Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

By Kragi
Kad ljustis jabuku i ne jedes je sa korom. :D
By Kragi
E da, ne podnosim ni bilo kakav oblik onoga sto se u nasem narodu zove 'crnina'. Sva ta obelezja da smo u nekoj zalosti za bilo kim i da to treba staviti do znanja i istaknuti su mi bzv. Nikada se nisam markirao tako niti cu.
Zesce mi funny kad umre neko mator i nepokretan ko je zahtevao posebnu negu i svi jedva cekali da umre a onda uza rodbina ne izlazi iz 'crnog' ne bi li pokazala zalost i ispostovala obicaj. :roll:
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
Ne podnosim situacije tipa:
Dolazim kuci, javljam se svima koji su u stanu, razmenim 2-3 recenice, idem u wc i radim sta vec radim, primetim da voda nije bistra i izlazim iz kupatila da bi mi tek onda rekli: "Nemoj da koristis vodu, zagadjena je, nemoj da peres ruke"

Mislim :wtf:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Pse i bebe u sopstvenoj blizini.
By Kragi
E i ljude koji kukaju da su raznorazne kazne (u saobracaju, za krsenje javnog reda i mira, za ne znam ni ja sta vec) previsoke.
Aman, zar je toliko tesko uskladiti stvari sa osnovnim zakonom i srediti svest o tome da ne mozes da vozis tehnicki neispravan auto u pijanom stanju? Da ne mozes da prevrces kontejner u centru grada, da divljas u 3 ujutru, da psa ne mozes da setas bez povodca, da ne mozes da se svercujes u gsp-u, da ne mozes da pusis u zatvorenom prostoru javnog tipa ....?
Znaci, navikni se da ne moze i da to kosta koliko god! :pljuje:
By sweetmelon
Ne podnosim kad mi devojka kuva i postigne visoku koncentraciju mirisa hrane cak i u posteljini...evo otvorila je prozor hvala bogu :)
Korisnikov avatar
By Mars
Na poslu imamo kuhinju sa trpezarijom (frizider, mikrotalasna, SUDOPERA, automati razni, tv, sto, stolice...)

I apsolutno ne podnosim kad uzmu nad tom sudoperom da peru ZUBE :nunchake:

Imamo i kupatilo na poslu (tus-kabina), sa lavaboom naravno, i ne razumem zasto neko ne bi otisao i tamo oprao zube.

:indijanac:
Korisnikov avatar
By gossip
kada mi neko nekog nabacuje
ako mi se svidja lik sam cu mu prici
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2518331#p2518331]EnMademoiselle napisao:[/url]o može, raspoložena sam za hejt nešto

- kad nekog pitam nešto preko poruke i idu par pitanja za redom pa mi odgovore na jedno pa je opet pitam ostala pa mi odgovore na drugo i tako redom jedno po jedno ldkxesfhfb zašto to rade
- kad me prekinu u pola rečenice
- kad se neko dere i vrišti
- kad mi sipaju gazirano tako da sva pena izađe i odmah izvetri
- profesorku srpskog

ustvari ipak nisam toliko, nastaviću nekad
+ kad neko kuca na vrata i uđe pre nego što dobije odgovor
+ kad radim nešto i neko se muva okolo ko zunzara i sve bi nešto rekao ali nikako da izusti i onda se samo tako muva pola sata po živcima tako da ne mogu da se koncentrišem i tek onda kad ispizdim i gledam da ga se otkačim i pitam dobro šta hoćeš? iako sam zauzeta kaže šta hoće
+ kad me neko pita nešto očigledno, tipa vidi da sedim u kuhinji i jedem i pita šta radiš? drkam kurac
+ kad neko dođe i pita e kako si? pa šta radiš? pa šta ima novo? i ti na sve to odgovoriš fino a on kao aha kul aha aha lepo e nego trebalo mi je to i to. reci odmah šta ti treba ne glumi brižnost
+ prevrtanje očima
+ spuštanje slušalice
+ dizanje tona tokom razgovora
+ njanjavost
+ treskanje vratima i uopšte treskanje bilo čega
+ kad neko žvaće žvaku ko da na momente ima deformaciju vilice
+ kad čekam u redu satima a neko lagano dođe i ubaci se preko reda kao jebiga poznajem ovog 20 mesta ispred zvao me da mi kaže nešto hehe ma napuši se
+ kad se svi pešaci natakare na biciklističku stazu a trotoar koji je dva puta širi bleji prazan
+ jebene cheatere igraj jebeni soliter kad ne znaš

za sad
Korisnikov avatar
By Madonna
ahahhaahhahahaha

+ kad neko žvaće žvaku ko da na momente ima deformaciju vilice

hhahahahahahhaha
Korisnikov avatar
By Tungi
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2523630#p2523630]Mars napisao:[/url]Na poslu imamo kuhinju sa trpezarijom (frizider, mikrotalasna, SUDOPERA, automati razni, tv, sto, stolice...)

I apsolutno ne podnosim kad uzmu nad tom sudoperom da peru ZUBE :nunchake:

Imamo i kupatilo na poslu (tus-kabina), sa lavaboom naravno, i ne razumem zasto neko ne bi otisao i tamo oprao zube.

:indijanac:

Nad sudoperom volim i kosu da perem.
Korisnikov avatar
By acid drop
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2523902#p2523902]EnMademoiselle napisao:

+ kad čekam u redu satima a neko lagano dođe i ubaci se preko reda kao jebiga poznajem ovog 20 mesta ispred zvao me da mi kaže nešto hehe ma napuši se
haha, ovo me podsetilo na ono kad stojiš u redu, a neko ko dođe posle tebe, stane sa tvoje leve ili desne strane, ali 20 mm iza, kao iza tebe su :roll: maltene ti dišu za vratom :spijun:
Korisnikov avatar
By Madonna
ne podnosim ljude :rida: ne znam kako da si pomognem :sigh:
Korisnikov avatar
By gnossienne
Ovu malu iz stana iznad. Samo tupti, lupti, ciči, vrišti, cmizdri...
Jedino što volim je kad trčitrčitrčitrčitrči pa se prospe. E, onda mi ne smeta kad krene da zavija.
Korisnikov avatar
By Mars
E, da...memories.

Iz studentskih dana po nekim stanovima: prljavi sudovi poređani u kadi u kupatilu.
Korisnikov avatar
By Tungi
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2523938#p2523938]Mars napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2523914#p2523914]Tungi napisao:[/url]Nad sudoperom volim i kosu da perem.
Ovaj što to kod mene radi je do pre koji mesec to radio direktno na svetoj reci Gang - ne znam koje bi opravdanje tebi bilo da ne odeš u kupatilo kad pereš kosu.

kupatilo-kupati
kuhinja-kuvati

Video u filmovima :lol:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Sladunjav miris kozmetike... a najdraže mi je kada kupim nešto što mi na oko deluje cool, a kada dođem kući i isprobam, hoću da povratim. Kada ne bi stalno menjali linije proizvoda, ja ne bih imao taj problem!
Korisnikov avatar
By Dark Walker
- Kad neko ima logoreične napade, pa lupentrači k'o navijen bez smisla i potrebe, bez da ga je iko išta pitao, misleći da me zanima sve što ima da isere.

- Kad se neko cereka na sav glas, onako k'o hijena, a da ništa nije smešno ili kad se neko kezi od uva do uva sve vreme, bez nekog posebnog razloga, onako iz poze... Fuj!!! :bljak:
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
^
A kada se kezi, bez razloga, a ne ni zbog poze jer mu jednostavno nije potreban razlog da se ne bi kezio? :hamlet:
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 30
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!