom prvom postu na ovoj strani, treba pekarskom lopatom raspizditi po guzici, a ovu Nikolić maljem u glavu. :yes:
By Simor
Bože, denikem, što ste vi agresivni!
Korisnikov avatar
By Neutron
11 godina. Google zna sve. :D
Ma Maja je odvratna, nema dalje, ta zena je takav kreten odvratni, da me cudi kako se nije otrovala od sopstvene zlobe. :wcsolja:
Korisnikov avatar
By ManToy
Kako mi je kul sto Soraja bez pardona spusta Maju a ova pokusava da budu ortakinje.
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
Ja na kratko udjoh u dnevnu sobu kada sam cula da neka zena (zenski glas je ono) prica kako je gej ok.

Ko je to?

Ne pratim. :kopanos:
Korisnikov avatar
By ManToy
Soraja? Rekla Milicu "pa sta ako je gay, nije vanzemaljac".
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
Pa nemam pojma. Nesto je prokomentarisala u kontekstu da je gej ok.

I plava je (veliko valjda). :kopanos:
Korisnikov avatar
By Mars
Zbunjujete me.

Ajde stavljajte i inicijale prezimena uz ime, dakle Maja V. i Maja N.
Nije mnogo tesko a eliminise zabunu i eventualne katastrofalne posledice.

Inače Soraja ispade prijatno iznenađenje. Pa lepo.
Korisnikov avatar
By Mars
Pa oni su to baš vickasti ove godine:

Dnevni zadatak: Fakultetska diploma Vbtrenda

U okviru nedeljnog zadatka Vlada Velikog brata, ukućani će morati da završe i fakultet!

Budući da poslovi u Vladi zahtevaju fakultetsku diplomu, najpoznatiji Univerzitet u zemlji Vbtrend odlučio je da izađe u susret članovima Vlade i pruži im šansu da dođu do diplome.

Ukućani će naime, pohađati kurs od 90 minuta na kom će predavač biti Veliki brat, a dežurni učenici Tomica Stiropor (Vesna da Vinča), koji je inače učenik generacije i Boris Klunić (Nevena Milićević).

Zanimljivo je da će članovi opozicije Uroš i Ava sedeti u magarećoj klupi, a ko bude kasnio na čas dobiće ukor.

Jedan od blizanaca, Željko imao je tu čast da prvi odgovori na pitanje Velikog brata "Šta je priroda?“ u okviru prvog petnaestominutnog predavanja Priroda i društvo.

"U 21. veku sve oko nas je priroda – kuće, zgrade, ulice, planine, šume, drva“, rekao je on i izazvao opšti smeh svojih prijatelja sa klase.

Ukućani su potom nastavili da vode polemiku o tome kakva je veza između političara i banana.
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Kad se samo setim da je luda Maja Nikolić jednom izvalila, kako bi "jednom velikom investicijom otkupila Kosovo od zlotvora". :facepalm:

Nadam se da će što pre ispasti, iritantna mi je samo tako. :pljuje:

Favorit mi je naravno - Ava. :carica:
Korisnikov avatar
By Mars
Zamisli ti tu jadnu decu samo.

"Ide mama u rijaliti...ponovo"

Pa tako Farma. Pa tako Dvor. Pa tako Veliki Brat.
Korisnikov avatar
By Dr_Shortbus
Blizanci su nenormalni totalno. :qqlele:
Ali Željko je zli blizanac. :lol:

Edit: Najnovije vijesti iz kuće velikog brata...Soraja, Milić i Maja su odabrali Bobana za premijerku u nedeljnom zadatku! Koje iznenađenje! Soraja je totalna feg heguša i gejloverka! :zastava: :love:

A i čudan mi je Boban totalno, maloprije ga ljudi zovu na žurku u bazen, a on neće, ide da spava! Sam će sebe da sjebe! :neznam:
Korisnikov avatar
By Mars
To mu stvarno nije pametno.
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Dr_Shortbus napisao: Edit: Najnovije vijesti iz kuće velikog brata...Soraja, Milić i Maja su odabrali Bobana za premijerku u nedeljnom zadatku! Koje iznenađenje! Soraja je totalna feg heguša i gejloverka! :zastava: :love:
To je dosta iznenađujuće, definitivno. :lol:
Dobro, to me od Soraje i ne čudi, ali ovo drugo dvoje me baš iznenadiše. :lol:
Korisnikov avatar
By Mars
Valjda misle da su ga zajebali time što će da bude premijerka a ne premijer.
Korisnikov avatar
By Dr_Shortbus
Ja ne mogu da vjerujem šta sam sve čuo i vidio u zadnjih 2 sata! Ovo je najbolji Veliki Brat do sada! :lol:
Blizanci su vezani lisicama i valjaju se po Bobanu na krevetu! :pervert: :smeh:

Bobika nam se baš oslobodio večeras. Ludnica! :lol: Ono odbijanje bazena je izgleda bilo zatišje pred buru! Nevena ga je super prihvatila!
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 30
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!